njn DEN 109 2H... tesny ;-(
Printable View
njn DEN 109 2H... tesny ;-(
ja si snad koupim triko Memphisu, v tyhle sezone budu sice asi jedinej na svete, ale co ty mi delaji...
dneska mas prisernou kliku,Citace:
Původně odeslal stavkove.unas.cz
HOU doma a blowout + hodne strel v prvni pulce, normalne bych sazel over, ale ten zapas je nejakej celej divnej, tak jsem to nechal byt
njn to je proste Boston... ;-) doufam ze vyjde i ten Under 90.5 ... ;-)
ORL mi udelalo radost :-))Citace:
Původně odeslal LadyMaster
to je nespravedlivy, vsechny ML ti vychazej :D
dnes bych rekl pekny den, akorat mi to ted hnoji UTA/LAL, ta hra je bohuzel moc tesna
Njn zatim jo, ale to nemusi trvat vecne... Ale na tech ML je patrne silena value, to snad kdyby clovek sazel vsechny tak nemuze byt v minusu nebo co... ;-))
To tam mas, bod za 19 sec by mohli dat...Citace:
Původně odeslal Orbital
presne tak, LAL i UTA maji utocnou silu a konecne se sazka na ctvrtinu vyplatila, celej polocas by prohral patrne, FT v zaveru i to ze oba teamy umi strilet za 3 udelalo svoje
konecne se veci deji tak jak maji, snad 30 bodu za 9 minut a 28 v zacverecnych 3...
jj jsem na to koukal kdyz byly asi 4 minuty do konce a to vypadalo blede... no tak nice work! ;-)
Dneska to balim, du spat. GL pokud sis dal neco na Portland ;-)
koukam ze kenny trefil doublik a co se totals tyce tak dokonce proti posunu jestli se pamatuju a vlastne i spread sel na 13.5Citace:
Původně odeslal Unlimited
lidi mam opravdu radost ze tahle sekce se jmenuje SHARP opravnene
njn, podařilo se, dík 8)
Pozeram ze aj Denver -2 ML mi vysiel, takze full house a seria 10 uspesnych tipov v rade dufam, ze dnes bude pokracovat! :) :roll:
Jednou se to zlomi a zase bude cerna serie v rade, takze doporucuju nezvysovat prilis sazky ;-) Ja jsem ted v poslednich dnech taky vyrazne v plusu, takze cekam kdy se to zacne obracet...
a to som mal v plane ist dnes all in :DCitace:
ok tak radsej sa krotim :wink:
neposlouchej ho, dneska vydelame miliony!!
ale nejdriv se musim prospat
All in... to mi pripomina posledni bondovku ;-)) obcas je all in = all lost
Kurna co to tu rikam, to vypada jako kdybych bych se bal. Jasne ze dem sazet, zadny prizdisrani, miliony cekaji!! ;-)
Nevidel som poslednu Bondovku nie je tusim este na DVD :?Citace:
A ja hravam poker, tak som to pokerovskym slangom povedal :wink:
Na DVD nevim, ale na netu to je ;-)