SEA vyjde under na 3Q i 4Q ;-)) Ja mam bohuzel na Dallas nechtele over 206.5, tak jsem zvedav....
Printable View
SEA vyjde under na 3Q i 4Q ;-)) Ja mam bohuzel na Dallas nechtele over 206.5, tak jsem zvedav....
to jsem ještě přisadil těsně před zápasem na under denver 99,žádnej tenis jsem dnes nedával protože mě bylo blbě po tý včerejší akci tak že to vylepším basketem,no jsem zvědav šel bych spát ale nedá mi to
no over je samozrejme ted velmi pekna zalezitost, 3/4 uz v SAS asi vyjde... ted jen aby nespustili trojkovou prestrelku, ale kdo jinej by mel udrzet disciplinu nez SAS???
V Dallasu je jista pouze nadeje a to diky tomu ze domaci vedou.
No denver zacina jit doprdele, to neni ztraceny...
v okamziku kdy si pujde sednout allen a lewis tak je vyhrano
a pozor je to tu... 16 bodu za 2.5 minuty...
jo jinak v ramci neuspesneho experimentu PHI ML 2.89 0.5 units
Držím palce at to dopadne,dalas už je asi velmi nepravděpodobnej,jdu spát GN
Hmm SEA under na 4Q je v cudu, nechapu co hrajou kdyz je to o 30 bodu...
ANO, nejsem prekvapen ze muj UNDER 49 prohral o bod jako VZDY.
vys.at se na takový sázení za tyhle kurzy,jak to není přes 2,5 stojí to za prd :twisted: :(
hehe, ale tady jiny kurzy nejsou... :-( njn u tenisu je to jiny kafe... ;-)
Proste mas neuveritelnou smulu v poslednich dnech... Ja tomu hovno rozumim oproti tobe a mam ted zase neuveritelny stesti... Tak aspon ten under na 2H vysel i kdyz je to slaba naplast...Citace:
Původně odeslal Orbital
ja mel UNDER na pulku za 1 a 1/2 jednotky a tohle bylo jen 1/2 jednotky ale je to neuveritelny kolik proher je tech nejtesnejsich.
Nastesti vysel Morehead +8 pravdepodobne, jednotka..
a v tom je ten pruser právě,tady ten hcp si moc dobře rozmyslej a když se o něco spletou z tohodle kurzu dlouhodobě těžko něco vytěžíš,ale když na favorita v tenise vypíšou někdy kurz kolem 3 tam je to pak se ziskem jiný,njn život jde dál,mějte se a GL při tom zbytku co ještě hrajete
dobrou dobrou, mas jiste pravdu, tak zas jindy to budou vitezstvi, jen to proste ukazuje jak je kazdej pulbodik dulezitej
jiank BOS/UTA U 103.5 a DEN ML 0.5 oboje
GN du taky spat, dneska vybornej den pro me...
ja se jeste podivam, jak Utah zaspi aby vzapeti rozstrilel Boston i muj under a taky jak konecne Denver dostane na prdel. Phi mi dela radsot, protoze uz dali jeden bod ve 4/4...
Taky jsem v plusu, ale je to cely nejaky divny.
vyborne takze DEN/DAL prohral diky naprosto nesmyslny trojce v zaveru, resp 10 bodum v romezi 60 sec na konci... 210 bodu, myslite ze jsem prekvapen?
Nejsi..... :(Citace:
Původně odeslal Orbital
Jsi zralej na dvoudenni pauzu 8)
a zajit si nekam do bordelu - nestesti ve hre = stesti v lasce. to znam
To teda dnes bylo poučné čtení. I když chvílema smutný :cry:
Jinak děkuji všem za gratulace k narozeninám. Protože mně od 00.01 hodin nešel nalogovat sazkar, nemohl jsem se zúčasnit Vaší plodné diskuze a poděkovat dřív.
Už jsem si říkal, že jsem asi včera překročil věk vhodný pro účastníky tohoto fóra a zablokovali jste mně IP adresu :lol: :lol: :lol:
JJ, taky všechno nejlepší 8)
selizi: LOL asi jo, jenze ja jsem sick gambler :D ne ja si vazne myslim ze ten edge mam... vcera i kdyz zapoctu katastrofalniho experimentu jsem 0.5 jednotky v plusu po dost silenym objemu prosazenym; do bordelu bych si asi zajit mel, i kdyz pravda, s laskou tom osobne zas tak moc korelace nevidim :)
unlimited: gratulace k DEN/DAL, pekne ses nam tu zapsal... zapisny je pet jednotek :P
je to bohuzel problem s hostingem, pipni.cz je opravdu fantasticka firma, dokonce mi ted poslali fakturu, kterou bych jako mel zaplatit za to, ze sazkar.net mel byt 99.5% online HAHAHA - nekdy jsou to HODINY co tu jsou s tim problemy, plus problemy s databazi... to je napriklad ten vcerejsi debug errorCitace:
Původně odeslal Hombre
a bohuzel ani alternativa, co jsme zvazovali se nam neozyva... na to abychom koupili vlastni server ted momentalne neni absolutne cas, treba az bude mensi mraz tak jim to pojede lip
hehe :lol: dík, večer sem ještě nějaký tip přidám.Citace:
Původně odeslal Orbital
Myslim, ze hociktory z tychto bude lepsi ako pipni, lebo raz bolo aj o pipni pisane ze "Pipni je na piiiip"Citace:
Původně odeslal Orbital
http://www.exohosting.sk/
http://www.mediahost.sk/
http://www.cesky-hosting.cz/ získal ocenění Webhoster roku 2006
diky, diky, asi zustanem v cechach... takze varianta c. 3