MILW/IND o 100, 2.02 0.3 units, nechapu proc vsichni hrajopu under
Printable View
MILW/IND o 100, 2.02 0.3 units, nechapu proc vsichni hrajopu under
presne aj ja som to nalozil! uz len verit ze bude overCitace:
Původně odeslal Orbital
ja by som dal lajnu tak na 107 a nie 100 :o
nj... nevim kam bych ji dal ja, ale lajna je znama uz pred zapasem, s tim uz se moc delat nedaCitace:
Původně odeslal stavkove.unas.cz
No nerad bych tu pripominal vcerejsi zapas Boston/Sacramento, po 1 half skore celkem 128, 2 half skore 87 bodu. Mel sem na tom nemalou castku na over 102...
No ale tohle patrne nebude to samy, zatim to vypada nice ;-)
co sem si to precet, nemuzu se prestat chechtat, ovsem v IND opravdu prestali, potrebujem zaklad na palubovkuCitace:
Původně odeslal LadyMaster
No me to moc k smichu vcera neprislo... ;-))
No tak MIL/IND tesny, je tam ta stovecka 27sec pred koncem.... :-)
tam uz je to automaticky...Citace:
a tady si prihreju polivcicku:
:spam1:Citace:
Původně odeslal Orbital
Este k tomu overtime... to me moc netesi, potrebuju aby MIL pokrylo spread... ;-(
no ze by se OT prohravalo o 7 ... to nebyva obvykle...
:glasses11: orbi díky za over NJ,od tebe co jsem dal snad ještě nikdy neupadlo,no máš to v oku :wink:
Jinak ted jsem se rozesmál na kurzem na Hantuchovou nemám sílu už to rozepisovat ale 5,4 nebo kolik má 10 bet se snad posr..i :lol: Hantuchová přežila vlastní smrt s Kirilenko která ji honila jak mohla což Daniela nesnáší.Unavená mauresmo proti zlaté ruce šialenej slovenky se svým stylem na ni horko těžko něco vymejšlí a jejich zápasy jsou vždy 50/50 Vzájemné vyrovnané a herní styly přesně pro Danielu. Vsázím to ještě ted protože ráno to asi prospím a opět radši tam kde vyplácí skreč.mauresmo když nebude zvládat to může myslím zabalit.
diky za tip...lec 10bet ... tam se neodvazuju a jinde nevidim, 5 dimes nema vubec zadnej tenis nebo co?
HOU!!
nejaky over si vyberme
už je to vypsaný skoro všude pin by měli taky mít,ale jak říkám ta skreč mě tam moc nevoní,dal jsem na betfair ,jdu spát jsem mrtvej GL a GN
ja samozrejme proseru tu sazku over 12.5..minnesotu uz jsem jednou sazel over a skorovali 7 bodu za ctvrtku..boze jak ja toho garnáta nesnasim
Heh MIL presne o 7... Paradoxne se mi to hodi protoze sem tam mel side ;-)
14 ;-))Citace:
Původně odeslal Orbital
BLAHOPREJU k sajdu!
sem myslel ze tu zas budes brecet
jinak mam HOU over 92 0.22 units, melo by to snad byt ok
Pinnacle ma 5.84, snad uz skrec neprijde :shock: , sem vydelal dnes i pres to livko, tak i na tak sialeny kurz dam 0.2 units.Citace:
Původně odeslal Frantisek
Wells v Houstonu prave trefil 3ku ze 70 stop, tj cely hriste. 53 bodu za 3/4..tyhle Houstony over pri blowoutu vychazi pekne.
Tak doufejme ze tech 40 v 4/4 daj... Zacli trojcickou, tak snad to vyjde ;-)
no je spatny ze Miami srovnalo hru, HOU zacne pekelne branit, ale 35 uz tam ted spadne
ted se zrusil WADE
MEM ML 2nd half 4.3 0.5 units
POR ML 2nd half 4.25 0.5 units
wow, ty jeste dnes nemas dost ;-)) ja mam MEM/GS U57 na 3Q ale jen velmi symbolicky
s rezervou.. :wink: dnes hrajou priserne oba dvaCitace:
Je realna sance ze to vyhrajou oba dva ;-) Mne to nak nenapadlo na to vsadit... ;-(
U mě spokojenost. POR, MIL ii over NO. Jak psal Orbi, tak se nestává, že by v OT prohráli o 7 což se MIL povedlo, takže to sem se klepal, jinak pohoda. Gratulace ke všemu co Vám vyšlo.
no prave vysel ML portland kurz 4.3 pres skoro 2 jednotky netto a ML MEM totez jeste zije
zpetne hodnoceno to byla velmi rozumna sazka :thumbleft:Citace:
jsem rad ze jsem nakonec opomenul jak finixe, tak memphis, i kdyz MEM under byl dobrej bet zabitej OTckem
JJ dnesek velmi peknej. Koukam ze tesne vysel vysel i ten over12.5 :-)
no ono 13 a 14 bodu je relativne dost rozdilu...Citace:
ale to byl takovej fun bet... oproti Hantuchovy