husty livko ted tam mam bo-ardnina, ale je to jak na vahách, hlavně, že to je ještě dobrýýýý. :lol:
Printable View
husty livko ted tam mam bo-ardnina, ale je to jak na vahách, hlavně, že to je ještě dobrýýýý. :lol:
pokud je to o hlave tak mame vyhrano, jestli dokaze ta ruska prohrat 40-0, tak to ji proste nasrat musiCitace:
Původně odeslal Frantisek
To je nervák :lol: Kolik jidí ted kvuli mě je ve stresu? :lol: Ale psal jsem že to je 50/50 tak uvidíme co nám tahle loterie přinese
Barrois zabeeeer mozno posledny game 8)
Pěkný kurz na takové drama. To bude asi prodlužka 8)
pro případný tb mám dva ukazatele jeden špatný : na tipování nikdo nehraje Bardinu v podkurzu
jeden dobrý:vsadil to Orbi takže by to mělo dopadnout jak jsme to minule domluvili,že co vsadí to vyjde :)
na tipovani to rusku nikdo nehraje, protoze tam jiz znaji tvuj tip ;)
:cry: :lol: to je z hlediska vítězství tipu přitěžující faktor,většinou většina prohrává a ne vyhrává ale ted už je to stejně jedno,snad to doklepe
5-3!!
Pokud to vyjde, tak se asi budou na pinnacle divit, ze vsichni z ceska sli do outsidera. A vzhledem k Frantiskovym kvalitam to nebude naposledy. Kdyby to nevyslo, tak jsme se dobre pobavili. :P
a hovno 3:6 miluju asiaty pro jejich smysl pro humor :lol:
:cry: :cry: více než ta prohra mě dostalo to livko :lol:
co to je..livko 5-3 a ted 3-6??Citace:
Původně odeslal Orbital
sory :twisted: :twisted: :twisted:
smarjapano
mel sem si delat screenshoty z toho livka, vytisknout je a zadavit s tim prvniho inda co potkam
diky frantisku, jako vzdy 50:50 je 50:50
Já viděl 6-3 a hup a 3-6... Tomu říkám změna nálady v sekundě... :P
vlna skončila škoda :roll:
nebyl jsi sam, ale moje nalada se da charakterizovat trosku jinak,Citace:
Původně odeslal Karvinier
Frantisku.. znovu.. velmi pekny to bylo
myslim ze vlna neskoncila, patrne kazdej nahodnej vzorek tvych tipu ma pozitivni EV
dobrou noc vsem
Opět krásnej tip. ?koda ho :cry:
2Karvinier: Hele vim na 100%, že Expekt to rano vypsaný měl. Ale za shit kurz, takže sem to dal taky jinde.
Vlna sice skoncila,ale tip byl opet vynikajici.Ja nikdy tenis nesazel,protoze mu nerozumim a rad se ridim vlastni hlavou,ale pote,co uz nejakou dobu sleduji Frantiskovi tipy,jsem posledni dva tipy jel podle nej a nelituji.A uz se tesim na dalsi Frant.vychytavku.Jen by me zajimalo,kolik let se Franta venuje tenisu,bo ma fakt prehled,jaky se nevidi...
Františku a všichni.
?koda, že to nevyšlo. Nešel jsem do toho, páč to Bf nepokrýval live ( ani přenosem ani sázkama), a to já raději nesázím. Ale to live score mě teda nas.... i za Vás.
Orbi, jasný důkaz toho, že sázet podle live score se tenis nedá. Musiš to prostě vidět a nebo být machr jak František a sázet předem. Ale představ si, že by někdo dnes jel live sázky podle toho scoreboardu.
To se teda opravdu hned tak nevidí. Nepamatuju si, že by ten zápas odhadl špatně. Dnes to sice nevyšlo, ale výsledek málem remíza :wink: a kurz 3.49. František je fakt dobrej.Citace:
Původně odeslal Jendrul
Nechte toho chlapy,je to nesmysl chyby dělá každej a jinak to bejt nemůže a já kor :roll:
Dnes se mě zdá na sázku srebotnik 2,9 a Galvani 3,2 ale hraju za málo,Barrois jasně naznačila co zřejmě ted přijde,ikdyž zápasy asi budou vyrovnaný podle stat by se to mělo začít chvíli překlápět na špatnou stranu,no uvidíme