Orbital...pohoda...vrátim sa k téme......mne sa nezdá Expekt nič mov extra, live kurzy niekedy o čosi lepšie než Bwin, niekedy horšie.....a normálne kurzy sa mi vidia v priemere o čosi horšie ako Etip.sk.
Printable View
Orbital...pohoda...vrátim sa k téme......mne sa nezdá Expekt nič mov extra, live kurzy niekedy o čosi lepšie než Bwin, niekedy horšie.....a normálne kurzy sa mi vidia v priemere o čosi horšie ako Etip.sk.
expekt je kurzovej standard
co se etip tyce kurzy 1.21 x 2.67 /nba vcetne remizy patrne s ukradenym logem/
kurzy na fotbal jsou na expektu taky lepsi, to ze nejaky kurz je lepsi a nejaky horsi, je prave duvod proc mit ucty na vic sazkovkach
nabidka expektu je urcite sirsi
Kurzy NBA nesledujem , pretože v NBA sa prd vyznám......
Kdyz nabizi bonus 1400 kc,ale ne MB,tak da se nejak poslat kc z uctu na Expekt,ale dale hrat za eura?Protoze jinak by byla potreba najka dalsi korunova SK a Tipsport,nebo Fortuna neni reseni.Nemam eurovy ucet v bance.
Taky bych upozornil, že u reload bonusů u Expektu bylo zavedeno pravidlo, že nejdříve se točí deposit a až poté bonus, takže bacha jestli to náhou neplatí i u standardního bonusu. Pobobou věc zavedl na jaře Canbet.
Založíš účet v Eurech u Expektu, pošleš ekvivalentní částku v korunách ze svého účtu, a budeš hrát normálně v Eurech, oni si to převedou. Taky mám normální korunovej účet u Spořky a takhle jsem tam kartou nedávno vkládal, jen si musíš propočítat podle současnýho kurzu, kolik Euro máš zadat vklad, abys třeba nepřeplatil maximální limit toho bonusu (oni uvádí, že těch 1400 je cca 60E, ale to je stará info, teď je kurz jinej).Citace:
Původně odeslal Tomas
jj.diky.
co to je ten reload prosim
Tak se prostě nazývají bonusy pro stávající zákazníky, tzn bonus na 2. a další vklad.
Orbi nebo Admin,myslim,ze by nebylo od veci pridat reload bonus do slovnicku.
1. vklad i výběr by neměl být problém. Nepoužívám přímo bankovní převod, vše ženu přes mb, převod peněz expekt na mb,dle mého testu průměr cca. 3 minuty.
2. o "bonusy" se nestarám, zde ti neposkytnu relevantní informace.
Pro Čechy maj asi jenom tu 250CZK / 10EUR volnou sázku. Časy 1400 CZK jsou asi nenávratně pryč.
Přecejenom nabídku k MS dali. Sázka bez rizika do výše 500CZK/ 20EUR http://www.expekt.com/frameset.jsp?loca ... eid%3D2115
JJ mě před MS nabídli ještě navíc 1250kč pokud se jim vrátím.. Podmínky docela v pohodě, tuším 3x protočit na 1,5 a výše.. Tak to budu mít u nich na livka :-)
sem našel na netu ¨
http://dl.dropbox.com/u/8960400/Kurz%200.98.png :D
u teto SK jsem v minusu, presto mi dnes nevzali sazku za XXXX CZK na fotbal, zajimave to :roll:
Vcera za $299 to win vzali hned, ale dneska sem dostal limit $53 to win. Vsazeno na HCP MLB.
dokud to měli švédi (snad se nepletu, každopádně to byla skandinávská sázkovka), bylo to o.k., jak to prodali francouzům, šlo to do hajzlu ...
Tak mi dali standartni limit $20 to risk (netankuje je co to je za kurz) na MLB :lol: a to jsem zkousel jestli projde $40 to risk.
Jeste prihodim info. Nakonec slo vsechno nad $3 do schvalovani. Nevim podle jakyho klice to bookie hodnotil, jelikoz kolikrat kurz co byl v arbu s pinnem prosel za $20 a kurzy kde byla 0,0x% ztrata meli limit $3.
Na hlavni strance se pise:
avsak me prisel mail s touhle informaci:Citace:
Před tím než provedete výběr, nebo převedete prostředky do jiného produktu, musí být uvítací bonus nejméně osmkrát (8) protočen ve sportovních sázkách (předzápasových nebo live) a každý tiket musí být s minimálním kurzem 2.00 nebo vyšším. Systémové sázky se nezapočítávají do požadavku na protočení.
Po prosazeni $150 dosel email stim ze podminky bonusu jsou splneny.Citace:
$50.00 bylo připsáno na Váš účet. Pro směnu bonusové částky za hotovost musíte:
vsadit nejméně $150.00 ve sportovních sázkách,
každý tiket musí mít alespoň kurz 2.00 nebo vyšší
Na Expektu vydrží účet o trošičku déle, pokud se nesází US sporty. Když člověk jen arbuje, tak pouze využívání arbů Expekt-Pin není taky ta správná volba na dlouhé trvání účtu.
Asi bych kombinoval různé sporty, občas nějakou tu akovku a do toho livko.
U novýho účtu bych možná nejprve začal právě tím livkem.
Na Expektu není úplně k zahození třeba takové livko na hokej. Ale doby, kdy Expekt hrál live naši hokejovou ligu a pouštěl u ní vklady za 5-10 tis. jsou již pryč.
Jinak souhlas s Vilemínem.
Zajímavé je to schvalování Expektu. Občas pustí i vyšší částku, někdy nepustí ani nízký vklad. Spíše mě připadá, že vyšší částku schálí nějaká osoba u nich a jinak je nastavenej automat, kterej nepustí nic nad limit. Ale touhle je pouze má domněnka.
Zdravím ,
po dlouhé době mě nalákal expekt na back bonus s max. 50 rocent z 6000kč vkladu. Říkám si, to už stojí za to, začal tenis a expekt ujde. Připsat bonus měli dnes, avšak připsali mi pouze 250 Kč :-) v popisu bonusu mám mobile bonus, což jsem využít nechtěl, ikdyž je pravda, že přes mobil občas vsadím.. Podmínky bonusu jsem si přečetl a tak nechápu v čem je problém..
Psal jsem na support a uvidím co odepíšou. Nemáte či neměli jste někdo podobný problém?!
kde jsi to nasel ?
Jako co? Ten bonus? V emailu :-) Tak mi odpověděli, že jsem dostal mobil bonus za sázku přes mobil a ještě mi připíšou i ten bonus co požaduji, ale pořád jej tam nemám připsaný a mají to připsat dnes.
PS: tak bonus připsán po půlnoci. Jen mi nesedí podmínky, psali protočení 3x vklad + bonus což je 6t + 3t celkem 27t na kurzu min. 1,5. V bonusové sekci mám ale u podmínek požadavek na protočení 9t.Nu cukat se nebudu :-D
Jako bonus si myslím parádní
zdar borci. ake mate skusenosti v poslednej dobe s vyberom z expektu? Chcu scany dokladov? Rozlisuju to od nejakej sumy? Resp. ked poziadam na banko. ucet/moneybookers chcu odo mna doklady? Kolko to potom trva obyvkle? dik
Scany dokladu chtej vsude.
U expektu doklady chcú.
SBO nechtěl taky nic.
U Expektu běžně platí, že ověření identity se vyžaduje poté, co celková suma výběrů dosáhne 2000€. Pokud ovšem není jiný důvod pro vyžádání dokumentů - 1. provádějí náhodné kontroly věku v rámci prevence hraní nezletilých, 2. můžou požádat o dokumenty, když se neshoduje IP adresa se zadanou adresou (registruješ ze z ČR a hraješ odjinud), nebo pokud je k tomu jinej důvod. Jinak platí ty výběry 2k.
Delal sem vyber cca 400$, a chteli dokumenty a jeste naky screeny ze skrillu. Bylo to v druhe pulce roku 2012. Jo a bral sem bonus, coz je myslim i tvuj pripad lotrando.
Screeny ze Skrillu normálně chtějí jen, když by byl tvůj Skrill účet nějak propojený s jiným nebo tak něco, není to běžná procedura pro každého zákazníka.
Dik charlotte, ono teda zrejme ked je to okolo 5 stoviek eur, tak by nemali pytat nic, kazdopadne prvy bonus som prehral, tak snad by to mohlo byt ok. Hodim report ak by to nevyslo.
Pokud není na účtě žádná "podezřelá aktivita", tak by všechno mělo být OK. Ono nakonec s nějakým ověřením se asi musí počítat skoro všude, jen záleží na tom, kdy kde kopie vyžadují. Některé sýzkovky typu BetClic je chtějí automaticky hned při prvním výběru a některé jako Expekt mají nastavenou částku, kterou si zákazník může vybrat předtím, než bude potřeba ověření.
Hodně štěstí s výběrem :thumbleft:
Zmenili stranky,zmenili pristup.Driv jsem daval treba za 2000,kolem 100 to vzalo ihned,zbytek na schvaleni.Obcas to umistili za celou castku.Ted jenom 100 a nazdar,zadne schvalovani.Skoda.