Podíváme se, co říká Urban Dictionary: jozxyqk = noise made by males when genitals get trapped in painful places. :blob4:
Riget taky plánuju už dlouho...
Printable View
jozxyqk je kocouruv scrabl ne ?
Jo presne je to kocourovo slovo ze scrablu z cerveneho trpaslika (ted nekdy se ma vysilat 10 serie).
musim kouknout zase na trpaslika. pekny serial
The Wire - Špína Baltimoru / Wire, The (TV seriál) (2002) | ČSFD.cz
nerad bych opakoval komentare, tak jen... dokonale!
to uz tu 100% bylo, no jsem jedinej komu ten prvni dil prisel priserne schematickej?
ale jo no, na prvi druhej dil jsem koukal tak nejak "hmm, klasika", ale pak to proste jede (i kdyz pomalu).
Konečně tu máme nový díl South Parku, a hned o americkym fotbale :-D
Sarcastaball (Season 16, Episode 8) - Full Episode Player - South Park Studios
Jeste zabavnejsi s prihlednutim na tu krpu co udelali refs v matchi Seahawks vs Packers :lol:.
tak jsem se rozhodl kouknout na ten zapisnik smrti. death note.
na uloztu je i v cz a to silne nedoporucuji. v pulce prvniho dilu me to zaclo srat. aj titulky asi nedavam a cz titulky primo ve videu jsem nenasel. pokud nekdo máte tak uvitam :-)
Jakýkoliv anime je v CZ naprostá šílenost. Stejně tak většina anglickýho dabingu není zrovna nic moc. Anime seriály to chce fakt shánět v japonským originále s CZ nebo EN titulkama.
Download v PM.
CZ titule k Death Note ideálně tady: anime: Death Note (tv) - Otakuland.cz
to más pravdu.
Díky moc. Nejaky dalsi tipy na zajimavy anime ? ty na to koukás dost predpokladam
Sjížděl jsem to masivně tak dva-tři roky zpátky... teď už jen jednou za čas nějakej anime film. Co mě tak napadá:
Trigun (dost možná nejlépe vymyšlená hlavní postava v žánru anime vůbec; jen to chce fakt vydržet a neodejít po prvním díle s tím, že "hlavní hrdina je stupidní imbecil")
Fullmetal Alchemist
Monster
Ruroni Kenshin: Trust and Betrayal (krátký čtyřdílný prequel k seriálu)
Neon Genesis Evangelion
Děkuju moc!
Alchymista je dobrej a plati ze verze 2009 > 2003 (nekde v pulce se zacne dej radikalne menit od 2003).
Jo, co se týče Alchymisty, tak koukat na tu verzi, na kterou odkazuju! (verze 2003 je tohle: Fullmetal Alchemist / Hagane no renkinjutsushi (TV seriál) (2003) | ČSFD.cz)
dn je bomba
clovek si u toho sice zase neodpocine...
fakticky tam nejde o nic jinyho, nez o vzajemny hry kdo s koho; chystani pasti na protejsek a chystani pasti na pasti; furt dokola takovej silenej kolotoc asi jako v zivote..neustaly hledani skulin, kde na konkretnich lidech az tak nezalezi, jde o role, ktery jsou naplnovany taky furt dokola i kdyz lidi umiraj
Souboj mozků no... líbí se mi tam, že se v podstatě hraje na to, že oba jsou úplně stejně chytří a jediný o co jde je to nějak uhrát s tím, co má hlavní hrdina nebo jeho protějšek v ruce - a zároveň teda do tej ruky toho dostat co nejvíc. Oba vždycky pracujou přesně s tím, co aktuálně mají a jakákoliv informace má cenu zlata a sebemenší "blbost" a sebetitěrnější info se dá nějak šíleně využít a vytěžit. Nedivím se, že se ti to líbí, asi vcelku ideální anime pro sázkaře...
prijde mi ze light na vysi L a spol neni; nedokazal si spojit to, ze extremni cistota je taky dabel; to je jeho jedina, ale zasadni chyba v dedukci
PS. jestli i tady zacnes vykladat ten pribeh dokonce (jsem u 30ky), tak si te tu napisu do notebooku
nevíte proč nemůžu vyjít z tohoto fóra??? rád bych se podíval na fotbal, ale kliknutím na linovolný odkaz se dostanu pouze sem,,, jestli víte jak mi pomoci, tak prosím poslouchám ;-)
IMHO je to bozi znameni
ne spis je to peklo
uz budes muset proste dozivotne cist tenhle thread (dokud nezmenis browser na chrome)
...
tak dobre, ted uz vazne
jsi tu uveznen kvuli line pande
Neda se nez souhlasit, prevysuje to vsechny anime co jsem zatim videl 11/10. Prihazuju link na cztorrent, je to 1080p, dve audio stopy - jp, en (silne doporucuju japonskou) a perfektni cesky titulky. Na cztorrentu je potreba se registrovat => 15denni clenstvi neco jako 10kc smskou pres cellphone.
v novym dílu South Parku už je i Bane, záporák z posledního dílu Batmana a ten díl je skvělej :lol:
mord je out na rok...
sjizdim ted ten Evangelion a ze zacatku, kdy si clovek rika WTF co je to za kokotinu se stava dobrej masakr
to slovo "nevyvazeny" se na to hodi taky: dejove skoky, chvili pomale pak rychle, obcas zajimava animace obcas odflakla, sexisticky forky, obcas tam projde jakysi tucnak a do toho hardcore psychoanalyza a psychedelicky stavy, kde hlavni hrdinove ztraceji vlastni ego a do toho bojujou v jakychsi organickych transformerech
stoji to za to
jo tucnak je good
tucnak a panda se k sobe hodi
tucnak bylo vzdycky moje oblibene zvire. ted je to asi spis panda
tak ten evangelion je naprostej masakr, opet... 3ti JPN serial a bomba
predstavte si, ze jdete do hospody s kamaradkou, mate oba velky hlad, uz se to vari v kuchyni, uz to voni, uz si davate predkrm, najednou strih a ta kamaradka ma ve vlasech zamotany morsky koniky a kouri vas pod stolem, respektive vy jste ta kamaradka a kourite toho nemoznyho idiota; pak prijde buh, zatahne bilou roletu, takovej ten krouzek na rolete mu ale ustreli z ruky a on nadava co muze
pak se kolem postavi kamaradi, zatleskaji, serial skonci a cele to dava smysl
nebo jestli znate Rambo I, jak tam stallone hodi sutrem po helikoptere... tak co by se stalo, kdyby ten sutr potezkal v ruce a zjistil, ze ma v ruce horninu treba 3 miliardy starou a cele by se to preklopilo v dokument national geographic, kde by rambo podroboval sutr fyzikalnim, chemickym a geologickym vysterenim az by dosel k totalnimu rozpitvani sutru na kvarky a gluony
"There are a lot of giant robot shows in Japan, and we did want our story to have a religious theme to help distinguish us. Because Christianity is an uncommon religion in Japan we thought it would be mysterious. None of the staff who worked on Eva are Christians. There is no actual Christian meaning to the show, we just thought the visual symbols of Christianity look cool. If we had known the show would get distributed in the US and Europe we might have rethought that choice."