potrebuješ do partie ? podeliť náklady ? jeden moj znami to tiež tak robí,,pozná nejakých exotov čo kúpia za 200 oijro - bleskovo to rozpredajú a tip potom výde asi za 5 kaček,,, žiaľ nezbohatol z toho....
Printable View
Nedal sem padnej argument :banghead:
Ja opravdu nevim, ale podle me jsem dal ten nejdulezitejsi argument, ktery jsem dat mohl.
Nevim jak ty, ale ja opravdu si neumim predstavit, ze koupim tip a pak ho vsadim za 20K, to je pro me nemyslitelne proste!!
A ze me budes ignorovat, to je v poradku, nevsiml jsem si, ze jsem te nekde prosil, aby si mi porad odpovidal.
Ale ja ti to usnadnim, jak se rika, moudrejsi ustoupi :dog:
Jo, a tu tvoji posledni vetu: Bohužel filozofie sázkare.net mi nedovolí se o tipstery podělit. Tak tu bych trosicku predelal a zmenil jen prvni slovo: Bohudik filosofie sazkar.net ti nedovoli se o tipstery podelit. ;)
Hezky řečeno :toothy8:
To bylo asi tohleto a mělo to za ten měsíc pozitivní yield. Docela jsem to studoval, protože tam byla spousta tipů z nižší Anglie, kterou taky sázím. I když musím zahanbeně přiznat, že měly lepší výsledky než já, jak na ty value přicházely, to mi rozum nebral - to je asi ten rozdíl mezi nadšeným amatérem a profesionálem:lol:
http://sazkar.net/forum/placene/plat...siaca-t12596-7
Nebyl včera někdo na livku Senica-Dunajska Streda? Před zápasem 1.35 na Senicu a 8 na DS, v půli za stavu 0-0 (bez červené, podle onlajnů relativně vyrovnané) najednou 1.15 na Senicu a 13 na DS. Říkám si, chyba bookies, jdu do AH na DS - no 4-0 pro Senicu :)