Zajímavý a myslím objektivní názor.
Printable View
Ako sa dozviem ze som VIP zakaznik?
dostaneš email.
Podla akych podmienok udeli Betfair status VIP?
Podla doby,ako dlho som zakaznik Betfair,podla objemu mojich stavok a podla toho,kolko som uz za tu dobu zaplatil Betfairu vo forme 5% provizie a vo forme Premium Charge,si myslim,ze nejaky ten status by som si zasluzil.Zatial vsak nic (okrem Premium Charge).Naozaj sa mi to javi tak,ze Betfair si svojich zakaznikov nevazi.Ak obcas nieco ziskam z nejakeho promo (velmi malo),Betfair si to vezme mnohonasobne viac spat vo forme PC.
me by zajimalo,jestli betfair bude poskytovat svym zakaznikum pravni poradu,nebo pravni zastoupeni,
az zacnou financni urady udelovat hracum pokuty az do vyse 10 000 000 kc
Je legální sázení na www.betfair.com ? - Bezplatná právní poradna online zdarma
klidne serie odvolani muze dojit az k ustavnimu soudu jako tady
Ústavní soud vytáhl proti finančním úřadům, lidé dostali šanci vyhrát spory o daně | zpravy.ihned.cz - Česko
Nedomnívám se, že finanční úřady začnou udělovat pokuty hráčům na zahraničních sázkových kancelářích s licencí v EU. To by pro Českou Republiku naprosto určitě znamenalo spousty soudů a arbitráží u Evropského soudního dvora. Pokud se budou snažit omezovat zákazníky, je to přes zákaz reklamy (těžko vymahatelný a vynutitelný) + zastrašování protievropskými zákony. Situace se mění a věřím, že skončí licencováním zahraničních kanceláří.
Pokud se jedná o právní pomoc: jsem přesvědčen, že každá online sázkovka z EU se toho ráda ujme, kdyby na její zákazníky začaly padat pokuty. Ale jak říkám - to se nestane, to bychom museli nejdříve vystoupit z EU.
pokuta pro fyzicky osoby je 50 tisic, 10 mega je pro sazkovky ktery zde nemaj nakou licenci. defacto by ses musel sam udat na financaku, protoze jakykoliv obvineni bys vyhral . navic vyhry ze zahranici jsou zprosteny dani, stale to je v zakonech.
"Odkaz na vysvětlení právníka" je v tomto případě celkem vtipná věc. Ano, samozřejmě, je tu nový zákon a všichni to ví. Takže právník, nebo i lajk, který celou věc nestuduje komplexně, může říct: "jedná se o protizákonné jednání". Stejně jako to například řekl právník agentury BPA plzeňskému hokejovému týmu (Indiánům) a chtějí po nich pokutu za propagaci zákonem zakázané sázkové kanceláře na dresech (bét at doma). A nebo samozřejmě právníci domácích sázkových kanceláří (ty tento zákon připravily, takže se ho snaží vymáhat) má stejný názor.
Jenže potom je tu právník Plzeňských Indiánů.. nebo právník, který se na celou věc dívá komplexně a zjistí si, že tento český zákon odporuje evropskému právu a tudíž není vymahatelný. Nebo armáda právníků zahraničních sázkových kanceláří.. nebo soudci, kteří rozhodli ve prospěch online sázkových kanceláří či jejich klientů v ČR v uplynulých letech.. nebo soudci z Bruselu, kteří rozhodli ve prospěch online sázkových kanceláří či jejich klientů v EU v uplynulých letech.. a ti mají všichni na věc jiný názor než onen právních z internetové poradny :-/
dovolil bych si připomenout, že právník je jen člověk s názorem, a ten jeho názor je omezený podle toho, co zná a ví. podle toho on si připravuje argumentaci k soudu, který rozhoduje nejen dle toho, co si ten onen právník připravil, ale i podle toho, co si připravil druhý právník + podle toho, jaké jsou v zemi zákony. u nás jsou zákony EU nad zákony místními. Doporučuji na toto téma sledovat média.
Jak se rika: Kdyz se setkaji dva pravnici, vzniknou tri pravni nazory :-)
....a komunita zdravi Betfair :) Dnes betfairu na dostihoch znova isla karta :D Tak ma napadlo, ze sefovia BF musia mat strasne silne nervy. Ja byt sefom, tak by som to nevydrzal a podla vsetkeho by som uz mal za sebou viac plastickych operacii a zmien identit nez Michael Jackson :) Betferovia, ved u vas sa hra o prachy a nie o fazulky, tak ako mozete tak casto robit take kiksy?
Ved ja sa bojim uzavriet stavku, lebo nikde nie je napisane, ze sa mi nie mojou vinou (a tiez nie vyvojom udalosti) aj podari uzavriet poziciu. Preco mam ja (hraci) znasat straty, ktore mi sposobuju vase technicke problemy?
Zdravim, delsi dobu se chci zeptat na tento pripad u sazeni pred zapasem. Vsadim malou castku na zapas, kde vidim dost vsazenych penez. Napr. 20 eur (tedy kapka v mori vsazenych penez) na under 2.5 golu v kursu opet napr 1.78. Kurs poklesne na napr. 1.74, tedy na tlacitku VYPLATA jsem okamzite ve ztrate. Ve ztrate pred zacatkem zapasu jsem i po vylezeni kursu zpet na 1.78. Pripadne meho vitezstvi si BF strhne sva procenta, to chapu, ale ted si myslim, ze me BF obira jeste pri vsazeni. Vysvetli mi to nekdo?
Dekuji.
Omlouvám se Vám za problémy, samozřejmě je to velmi nepříjemné. Betfair má přes 3 miliony zákazníků, každý den zpracuje více jak 7 milionů transakcí, což je více než všechny Evropské akciové burzy dohromady! Jedná se opravdu o velmi náročný systém, který rostl v mžiku během doby, jak rostl Betfair. Snažíme se udělat maximum pro naše zákazníky i pro stabilitu systému, ale protože je tak komplexní, občas se může stát, že dojde ke krátkému výpadku. Díky updatům v systému by tyhle věci měli bý
Neprijemne je to pre hracov a pre ludi na supporte. Hraci pridu o peniaze a ludia na supporte o nervy. BF napise sorry na stranku , hrac stratu do vykazu ziskov/strat, support jedno vikendove pivo naviac a zivot ide dalej. Ak by BF postupoval tak, ze zisk hracovi pripise a stratu voidne, pricom rozdiel uhradi z vlastneho zisku, tak podla mna by burza fungovala jedna radost. Problem je v tom, ze ak pred zaciatkom otvorim poziciu, ktoru chcem uzavriet v inplay a u vas nastane problem, tak ja mam stratu, ktoru mi sposobil organizator trhu. Takze bud void vsetko od zaciatku, alebo zisky hraca uznat a straty hraca voidnut. Teraz to seknete niekde v polovici a smola. Lenze vy voidnut vsetko od zaciatku nechcete, lebo by ste prisli o provizie (udalost musi byt za kazdu cenu spustena aspon trocha) a tiez nechcete uhradzat vami sposobene straty hracov. Je to bet fair alebo ne-fair? :)
Nj tak to je riziko a musíš s tím počítat, ne? Na druhou stranu kdyby voidli komplet celý trh, budou si stěžovat další lidi. Jednou po chybě skončíš v mínusu, po druhé zas v plusu. To je sázení :-)
No ja ti nevim Rauuule, jeden podstatny rozdil mezi tradingem a sazenim je ten, ze pri tradingu beres maly rozdil ceny, a uzaviras vzdy pozici protisazkou, tudiz ikdyz vyuzivam cely bank, riskuji pouze predem stanoveny obnos, kdyz pak prijde technicky problem, tak mi to odpali vse... s tim proste nepocita zadny trader :)
tak to je spatny traderCitace:
kdyz pak prijde technicky problem, tak mi to odpali vse... s tim proste nepocita zadny trader
Trader co dává LAY na nízkých kurzech zase tolik neriskuje ani když mu najednou upadnou obě ruce v půlce zápasu, ale některý strategie asi tak malé riziko neumožňují...
riskovat celej bank proste nelze
riskovani celeho banku je i mit vsechny love na jedne sazkovce/BF
a risk, ze se neco vysere technicky je mnohem vyssi nez krach BF se kterym se musi pocitat, vzdyt tech pripadu neni malo (eg. nekolik do roka), ze se v trejdovani vyskytne nejaka anomalie
Jasne, ale na mojej strane sa technicky poserie nieco raz rocne, ale na strane BF sa to serie podstatne castejsie nez je zdrave. Samozrejme, ze je potrebne pocitat s technickym problemom, krachom, atd atd., ale ak by som mal brat do uvahy skutocnu pravdepodobnost, ze sa na strane BF nieco posere, tak neobchodujem vobec, lebo ta pravdepodobnost je vyssia nez je predpokladany vynos. Tak ja sa hram na to, ze pravdepodobnost je mala a BF sa hra na to, ze im to funguje :)
Pouzivat tak velkou cast banku je velke riziko. Tech 40% je cisty gamble. Nevim jaky sport obchodujes, ale ja u tenisu tak velkou cast nikdy neriskuju. U koni je to riziko asi mensi, ale porad tam je. Prijit o necelou polovinu banku kvuli vypadku BF musi byt pekny pocit. Ja treba v tenise muzu podat protisazku na nejake Sk, ale to u koni neni mozne.
40% mi prijde jeste relativne ok, mozna prestrelene, ale ne silene... 40% neni 100%
tohle jsem bral jako 100%
Citace:
kdyz pak prijde technicky problem, tak mi to odpali vse... s tim proste nepocita zadny trader
Na dostihoch v zasade nevidim nejaky zasadny problem s rizikom bliziacim sa k 100%, pokial vsak nenastane vypadok. To je asi jedine (a najvacsie) riziko. Vo futbale som tocil najprv 10 neskor som to zvysil na vyssie cisla a niekedy (malokedy) je to aj 100% banku, ak je situacia na to stavana. Bezne je to vsak na futbale 10-25% banku. Kelly mi dovoluje ist na 40, ale na to treba mat gule.
Jde o to ze vyuzivam 100% pracovniho kapitalu co mam na ucte BF, samozrejme to neni muj cely bank, ten bych nevyuzil kvuli nizke likvidite.. Tenis inplay a tradovani koni pred startem nelze srovnavat, na konich si muze dovolit daleko vic, trh je stabilni a nerozhoduje vyvoj hry, pro skalpera, ktery bere 1 tick jsou take vypadky katastrofalni, nedovedu si predstavit, ze by se neco takove stalo u renomovaneho brokera na Forexu, to by razem ztratil vetsinu klientu. U BF jsem na vypadky zvykly, samozrejme si mi to nelibi, ale hlavne jde o to jak se BF postavil k vyporadani sazek, kdy cast zrusil a cast vyhodnotil, to je proste bordel...
holt to je tech 5 procent na provizi . navic pokud mas na mysli tlacitko vyplata - a to v tech jejich zivych sazenich ci jak tomu oddilu rikaj tak je to trosku jinej lay.
takzvane uzavrit na obe strany stejne .
to znamena kurz 1,78 za 20 das back, kdyz to klesne na 1,74 tak muzes dat rucne lay 20 eur . kdyz mas zapnuty z&z bez provize tak ti to ukaze cistou vyhru /spis ztratu po odecteni 5 procentni provize. jenze tendle automat na webu, stejne jako v mobilni aplikaci zoombet uzavira vic euro, aby na vsechny prilezitosti byla stejna vyhra / prohra
Mně se zdá trading při poplatcích 5% dost problematický, to budu krmit jen Betfair. Trochu to porovnávám s Forexem a ten je přece poplatkem(spreadem) někde jinde, ne?
5% neni na tradingu samozrejme; 5% je z ciste vyhry
Pěkně v tom tápu. Když koupím za 1,5 a prodám za 1,52, tak platím 5% z čeho?
Pokud tedy jen 0,02, tak je to OK - já měl pořád v hlavě, že to je z 0,52 (1,52-1).
Z ciste vyhry. Takze vydelas z toho co si popsal napr. 800kc a z tech 800kc zaplatis 5%
Betfairu je jedno jestli tvuj obchod byl plusový, nebo ztrátový. Jedna strana prostě vyhraje. A z té výhry platíš tu provizi.
Některé calculatory provizi zohledňují.
Chromaweb - Arb Calculator
Petr Miklík a Denis Forbrich dodnes nezaplatili fakturu za reklamu pro Betfair na facebooku, tohle je případ seriozity betfair, zvlášť když tu komunikaci vedli jak z firemního tak osobního emailu.