Ještě ke všemu když je zelený :-)
Printable View
Ještě ke všemu když je zelený :-)
a když není moje :-)
Ani neviem definovať pocity aké mám keď čítam týchto kokotov, Kaluža, Ahyde, Hulán a milión prismŕdavačov ktorí sa im naoko pchajú do riti. Snažil som sa chvíľu dokonca o akúsi empatiu s nimi kombinovanú so súcitom, ale nejde to.
Btw. myslíte že by si ho Radovan vyhonil od radosti kebyže ho niekto podjebe že Audy už nefrčí, naopak toto môže mať ako zvláštne poďakovanie za jeho neoceniteľnú prácu na poli Banánhostingu od tajného sponzora komplet aj so slečnou na operatívny leasing len za 199 €/mes? Samozrejme blowjob zdarma kedykoľvek ako pozornosť podniku? :-D
Příloha 57
Aj toto by si predal? :-D Conquest Knight XV on Discovery HD World's Most Expensive Rides - YouTube
jelikoz to zere jak tank, tak jo :D kdyby to melo spotrebu jak felda, tak ne :)
Je to ozajstny existujici arogantni kokot :) Znamy znamych s nim mel v OVE nejaky jednani. Jeho auta jsou taky k videni. V Ostrave bydlim primo u Stodolni, ale za dva roky sem ho (nastesti) nepotkal.
Kazdopadne by ale jeho stranka mala existovat, aby ludstvo vedelo a videlo, kam az ludska hlupost siaha. O vlezdoprdelistickych a im podobnych diskusnych prispevkoch na jeho stranke ani nehovorim, to je kapitola sama o sebe. V tom jedinom vidim prinos takeho projektu. A ked tak nad tym uvazujem, z tohto pohladu je asi monarchia lepsia ako vseobecne volebne pravo...
K cemu je resit demokracie vs. kralovstvi, kdyz je to tam samej Kaluza a Audy :) Kaluzuv prinos je podle me v tom, ze on prave neni az takovej exot ve smyslu odlisujici se od populace nebo i nas samotnych velicenstev osobne. On ma vsechny znaky lidi a jsou na nem videt asi jako kosti na modelu kostry.
To jak Kaluzu i ostatni kokoty kazdej proste bytostne nesnasime, tak to je proto, ze ztelesnuji i nase pekelne stupidni vlastnosti, co nam pridelavaj problemy, nebo se kteryma se vyporadavame, protoze ty veci proste litaj ve vzduchu. + on je fakt ztelesneni ubohosti v tom slova smyslu, ze si ty svoje idiotsky vlastnosti proste naprosto odmita uvedomit a eventualne je vytahne jako prednosti (a zname to na sobe asi taky vsichni, ja rozhodne jo, bohuzel)
Brazílie - klid je pouze v neklidu - titulek tu byl roky špatně.: Od Kundery, přes Kalužu, Ahyda až po Ďurička
Příloha 95
Pěkná tečka za tímto sh!t projektem
ze by nova generace antiviru s AI?
Nedávno na mě vyskočilo nějaké popup okno snad s reklamou, jak porážet kasina nebo tak něco a nebízel to nějaký PhD. Pak jsem se ještě podíval na Clickbank a zdá se mi, že teď je jasný trend přechodu od fotek typu já a moje Ferrari k sofistikovaným personám. Tady třeba už mají celý tým expertů :lol: zcodesystem.com/team.php
Jo, na me taky. A pobavilo me dole tlacitko DONATE, ze 93% lidi na tom vydelava, tak at taky prispejou :D