problem je v tom, ze vetsina arberu jsou srabi, co neusnou kdyz prohrajou 10 dolaru :D :D :D
Printable View
problem je v tom, ze vetsina arberu jsou srabi, co neusnou kdyz prohrajou 10 dolaru :D :D :D
Nad tema castkama sem uz taky hodnekrat premyslel a v posledni dobe se to nekdy snazim trochu zaokrouhlit, ale aj tak porad hodne sazim za ty debilni castky. Ale jak myslite, ze to kontrolujou? Nejspis na to majou naky system ze? Ze by meli naky lidi co by projizdeli ucty a hledali arbery je asi picovina...
to je velká pravda...0 je mnohokrát "zisk"Citace:
Původně odeslal Orbital
8)
Zdravím.
Jsem tu novej, ale už jsem tak nějak pochopil, že toto asi nejchoulostivější téma se tu nějak zvlášť dopodrobna nerozebírá a asi rozebírat nebude :-). Nebudu skrývat, že jsem sháněl info i jinde, jak to funguje apod., proto se ani zde nebudu ptát na podrobný návod, spíš by mě zajímalo, čeho se vyvarovat. Např. jestli je nějaká rozumná hranice (% profitu) kam zajít a čeho si raději nevšímat. Nebudu to zde spamovat odkazem na konkr. plac. servis, ale jestli nelžou v tzv. sekcích past results, kde visely arby třeba i 20 % několik desítek minut, obávám se, že je velmi reálná hrozba, že jedna strana bude vyhodnocena jako bad line. Na druhou stranu, ještě tolik neumim číst kurzy a kdybych na ten kurz narazil při jednostranném sázení a nebyl by to vyloženě nesmysl ani bych to nepoznal, že je přestřelený. Zejména u sportů, do kterých až tak nevidím. Dle mých předpokladů a bylo to tu i naznačeno, je rozumné částky zaokrouhlovat. Myslím, že je i rozumné přidat nějakou normal sázku, ale s největší pravděpodobností, bude vsazena za méně jednotek, než sázka arbová. Neříkám, že je to jediná činnost, které bych se chtěl v bettingu věnovat, ale pro rozjezd je zřejmě nezbytná. A zúžit si okruh potenciálních sázkovek do budoucna hned na začátku se mi nechce. Děkuju a omluva jestli jsem se napojil v nevhodném vláknu.
Tak vitej na foru. 20% je bad line na 95% a vicemene jasna spekulace na to, ze nebude storno. Kdyz uz musis tohle sazet tak nesazej druhou stranu.
I vyrazne pod 10% muze byt bad line. Neda se to takhle urcit. Jde proste o znalost trhu a sportu a sazkovky a vzdycky je to vsechno spekulace a sazka.
Díky za odpověď. Napadlo mě v takovém případě přidat sázku za stejné jednotky, ve stejnou dobu s proti sázkou, když už ne v arbu tak s takovým payoutem, který by pořád nezničil profit z hlavní sázky o kterou mi šlo,. Ale jak říkáš, pořád to není záruka, že to nestornují. Spekulace jsou k ničemu, chce to hold zkoušet :-).
Okruh sázkovek si arbováním zúžíš rychleji, než řekneš borůvkový koláč. Není se jak schovat.
Nicméně, podle mého by si do toho při současným vývoji v Evropě měl skočit spíš po hlavě, než vymejšlet, jak se efektivně samobrzdit. Ono těch sázkovek, kam budeš filtrovat peníze z pinnaclu není zas tak málo.
Žádné varování, ale rovnou si pro tebe přijdou. :-D
Záleží na sázkovce ... někde dostaneš 0, někde 100 euro, někde jim to bude skoro jedno. Taky to může být tak, že bude sázkovka schvalovat každý tvůj tiket a vycvičí si tě, tj naučí tě sázet za nějakou pořád-skoro-stejnou částku.
Penize ti nikdo pouzitelnej nesebere. To uz delaji sazkovky v krachu.
Ačkoli se předzápasovým ARBŮM snažím vyhýbat, tak mě např. IW zlimitovalo hodně rychle. Ale tam limitují asi každého. Chtěl bych se proto jenom zeptat, než se mi to samé "povede" v jiných SK, které sázkovky kromě Pinnu zlimitují "rekreačního" sázkaře tak málo, že to téměř nepozná, respektive, že bude dál moct sázet řekněme sázky kolem 50-100 EUR ?
To si musíš vyzkoušet sám.
Můžu ti říct, kde vyrábím limity nejrychleji, ale nemá to žádnou výpovědní hodnotu. deset lidí k tomu bude mít deset výhrad a u tebe to nakonec dopadne taky jinak. : - )
Jestli si dobře pamatuju, tak na Paddy mě nechali vsadit jednu sázku, Betway asi pět, Betclic, Gamebookers jakbysmet,
a co takovej ladbrokers, jak tam se divaj na arbery ? treba po tom jejich kiksu na spengler cup v prosinci ? tam se muselo registrovat hafo novejch lidi a asi kvuli tomu vsem vyplatili , ne ?
Já tam zatím stih jen něco málo prohrát a ještě jsem se nedokopal tam poslat další peníze.
Magico odpřísáhne, že si tam nevsadí ani jednu sázku, Mike zas že drží i pro arbera celkem dlouho.
Potřeba vyzkoušet, no.
Nikdo neřek, že v tom procesu nepřijdete na něco moc chytrýho. Překonejte nás. Našich chyb je tady plný fórum, který máte evidentně přečtený.
Ladbrokes dřív drželi celkem dlouho, vloni mi ale dali limit po 10 sázkách.Citace:
Magico odpřísáhne, že si tam nevsadí ani jednu sázku, Mike zas že drží i pro arbera celkem dlouho.
Mně Ladbrokes asi po 50 sázkách napsali, že mě nezlimitují ale účet rovnou zavřou. Ať do 48 hodin vyberu peníze, pak už se na účet nedostanu...
to jsou gentlemani, vyhazujou v rukavickach :glasses5:
Tam byl ještě dodatek, že pokud budu chtít vybrat po těch 48 hodinách, tak jelikož se nepřihlásím na účet tak budu s žádostí muset někam volat.
Mimochodem limit 0 jsem tam měl taky ale nechal jsem si ho přes určité konexe změnit a asi po měsíci přišel ten mail o kompletním uzavření účtu.
Při pokusu podat SURE BET sázku na StanJames byla sázka automaticky zlimitována na 2 USD.
Pokud se dobře pamatuji na St. James jsem se arbovat ještě nepokoušel.
Mají sázky v arbu nějak automaticky limitovány, nebo je blbost (to co jsem udělal já) prokliknout se přímo přes servisní web? ( v tomto příp. Oddsportal)?
Já arbuji asi 2 měsíce
Zabanováno: StanJames, BetVictor (vyhodnotili otevřené sázky a peníze odeslali zpět na MB)
Zlimitováno: iwt, williamhill, betsafe, sportingbet
Čekám, kdy to přijde na lb, gamebookers. Je to strašná prasárna ze strany bookies. Legálně vsázím, co nabízejí. Sázkaře by mělo něco chránit ...
a mel si nakou sazkovku kde si jen prohraval z vetsi casti ?
a mazani cookies nepomaha taky jo ? lso sis nak uz osetril podle zdejsich navodu , ci navodu na netu ?
Mazání "nezničitelných" cookies | Chip.cz - testy, recenze, internet
Stačí šmejdit po webu přes portable prohlížeč a pak ho smazat.
portableapps.com
Stan James tě limituje proto, že jsi Čech automaticky ať tam sázíš cokoliv. Historie, nebo soutěže které chceš sázet na to nemají moc vliv.
LB mi teď vydržel dlouho - asi rok. Ale sázel jsem tam poměrně málo sázek a žádný prasárny. Dokud jsem tam debil nevsadil drop na řeckou ligu a hned limit 0.
no tak to bude asi soutezi, ne? Ten arb byl asi nejaka malo sazena liga, sport. Ikdyz oni maji trapne limity i na nejvetsi souteze.
Nestaci proste smazat normalni cookies a pak ty LSO pres tohle Adobe - Flash Player : Settings Manager - Website Storage Settings panel ?
dobre je mit bud portable apps, anebo si treba do firefoxu dat addon better privacy addon a nastavit mazani vsech cookies na startu aplikace, na ukonceni, kazde dve hodiny pro ochranu apod... nicmene pak staci, aby kancl nahodil evercookie a lso je jen mala podmnozina hnusu, ktery ti umi zasvinit... cookies jsou jedna vec, dalsi vec je IP adresa... a na zaver je to skoro jedno... pak to skonci u toho, ze kdyz vis kdo jsou arberi a pak prijde novy ucet, hodne nadotuje a zahraje co hraji arberi, tak ti mazani cookies nepomuze... proste te tam k nim flaknou na zaklade podobnosti tiketu...
predpokladam ze do toho kde je exe soubor
Zdravím. Myslíte, že sázkovky dělají rozdíl mezi sharpem a arberem? Vždyť počkat si na změnu kurzu a ihned vsadit může klidně i sharp hráč (dokoce by snad měl?)...a sázkovka snad nepozná, jestli vsadil i protisázku u nějaké konkurence ne? Těm cookies se mi moc nechce věřit..díky za odpověď
sharp nemusi zdaleka delat jen toto, ale pokud je to steam player, tak logicky dela totez
skutecne neni jedina hodnota, co lezi na sazkovkach neco v arbu (vsak ty kurzy tam casto lezi pekne dlouho a teprv az kdyz to nejaky nerazuro zacne smazit na pinu, tak se vytvori arb)
jedna domena nemuze cist cookies od jine domeny
Snad krom pinnu nema zadna sazkova rada sharpy/arby.
Není špatný lézt (kam to teda jde a kde ta stránka nevyžaduje javascript) přes textový prohlížeče typu linx, lynx atd. Normální cookies handlujou dobře, takže se člověk přihlásí atd. Většina bookies má mobilní verze webu, který se dají přes lynx krásně využít a žádný flashový/javascriptový kouzla vás pak nemusí zajímat :)
nebo si blocknout nacitani flashe :-)