Přiznávám se, že taky používám obyčejnou. Podle mě ergonomická je potřeba pouze pro někoho s velkou rukou :)
Printable View
Přiznávám se, že taky používám obyčejnou. Podle mě ergonomická je potřeba pouze pro někoho s velkou rukou :)
Jo jasný, takhle jsem to samozřejmě zkoušel, nicméně tam pak se to okno nevleze ve standartní velikosti písma celý, ale musí se scrollovat i na šířku, což nemám rád a když ho zmenším ze 100% na třeba 75%, což už vyjde (a tak to alespoň podle toho screenu -díky za něj- řešíš Ty) , tak je to na mě zase už moc malý písmo, že čtení je pro mě nepohodlný.. Myslel jsem, že to může spíš nějak souviset s rozlišením, takový ty formáty 1298x1325 (čísla jsem si vymyslel), jelikož třeba na notebooku jsou ty okna prostě menší (a třeba u poker clienta má i jiný tvar, je prostě užší) a nemám problém je číst, nicméně nejspíš je to způsobeno jen tím, že na ntb se člověk dívá zblízka..
Prostě já přecházel z prastarýho CRT tuším 17" na 24" LCD a představoval si, že to bude jak vyměnit trabanta za mercedesa, ale ve finále mi ta změna až tak zásadní nepřišla a spíše si říkám, že jsem si měl možná pořídit 2ks 22", což by vyšlo cenově podobně..
Na tom screenu je velikost písma nastavena na 100%. Možná máš v systému (nebo prohlížeči) nastaveno 125, a proto se ti to zdá malé. Nicméně souhlasím s tím , že základní velikost na 24' monitoru s rozlišením 1920x1080 je docela malá. To, že se nevejde často celá stránka do toho okna, většinou není problém, takže horizontální scrolování skoro nepoužívám http://img824.imageshack.us/img824/5654/screenoxh.png. Docela by mě zajímalo, jak se prcuje na větším monitoru (30') s rozlišením 2560x1440. Připadá mi, že tam už je potřeba otáčet trochu hlavou nebo ten monitor mít dál od sebe, což pak ale zase stírá výhodu velké obrazovky.
tak ja si taky poridil cosi jako 21.5 nebo co to vlastne je a hodlam to dal pouzivat v kombinaci s 1-2 notasy s nezavislym pripojenim
ten virtualizacni soft mi udelal v compu paseku a nikdy to proste nebude natolik nezavisly, ze kdyz si vyleju dzus do jednoho, tak ten dalsi pojede (respektive spis kdyz se zasekne/zpomali i ten parent comp, tak jsou v hajzlu vsechny... nevim proc ale i novej comp obcas zamrza, obcas je to i hodne sekund a delaji mi to proste vsechny pocitace s vidlema ted, zcela vazne uvazuju o prechodu z w7 ->winxp)
tak mys je u me dost dulezita.Citace:
Původně odeslal Orbital
pouzivam tuhle[attachment=1:3op698jb]mys dobra.jpg[/attachment:3op698jb]
driv jsem mel tuhle malinkou a nejen, ze byla o dost pomalejsi, ale strasne me z ni bolela ruka jak jsem ji musel svyrat jenom prstama
Tak záhada vyřešena, bylo to opravdu tím rozlišením, já teď zjistil, že jsem měl nastaveno 1024x768, takže to okno bylo téměř přes celou obrazovku na šířku, takže když jsem změnil na 1920x1080, vlezou se mi tam taktéž 2 okna vedle sebe jako Tobě na screenu, takže díky ještě jednou za polopatické vysvětlení s obrázky, z něhož to už pochopil i antitalentjako já:), akorát musím říct, že v tom původním nastavení mi ten vzhled a písmo přišly o dost sympatičtější, ale asi je to o zvyku a s tím už se budu muset poprat sám...
Na MB pridali nejake dalsi odmeny, tzv. special rewards. Samozrejme tam nemaji napsany kolik co stoji. Proto jsem se poptal:
Stejne se asi porad nejvic vyplati vzit si prachy.Citace:
Here is the price for our special rewards ( requested from few VIP`s who transferred a lot during the Promotion and generated millions of points )
• Monte Carlo vacation: 2,000,000 points
• Football weekends: 1,000,000 points
• MacBook Air: 700,000 points
• Gold iPhone /iPad: 500,000 points
MB jsou jednooci mezi slepymi kralem. Tech par VIP, co nahnali par mega bodu, moc dobre vi, jakou ma ten bod hodnotu. Trader na Monte Carlo Vacation... :D
hola. je normalni, ze mi volaji na mobil az z UK call podpory moneybookers a upozornuji mne na to, ze jsem prave dosahl urciteho stupne VIP a na dalsi level mi zbyva provest urcite dalsi mnozstvi transakci.... ???? nechapu proc nestaci poslat mail.... byla to docela srandy klabosit anglicky s typkem, ktery ma prizvuk typoval bych nekde ze stredni asie...(:
Definuj: normalni
MB jsou do prdele, to lze videt uz dva roky asi. Me ted taky na request dali VIP status, ale limit stale nezvysili, takze tam mam uz tyden blokly prachy, protoze nejsou schopni ani poslat ty verifikacni dopisy... hapruje to vic lidem.
Proste to jde s nima od 10 k 5.
Bitcoin bude snad lepsi.
Silver Level reward- 50,000 points = 100 E
Gold Level rewards- 150,000 points = 300 E
Diamond Level rewards- 300,000 points = 600 E
chapu to dobre ze tam neni zadna progrese se ano? Takze kdyz nekdo meni na cash tak nema smysl cekat na 600K bodu, ale brat to po nejmensich castkach?
Chapes to spravne, pro vyber odmen ve forme cash nemaji jednotlive levely zadny smysl.
hola. Se zmenou Bronze levelu na Silver mne moneybookers zmenil status na "ProGamblerStatus" , ale mne to proste urazilo.... jako bych byl nejaky GAMBLER.... (: a navic si nejsem jista zda zamestnanci na VIP podpore ten muj status ProGambler nevidi....proste na lidi to pusobi negativne..... je tady vic "GAMBLERU" ? (:
jsem Diamond a mam tam taky Pro gambler status
Nedělej si z toho hlavu.
To slovo nabralo při přechodu do Češtiny negativní konotaci.
V Angličtině neznamená primárně člověk závislej na hazardu.
pro gambler znamena neomezeny limit na MB na transakce, nic vic nic min; nejsem si jistej esli se tu prave neukazuje tiket a nefoti u audiny [esli mi rozumite], protoze jak dostane profesionalni BF trader silver ucet, to by me fakt zajimalo, kdyz defacto pouze stahuje z BF love a za to body nejsou