to neni web zamestance ale nejakyho dalsiho zoufalyho affilaka
Printable View
to neni web zamestance ale nejakyho dalsiho zoufalyho affilaka
jojo, bejt asociovanej s xindlem nejvetsim je vyhoda
treba ten zmrd patrik, po nem zustalo hafo lidi co googluje patrik podvod, patrik willl hill podvod, patrik will hill, will hill podvod atd
to se vyplati
Kurz 1,2 jsem jeste nikdy nevsadil,ale asi to budu muset udelat,kdyz to jsou PENIZE ZDARMA:-D..Ze mne to nenapadlo hned.
No vsadit 1,1-1,2 v 86. minutě (+ 3-5 minut nastavení), že nepadne gol, tak to cca po třetím zápase zešílím nebo umírám na infarkt
Díky za vaše názory jen nechápu proč se mi tu nadává ...
Já si myslím to samé !!!
jen nejsem profi jak vy a prostě na webu narazíš na spoustu hovadin...
Takže stačilo by napsat blbost nesmysl stupid nevěř tomu ....
no chlapce, tak vitej na internetu: to je to, co se stane, kdyz tu krabici pred sebou pripjis nejen do zasuvky ale i do kabelu
cpat do prvniho postu link je asi tak slusny, jako potkat slecnu na schodech ve skole a rovnou na ni vypalit: "vykur mi ho"
Sorry prostě naivita já mám svůj MM tohle je pí.ovina jen mi to taky přišlo jak reklama na bankrot a chtěl jsem si něco o tom přečíst od vás..
Tak to rozhodně nebylo myšleno....
Já jsem za tuhle reakci rád, jen nejsem to co si asi myslíte, jsem amatér a chci se posunout výš a sbírám info..
No super. Myslim tim to, ze i internet ma urcitej nepsanej kodex chovani. Proste ten tvuj post vypadal jako post spammera. To je cele. Vitej na foru.
Ok díky chyby nováčka no...
Beru na vědomí!
Lm z 8 zapasu 3 goly po 86 minute.
8*10j risk treba
5x W po 2j zisk 10 j
3x L po 10 prohra -30j
tedy suma sumarum -20j
anglicka liga
10 zapasu 2x gol po 86 min.
8x W po 2 tedy 16j zisk
2x L po 10 tedy 20j prohra
suma sumarum -4j
nemecka liga s primhourenim oka 1 z 9 zapasu L
w 8x 2 16
lost -10
suma sumarum +6j
riskovat 80 , 90, 100 kvuli 8,8 procentnimu zisku kdyz se max v 1 zapase ligy nekdo trefi a jinak je to tezce v minusu tak to je moc.
to uz je lepsi si tech 1,08 * 1,08 *1,08 *1,08 dat na tiket treba v hazeny a riskovat mnohem mensi castku a to ma vetsi pravdepodobost na vyhru.
pamatuju jak ve fotbale nekdo nakladal podobnej kurz budto ze nebude penalta ci cervena karta na nakym me ci MS , dve kola to vychazelo a pak tezky prohry, hola hop a penalty ci karty byly na svete
Myslím si, že LM včera byla jasná odpověď na tenhle nesmysl, dlouhodobě to fungovat nemůže ani náhodou.
Já osobně rád hraju under/over pokud jde o live případně tenis. Dvakrát se mi povedlo na live ze 300czk to vytáhnout až na 8K, ale pak mě chamtivost doběhla hned druhý den.
Takže taky zkušenost tím si asi musí projít každý.
Měl bych dotaz chlapi špatně mi na 365 vyhodnotili sázku byla výherní a oni ji vyhodnotili jako nevýherní napsal jsem tam mail s číslem sázenky, stává se to mám v tom 6k.
Dělej nějaký hranice v tom textu.
Nevidím v těch dvou řádcích žádnou větu, natož otázku.
Dneska jsem tam sázel nějakou švýcarskou házenou na zlimitovaným účtu. A nechali mě to bez změny kursu vsadit asi dvacetkrát po sobě za limitní maximum. Šlo by to i víckrát, ale už jsem neměl čas na to klikat.
Chyba softwaru?
Když se ještě vrátím k tomu předchozímu ... Takurčitě si přečti tohle ... Sázkař vsadil v 87. minutě zápasu Slovensko-Nový Zéland 585 tisíc na Slováky jsou to sice novinky a je to starší než můj BF účet, ale třeba potom přestaneš myslet na blbosti :rr:
tak sem si vsiml ze nam dneska zacali vypisovat servis/brejk behem rozehranyho gamu..coz asi tenisty dost potesi ..me rozhodne :hello1:
Už to vypisovali i na konci loňské sezóny, ale během Australian Open nic, tak to asi budou vypisovat jak kdy, nicméně super věc :)
Pánové, měl bych dotaz jak to máte s limitováním u této SK: Začínám tám sázet docela dost ARBy, mám tam účet i na protáčení bonusu zvlášť, zkrátka, kdy Vás začali limitovat, kdy jste jim začali být na povědomí, až zjístili kdy sázíte ARBy, nebo dáváte vysoké sumy na jim podivné zápasy, dá se toto limitování u nich obejít třebaže vsadíte nějaký zápas s nízkým kurzem, nebo nějakou AKOvku, nebo u nich prostě to limitování přijde. Dnes jsem vsadil tenis surebets, vyšší obnos a sázel jsem to na dvakrát.
tak zrovna ucet u 365 ma mnohem vetsi value, nez to co tam vydelas vsazenim arbu
.. a já dodám, že arbovat tenis na B365 je obecně pitchovina díky jejich odlišnému vyhodnocení skřeče (vrací) oproti většině ostatních sk..
presne ,tam skrec v tenise void a je jedno jestli tvuj hrac postoupil nebo nastesti skrecnul , proste vratej vklad a nazdar
V tenisu nabízej ještě asi padesát dalších druhů sázek, kde vyhodnocují stejně jako všichni ostatní.
Co se týče arbováí tenisu, já tam dostal onehdá limit právě po takový sázce. Ale pro tebe to má nulovou výpovědní hodnotu. Stejně jako celej ten dotaz je na prd.
Limit přijde, to je daný. Podmínky jsou variabilní.
dosel mi mail, ze mam kladny zustatek na uctu, a ze mi vzdy 28. strhnou administrativni poplatek... tolik prace kvuli 56 halirum :D
oni ted zavedli ten administrativni poplatek 2 eura/mesic an rok nepouzivanym ucte nebo tak neco
a tohle uz ma neteller, clickbank mi zacli strhavat 50 dolaru za mesic, pote co si zakerne zmenili TOS
je otazkou nedlouheho casu, kdy i banky zacnou strahavat progresivni pausal treba 10% rocne za nepouzivany ucet...
viděl jsem ten inaktivity poplatek u více sázkovek, myslím, že i u sbo bet (mají tam tuším 12 month inaktivity charge)
kurzová hladina 100 na tb murray vs. federrer... pokud je to umysl tak se divim ze k tomu neudelaji aspon nejaky promo... v max vkladu hacek neni, muj max. je asi 16,5k kč.. jediny co me napada snad pokud by jeden odstoupil, tak ze by to potom vse prohralo, ale to nevim, podminky sem nezkoumal, ale spis bych rekl ze potom -> kurz 1.
ale prekvapilo me to...
Příloha 419