-
Re: Fortuna --> nejtragičtější poskytovatel Livebettingu na trhu
JH,pk ok/thx
asi jen mě se objeví polovina sázkovýho kuponu (viz screen) :tard: ...blbne to jen ve FF
3.5.3 mám taky
ještě by mohla Fortuna doplnit počty golu a bude to supr :roll:
http://img43.imageshack.us/img43/830...enhunter4u.jpg
Změny :
:arrow: o cca 1 až 2 sec rychlejší potvrzení sázky
:arrow: bety na livku bez 5 % poplatku kerej se zpětně připisoval na ucet
největší negativum.....neodečítá se výše sázky od celkového stavu konta (musí se odhlasit a potom znovu přihlásit)
-
no nevim, mě se zdá, že se dřív sázky schvalovali rychlejc
-
a nelíbí se mě, že změny kurzu se projeví v tiketu bez povšimnutí - nějaké hlášky "potvrďte změnu kurzu"
-
livko Fortuny je zatím neprobádané území které neustále překvapuje svejma vychytávkama :x
...tak třeba, v livebettingu neexistuje možnost stornovat sázku a pokud se rozhodnete po odkliknutí sázku zrušit, tak jedna z možností je uzavřít stránku prohlížeče ( třeba u Bwinu po přechodu na novej soft tohle už neplatí, sázka se uzavře i po zavření webovky s jejich stránkou) ....ale zpět k Fortuně, pokud z nějakého důvodu nevěříte svému tipu..třeba zvrat v utkání behem toho co se načítá uzavření sázkového kuponu, tak stačí zavřít stránku a sázka se neuzavře...jenže...doposavad sem toho casto využíval až do dneska, kdy mě to frtuňácký livko opět zaskočilo...sázel jsem na voliš toho našeho zenskýho dream teamu, 2sekundy po odkliknutí jsem si sázku rozmyslel a uzavřel stránku...jako vždy...po cca 3 minutách jsem se lognul a cucím na stránku jak po těch třech minutách visí na stránce pořád ten samej sázkovej kupon a probíhá autorizace, ani sem nestačil zareagovat a sázka se po cca 3 sekundách uzavřela..samozřejmě za stavu a kursu kerej bych normálně neuzavřel :shock:
-
fakt moc zajimavy postrehy, ze tam maji az takove veci by me nikdy nenapadlo
myslim ze automaticke mazani cookies by tvuj problem mohlo vyresit
-
-
Citace:
Naposledy upravil Orbital dne včera, , 20:07, celkově upraveno 1
Důvod: obrazky
...to sem udělal naschvál, korektore, esli pak víš proč
-
odhal mi tajemstvi po ranu... mas grant na zaskodnicke testovani levych tlacitek napric internetovymi fory?
-
Skoda, ze nejde dat do akovky jeste cista jedna na USA
-
Re: Fortuna --> nej*********** poskytovatel Livebettingu na trhu
Citace:
[quote:3l8b9qwb] nedokážu si predstavit že by to povoloval nějakej člověk manuálně, musí to dělat soft kterej je nastavenej tak že pres 10t se mi tam ještě nepodařilo vsadit
tak v tomto se myslím pletete, naopak ve Fortune to povolují manuálně bookmakeři k tomu určení...[/quote:3l8b9qwb]
no asi budete mít pravdu, pokud by na to měli soft, tak automaticky vyhodí něco jako "byl prekročen maximální výherní limit dané příležitosti" jenže oni tam mají "Sázka byla zamítnuta" ....bez částky.
Takže on tam fakt bude sedět nějakej strejda co bude na kompu mastit karty a sem tam nějakýmu štastlivci povolí sázku za víc než těch pár stovek.
No je to opravdu humorná představa ....nahradit soft clovekem pro povolování sázek livebettingu :lol:
-
podelim se o pozitivni zkusenost s jejich live sazkami. Sazel jsem asi v 50.minute zapasu Brazilie s KLDR na remizu v zapase. V tu chvili zrovna kopala KLDR roh, tak jsem to odeslal na schvaleni. Brazilie z rychleho protiutoku vstrelila prvni gol zapasu. 2 vteriny po vstreleni golu bookie sazku prijal. Psal jsem na jejich support a uznali svoji chybu a penize vratili :bounce:
-
Citace:
Původně odeslal JIRKAHOMOLA
podelim se o pozitivni zkusenost s jejich live sazkami. Sazel jsem asi v 50.minute zapasu Brazilie s KLDR na remizu v zapase. V tu chvili zrovna kopala KLDR roh, tak jsem to odeslal na schvaleni. Brazilie z rychleho protiutoku vstrelila prvni gol zapasu. 2 vteriny po vstreleni golu bookie sazku prijal. Psal jsem na jejich support a uznali svoji chybu a penize vratili :bounce:
Pokud doba schvalování nepřekročila 30s, tak bych tu sázku nikdy nevrátil (stejně tak jako všichno ostatní bookies), ty jsi zodpovědný za své sázky. To se zachovali až moc fér...
-
"ty jsi zodpovědný za své sázky"
Si děláš srandu ne, podal sázku za stavu 0:0 nikoli za stavu 0:1.
-
Citace:
Původně odeslal karas45
Si děláš srandu ne, podal sázku za stavu 0:0 nikoli za stavu 0:1.
To není argument, on podal sázku a tím to pro něj hasne. Teď je na bookmakerovi, zda ji příjme či odmítne.
-
Pokud delay time mezi podáním sázky a jejím přijetím není nastaven tak, že působí na obě strany stejně (změní se score = zrušení sázky), ale na libovůli bookmakera, nejedná se o nic jiného než sprostý ojeb.
Jesli to tipáč vyhodnocuje stylem, vsadím under, schvalování 2 minuty, padne gól sázka přijata, nepadne gól sázka nepřijata a nabídnut nižší kurz, tak na to tvrdě dojedete. Zákazník není piča a pokud je tu férová konkurence v podobě Asiatů, proč se nechat okrádat.
-
Citace:
Původně odeslal karas45
Pokud delay time mezi podáním sázky a jejím přijetím není nastaven tak, že působí na obě strany stejně (změní se score = zrušení sázky), ale na libovůli bookmakera, nejedná se o nic jiného než sprostý ojeb.
Je obvyklé, že sázka je zamítnuta pokud se během schvalování změní stav, atd. Ale toto pravidlo není snad u žádné SK uvedeno v T&C a je tedy v podstatě na libovůli SK, jak se v těchto situacích zachovají. Nedá se na to odvolávat, protože prostě nemáš popdporu v T&C.
Já považuju za správné a raozumné, jak se zachovala Fortuna, ale tvrdím, že by si bez problémů vyargumentovali i nevrácení sázky a dotčený sázkař by nemohl říct ani popel.
BTW: u Tipáče jsem nikdy v livku nesázel, proč chodit ke kopii, když originál má lepší kurzy a vyšší limity.
-
Citace:
Původně odeslal JIRKAHOMOLA
tak ted mam stejny problem. Uvidime, jak se Fortuna zachova
-
tak ted mi vyrazili dech
Citace:
Dobrý den,
Vaše tikety jsou řádně autorizovány, v čase jejich vsazení nebyl znám výsledek sázkové příležitosti. Jedná se o LIVE sázení a tikety jste vsadil dlouho před ukončením zápasu, na nějž jste sázel. Nevidím tedy důvod k uznání Vaší reklamace.
S pozdravem
oddělení Sázky LIVE
Olga Špitálníková
moje odpoved
Citace:
Dobry den,
pravdepodobne si nerozumime, ja jsem sazel na zapas za stavu 0:0, sazka mi byla prijata az po golu na 1:0. Druhou sazku jsem podaval o par minut pozdeji za stavu 1:0 a sazka byla prijata za stavu 2:0.
Dekuji za odpoved
Citace:
Dobrý den,
chápu o co Vám jde, ale jde o LIVE sázení, kdy se může stav měnit i ve vteřinách. Vsadil jste na stav celého zápasu.
Vaše reklamace na vrácení vkladu nebyla uznána.
S pozdravem
oddělení Sázky LIVE
Olga Špitálníková
takze vicemene priznali, ze mi sazky prijali az po golu, ale penize nevrati :roll:
-
Sice mi do toho nic není, ale když vidím, jak vás tady spousta brečí, že má problémy u českých společností, tak mi to nedá, se zeptat proč tam vlastně sázíte. Já osobně jejich služby skoro vůbec nevyužívám, maximálně když se mi podaří najít chybu v kursu oproti zahraniční konkurenci. To už si raději vsadím tenis v live sázkách například na Betfairu (alespoň mám jistototu, že mi sázku potom nikdo nezruší) než u Tipsportu nebo Fortuny.
-
prave kvuli tem kurzum se tam sazi samozrejme
-
A co mi je to platny, kdyz mi pak tu sazku potom stejne zrusi a nebo si pockaji az je kurs pro ne vyhodny a potom ji prijmou ci zamitnou. Ono totiz par vterin v jejich prospech, muze u live sazek v kursu cinit kurevsky velky rozdil. Ted nevim kolik maji limit u live sazek, ale ja nekde slysel (nevim co je na tom pravdy), ze u Tipsportu je mozne vsadit maximalne za 3000-4000kc. Kolikrat tam za ten den v tom kursu tu chybu udelaji, kdyz to stejne ve vetsine pripadech opisuji. Myslim, ze konkretne ty jsi tady resil neco podobneho pri MS ve fotbale u Pinnacle. Tam ti take sazku zamitli, pokud si dobre pamatuji.
-
no ja tam nesazim, samozrejme
jirkahomola ale jiste vi, co dela a kde, proste tam bude edge a zaroven Fortuna krade
-
Nova finta.
Vcera jsem si po delsi dobe vsadil u nich livko, schvaleni prekvapive bez problemu cca do 20 vterin, ALE behem schvalovani snizili kurz, prijeti sazky bylo v puvodnim kurzu, ale v historii sazek ten snizeny kurz! :sign6: :bootyshake: Sazka mi nevysla, proto jsem se nima nijak nedohadoval. Nicmene si davejte pozor a prijaty sazky si alespon vyfotte.
-
Citace:
behem schvalovani snizili kurz, prijeti sazky bylo v puvodnim kurzu, ale v historii sazek ten snizeny kurz!
Teď se mi to stalo to samý....za stavu 7-5 sázím 1,60 na Ostravu race13..tiket jde na schvalení a koukám do historie 1,45 :x
...Ostrava suvéréně 13:7 ale to jak "dělá" FORTUNA live sázky je výsměch...amatéři :roll:
-
bez limitů by na voliši projeli kalhoty...vypsat 7,65 v koncovce setu na Řím když je Grotte +1 a jde proti servu ?!
http://img230.imageshack.us/img230/3092/26252566.jpg
...tohle je pořád ten důvod, kterej přes ty všechny sračky co leje Fortuna sázkařům pod nohy...proč tam má nějakej smysl sázet
-
Tak presne takoveto prasarny mne zhruba pred dvema lety delal SynotTip. Akorat to nebylo u live sazeni, ale u klasickych sazek. Mne osobne se u Synotu dvakrat stalo, ze mi pro mne nevedome srazili kurs i o pet desetin. A nebylo odvolani. Co je vsak smutne, ze Synot o techto prasarnach sam vedel, jejikoz kdyz jsem je tenkrat kontaktoval, tak mi bylo receno, ze o tom vi a ze pracuji na odstraneni, aby k tomu udajne nedochazelo. Prachy vsak nikdy nevratili. O kolik ta spolecnost okrade klienta v pripade uspesneho tipu, necham na kazdem, at si to spocita sam.
-
smigi a oni nemají 15 minut na reklamaci, prípadné storno tiketu ?
Musím říct ¨, že nejferovejš se k tomu postavil Tipsport sázka 30t.... milion tiketu, tisk trval až pres zavíračku pobočky, obsluha zaměnila jedničku za dvojku, otevřeli systém a zpětně všechno vystornovali a vratili vklad...to že by tímhle fó pá vyšel kurs 20 za třicet litru je už vec druhá..no s*alo me to hodne dlouho, protoze jsem mel nutkání to tak nechat a dát na vyšší moc :P
-
Tak ten Synot pred tema dvema lety zadny cas na storno nemel (neco podobneho jako je u Fortuny, Chance). Ted jestli je tam nejaky cas na storno nevim, jelikoz po tomto jsem tam vsechny penize vybral a od te doby nic nevsadil.
-
při psaní tohohle threadu jsem soubezne testoval to jejich livko :
za stavu 17:15 pro Řím 1,80/1,80 - 47,5 bodu ...to je tak když někdo automaticky vypisuje kursy podle skore a nezohlednuje dění na hřišti..třeba v tomto případe měli domací velkej problém s blokem..lajna bylo o 2 body mimo
25:19 FT
http://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/tiket/ ... pQ2JlaM%3D
takže někdy i neco malo berou
-
Citace:
Vcera jsem si po delsi dobe vsadil u nich livko, schvaleni prekvapive bez problemu cca do 20 vterin, ALE behem schvalovani snizili kurz,
Support to vidí trošku jinak :roll:
Budou se točit videa..kdo začne ? :o
-
bez videa se asi dal nehnem, ale je uz temer jisty, ze fortuna podvadi, protoze tech pripadu je hodne
-
Citace:
Původně odeslal Orbital
bez videa se asi dal nehnem, ale je uz temer jisty, ze fortuna podvadi, protoze tech pripadu je hodne
Nejdřív chci vidět důkazy, pak uvěřím.
-
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
-
nevim proc ale vzpomnel jsem si na jednoho brazilskyho taxikare, co chtel priplatek za spatne vyasfaltovanou cestu
a na Fandora, kterej kdyz ted prodaval jednu domenu za desitky tisic dolaru, tak si nechal zaplatit 75usd za 14ti denni pristup do google analytics
-
No k Fortune řeknu jen tolik....Asi cca 4 měsice zpet jsem u nic solidne vařil na basket livkach kdy ty kurzy opravdu měli mimo misu nekdy i o 2/3 desetiny oproti třeba Bwinu.Sazky mi brali tak 3/5 coz jsem povazoval za uspech.Hodne chyb delali napriklad u totals na kvarty a half zvůaste kvarty byly ujete.Minutu a pul treba nepdal koš a lajna i kurz se drzel pak slo jen o to,jestli to typek odklepne.Mel jsem flat 3000 vic jsem radeji nezkousel protoze by mi to beztak nevzal.S postupem casu mi brali tak 3/10 takze jsem uz na to nemel nervy a na nejaky cas je opustil.Nedavno asi cca3 tydny zpet jsem je znovu otestoval a musim řict že udelali pokrok co se tech basketu tyce.Reaguji mnohem rychleji nez tomu bylo kdysi což jsem tak nejak cekal.V jednom zapase jsem zkusil podat 4 bety a pokazde bud stahl totals a vypsal novou,kdyz jsem chtel podat i tu tak znova nevzal a vypsal dalsi uplne nesmyslnou na kterou jsem uz nereagoval.Kdyz uz mi chtel neco vzit tak obvykle s nizsim kurzem takze zase nic.Někdy me sere ze tam nemaji chat jak pro decka v Tipsportu kde bych mu napsal jaky je ocas a zeptal se na cem chce ten den vydelat.Vim,že kdyz maji nahrane tak neberou nic at neprijdou o premie e berou jen dětem za 50 korun.O vikendu jsem se rozhodl ze je prubnu na Copa del rey kde meli i stream tak jsem ho chtel zapnou a kluci po me chteli 9 korun.V te chvili jsem myslel ze je to joke ale nakonec to bylo real takže z principu dostali hovno a otevrel jsem si to v oknu vedle.Asi 45 vterin pred zacatkem polocasu jsem odklikl under na nejaky total zase svuj vklad a zacalo schvalovani...Mezitim zacla hra a padla trojka asi cca po 17 vterinach a v tu chvili mi to odsouhlasil.V tu chvili jsem mel neskutecne nervy ale bohuzel handrkovat se se sračema nema smysl a je muj problem ze tam sazim.Kazdopadne jsou to podvodnici jelikoz pres minutu scvhvalovat sazku je kurevstvo.
-
Citace:
Původně odeslal Ištvan zakeřny
Kazdopadne jsou to podvodnici jelikoz pres minutu scvhvalovat sazku je kurevstvo.
http://sazeni.idnes.cz/ptejte-se-michal ... sp?t=HANK3
Citace:
OTÁZKA: Live sázky: v případě že sázka jde na schválení - bookmaker má libovolnou dobu na autorizaci, neměl by mít i uživatel možnost od sázky ustoupit pokud bookmakerovi rozhodnutí o přijetí či nepřijetí trvá delší dobu?
tropino
Citace:
Původně odeslal Míšánek '(bookie všech booků svězta)
ODPOVĚĎ: nemá. čas na autorizaci je 30 sekund. Když to nestihne (ale stihne), sázka je zamítnuta. 21.09.2010 13:43
-
Ono to je pekne co piše Miša ale realita je uplne jina.V tomto připadu to bylo na 100% vic jak řikam přes minutu urcite a u ostatnich pripadu to nestopuju ale vzhledem uz k takovemu BAH,BWINU,BET365 a nebo i Tipaci/a to je co řict/ mi to pripada věčnost.Jako 30s ve sportu je dlouha doba a to jsem rad,ze u nich nezkousim tenis to musi byt teprve dobrodružstvi.
-
Citace:
kluci po me chteli 9 korun.V te chvili jsem myslel ze je to joke ale nakonec to bylo real
eFko baví dál :lol:
po odkliknutí sázky se s tiketem dějí strasný věci
-
Hláška roku od eFka:
Citace:
Na zápasy na kterých je poskytován stream, je u sázek účtován manipulační poplatek ve výši 5%
To je bomba, asi jim těch 9 korun nikdo neplatil, tak na to šli z jiného konce.