nemate nekdo archivni betclic bosakobanner?
v ramci destrukce uplne vseho, bych ho tu pro prdel nasadil a schvalne co se stane :D :D :D
Printable View
nemate nekdo archivni betclic bosakobanner?
v ramci destrukce uplne vseho, bych ho tu pro prdel nasadil a schvalne co se stane :D :D :D
Pokusím se poslat přes PM.
Tak koukám, že jsi mě předběhl :-)
Mimochodem myslíte, že tahle fotka byla také pouze "náhodná"? :-)
http://www.lidovky.cz/foto.asp?r=ln-med ... sample.jpg
diky moc za ten banner!!! no nevim kam ten skyscrpaer nacpu, opravdu je cas na zmenu fora. Bude to takovej test, kdy nas betclic odstrihne od affilu :)
bosak sel evidentne jen kolem poker billboardu a karty mu spadly do ruky
hledam jeho email, jestli nebude chtit neco zajimaveho napsat a koukam, ze uz ma i sve vlastni MFA :)
Ďakujem, Orbi, konečne viem, kto to je !Citace:
Původně odeslal Orbital
Chtěl jsem provést výběr na slovenský účet (na jaře jsem to už udělal) a nedokázal jsem správně zapsat IBAN. Obrátil jsem se tedy na CS a tam mi řekli, že teď s bankovními převody mimo pár zemí mají techické potíže a ať zvolím jiný způsob. Tak nevím, jestli mám čekat, až to opraví nebo vybírat jinak.
Tak v tuhle chvílí dokonce nejde Betclic vůbec :roll: We apologise for the break in transmission. The website is temporarily down due a technical problem.... tak to jsem zvědavý, kdy to vyřeší
zkus zavolat Jaromíru Bosákovi...Citace:
Původně odeslal mike
Spolehliví jsou, limity nedávají (sázky v řádu stovek EUR, víc jsem nezkoušel). Výběr se dá provádět jiným způsobem než vklad, akorát jsem zvědavý, jak dopadne ten výběr na Slovensko. Na jaře to šlo, teď jsou s tím potíže a CS hrozně pomalý a k ničemu.
Asi bych si měl založit někdy účet v Německu nebo Rakousku. Pokud si založíš účet ve stejné měně jako máš MB, tak je to bez potíží.
Bonusy čas od času dávají, jsou to drobné, ale asi mají rollover 1x, jak jsem pochopil.
JJ,Bonusky malinke,ale uz jsem dostal dva za pul roku.Vybery nevim,nikdy jsem tam nevyhral.
Článek přesně vystihuící Betclic http://www.dooyoo.co.uk/internet-sites/ ... m/1365341/ . Požádal jsem tam o výběr a peníze vrátili zpět (teď zaplatím 5EUR poplatek za výběr). Co myslíte, že bych měl udělat? Napsat email, ať to vysvětlí nebo počkat, až zase bude výběr zdarma a pak teprve kdyby to zase vrátili, tak jim třeba pohrozit s SBR?
Me zablokovali ucet uplne a odmitaji vyplatit penize, takze si na ne davejte velky pozor a to jde bohuzel o hodne...
tak vitej a gratulace ze ses projevil konecne
zkusime vyresit
Peníze přišly, možná jsem udělal při první žádosti nějakou chybu v IBAN. CS mají mizerný, ale aspoň platí.
ono u THW slo opravdu o hodne velke penize, rekl bych ze je to tak trochu blazen
ani Bosak neni garant stability
Ono to vypadá, že tam není rozumné mít odhadem nad 1000 EUR :) . Je to skutečně rekreační SK.
Oprava: IBAN byl určitě dobře, možná SWIFT ne, ale to už nezjistím.
Po me pri vyberu chteli krome naskenovane obcanky jeste navic naskenovanou platebni kartu s prvnimi 4 a poslednimi 6 cisly. Je tento postup normalni?
Pokud jsi platební kartou vkládal, tak ano :DCitace:
Původně odeslal dafh
omlouvam se vsem za prodlevy, minuly mesic jsem byl bez netu
THW jak to vypada s tim BetClicem, zacali platit?
THW: kolikanásobek vkladu chceš vybrat? Já vybíral více než 160x vklad.
presneji: kolik procent banku BosakClicku chces vybrat :|
funguje vam deposit z MB na Betclic ucet?
Mně teda vždycky fungoval. Poslední jsem dělal někdy před týdnem.
neposlali nic a ani to urcite nemaji v umyslu, kdyz neodpovedeli ani na jeden mail...
ozvi se mi pls jeste na skype, mam sice vyplavenej barak, ale tohle je husty
Já jsem vkládal přes MB 2x, poprvé to trvalo 3 emaily a 7 dní, podruhé taktéž 3 maily a 9 dní. Nechci ani vědět jak dlouho trvá výběr...Citace:
Původně odeslal sklenar
vyber trva 8 dni nalezato
vzhledem k tomu, ze BetClic ma na Alexe rank 3000, tak tohle bude dobrej pruser
Vzhledem k tomu, že Betclick byl pernamentně v arbu na možná i stovkách věcí denně, to není pro mě žádné překvápko.
Jako nechci, aby to vyznělo nějak blbě, nikomu nepřeji nic špatného, kdo s čím zachází, taky schází. Dřív nebo později musely prachy dojít.
Další na řadě je tutově bet 911 a Globet.
bet 911 uz v arbu moc nebyvaji ne? Jinak jsem koukal na jejich upgrade na SBR za posledni rok (z D- na C). Ale SBR je sracka nejvetsi uz jim neverim ani dobrej den. Betphoenix ma B+, pricemz by meli mit maximalne D-. Na vyplaty cekam pres mesic(max 2900E) a to se jich kazdej den doprosuju na chatu, na foru SBR je vychvaluju do nebes,atd atd. SBR mi na stiznost odpovedelo za 14 dnu!!!!! a stejne nic nezmohli. Ani rating jim nesnizej a na foru si na ne stezuje kazdej. Asi solidne plati :shock:
Tenhle tyden podepsali smlouvu s Juventusem na dva roky (reklama na dresech za pry 16M euro), takze bych nepredpokladal, ze jsou pred krachem. Tenhle pripad bych bral jako spis dukaz toho na jakou vahu berou cesky zakazniky.
Byla tam vubec nejaka komunikace na zacatku nebo delaji mrtvyho brouka od zablokovani uctu/vyberu?
prsote som chcel poslat prachy kvoli jednemu zapasu v sobotu. Po vyplneni MB okna mi pisal ze nemam dostatok sumy na MB ucte a to nebol pravda. Skusal som pisat na CS a chlap odpovedal aby som dal odblokoval pop-up okno. Proste blbost. Radsej tam neposielal ani cent. Je to zaujimavy ten Betclic lebo v madarsku pred par mesiacmi zacali dost tvrdu a aj drahu reklamu. Sa mi zda ze peniaze maju dost.Citace:
Původně odeslal Gigi
globet funguje v prisernym modu uz x let
betclic je vetsi sazkovka nez bwin to vypada... a cpou ty strasny love do reklamy... nemuzou podle me krachnout, ale musi okamzite zmenit pristup... resp. to bude pozvolny proces bohuzel asi, neco jako bwin pred lety
Před pár dny jsem dostal další bonus 100%
při vkladu 260 kč mi připsali dalších 260 kč,
ale nikde zde nevidím podmínky,
jste někdo v obraze?
Ono to myslím stačí vsadit 1x, ale u nich je lepší to prohrát, pokud chceš v budoucnu dostat další :wink:
betclic je fakt echt oskliva sazkovka
THW neodpovidaji, nikomu neodpovidaji
hlavne ze na tv nova http://tn.nova.cz/sport/sazeni/tipy-na- ... -kolo.html maji affil linku plnou prdel
daval bych si na ne bacha, pokud sazite za vic penez
vyplatili vubec kdy nekoho?
Mít u takovéhle sázkovky velké peníze je blbost. Ale do 2k EUR ještě vyplácí :)
Tohle je asi pitomost, ale vliv na to mohlo mít i to, že moje měna je EUR, takže jsem v jiné kategorii než zákazníci s CZK .
je to silene, ale mohlo!
Ja tam radšej tie bonusy prehrávam, inak tam nehrám aj kvôli skúsenostiam uvedeným v tomto vlákne.