Dokic-Chakvetadze, Dokic 50% 2,65bwin (jak pise Franta bolo 2,88 a aj sme to zahrali ale dam aktualny kurz)
Dokic ok
Bolelli ko
Mayer ko
dnes -0,35j
celko +5,3j
Printable View
Dokic-Chakvetadze, Dokic 50% 2,65bwin (jak pise Franta bolo 2,88 a aj sme to zahrali ale dam aktualny kurz)
Dokic ok
Bolelli ko
Mayer ko
dnes -0,35j
celko +5,3j
Bremond OK, Amman OK, Cipolla OK, LLagostera KO, Andujar KO, Zakopalova trapne KO.Citace:
Původně odeslal zemedelec
vsazeno 6Kc, vyhra 9.5Kc
celkova AO bilance: + 3,5Kc
dnes urcite Dokic, stli cas dovoli tak jeste neco vecer prihodim.
Gl to all :)
Bolelli-Fish, Bolelli 50% 2,48 pin
del Potro-Mayer, Mayer 20%, 12.25 pin - to je ulet roka si myslim. Mayer ma v ruke zdolat del Potra. Budem zvedavy aj na HC!
sklenar: super :hello1:
Hodně mě mrzí že sem nedal Koubka hodně sem váhal až sem prováhal.jinak gratulace super den!
Včera vklad 12 bodů, Bremond + Lapentti OK, zbytek KO. Výhra 15,18 b.Citace:
Původně odeslal herba
Takže za včerejšek i celkem +3,18
Myslíš Fognini a Bremond ne? :wink:Citace:
Včera vklad 12 bodů, Bremond + Lapentti OK, zbytek KO. Výhra 15,18 b.
Takže za včerejšek i celkem +3,18
11 OK - 12 KO
+5,21 j.
Dokic 2,75 Skybet som dal uz o siedmej rano, a vobec ma netrapi ze to bude hromadak, hrat sa to má..
hrát se to musí ale bude to šílenej vým.d :lol: když to má každej,včera sem to čekal od vaidišové že všechny vykouří,proto sem to nedal.no vychladím si pivo na ten zápas bude to asi pěknej nervák.Doufám že chakvetadze napadne zas nějaká moucha nebo včela nebo co to bylo,jak se tam oháněla :lol: Každopádně střídá slušnou hru s něčím co se nedá nezvat tenisem,dokic to dělá taky ale tý slušný hry je mnohem víc a uderově nebude propadat jako Keothawong.Už se těším
Citace:
Původně odeslal Frantisek
Samo díky za opravu, dneska ve worku celkem fofr :lol:
Dokic 2.65, Santoro 4.85, Mayer 9.50, Cohen-Aloro 4.10, Tipsy 3.0. je to nejaky dobre vypsany asi, dava mi to dost zabrat neco vybrat a z tohohle co sem napsal mam pocit ze to hrozne lamu pres koleno :) tak uvidime.Citace:
hele zemedelce prohledávám pokoj jestli tu nemám kameru a navíc si mě předběhnul :lol:
Dokic 2,88 55% bwin v noci
Santoro 4,85 bwin 40%
Dechy 2,5 Centrebet 55%
cohen u tý mám otazník zatím nedávám,tam si asi blbě viděl :lol: Ještě počkám až dimes vypíšou dubly
Dneska zkoušim hdc a +/-, kurzy všechno chance. Neni čas to prolejzat, asi byste našli lepší kurzy...a všechno po bodíku :rr:
27.5g:Nalbandian-Y.H.Lu + 1,8
18.5g:Hantuchov-MathJohan + 1,8
18.5g:Ivanovic-Brianti + 1,8
Del Potro-[+8.5 F.Mayer] 2 1,8
Chakvetadze-[+3.5 Dokic] 2 1,8
Safarova-[+2.5 Erakovic] 1 1,8
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: musim k tobe nainstalovat kameru s lepsim rozlisenim, tyhle prekouknuti me pak muzou stat balik :)Citace:
Původně odeslal Frantisek
Haas 1,60 OK
Pavel +11,5 gemu 1,85 KO
Rogerio Dutra Da Silva 1,50 *Iquique KO
herní pauza se na každém z vybraných tenistu projevila trošku jinak :lol:
Lapenty? :D
Tip cislo 4: D. Hrbaty-D. Ferrer tip 1 kurs 2,55 Betfair vklad:3 vysledek 0:3 KO
Jedna se o sazku Lay Ferrer v kursu 1,61
Berdych - Dabul +9,5 1,83 Willhill 70%
Berdych - Dabul over 27,5 1,83 Willhill 70%
Del Potro - F.Mayer over 27,5 1,85 Skybet 65%
dubly
Barois/Garbin 5,5 5 dimes 40%
Almagro/Navaro 2,91 bwin 45%
chlapi, musim říct perfektní tipy, klobouk dolu, trefovat tolik vysokych kurz se hned tak nevidi, ja do tohoto stadia :) jeste nedospěl, hraju přece jen 2-3 zapasy na tiketu v kurzech menšich
na dnes se mi libi:
federer-korolev 2 hcp 9, korolev je strelec, musi riskovat a pokud mu to tam bude jen trosku padat verim ze na rogera 9 gamu udela
djoko-chardy hcp 8, chardy je talent, vybornej servis, bude se zlepsovat, da se zahrat, ze da o 2 esa vic nez djoko (synot)
cilic-tipsa - marin o 3 esa vic nez tipsa
hantuch-johanson - over 18,5 gamu
ostre dvojky do kombi - bolelli, hrbaty, niculescu, pironkova
Toho Pavlas sis podle mě vyhodnotil blbě, měla by být vracečka v kursu 1,0, ne?Citace:
Původně odeslal kiri
Tak dneska jsem se zaměřil na duely tenistů s počty es.
Mallise +9,5 :arrow: 1,85
Klein -0,5 :arrow: 1,85
jj Hanes vracečka, měl jsem tam hodit jinou barvu :wink:
TAky zkusim na dnes... vše za 1 j.
Fish-Bolleli 2 2,46 Pin
Chardy +8 2,05 Pin
Dabul +8,5 2,19 Pin
Roddick -7 2,06 Pin
Del Potro Mayer over 28,5 1,83 WH
Kiri:nevím jestli ses díval na Wawrinku,ale bud si genius nebo strašnej klikař.každopádně gratulace tipu na esa Klein 8 wawrinka 4.Před tím zápasem jsem si říkal dva stejný potencialem na servu,wawrinka zkušenější to nemůže mít hodnotu za ten kurz.Pak jsem na to koukal a byl to opravdu genialní tip.Klein byl tak strašně slabej na returnu za celej zápas měl jedinej bp že wawrinkovi naprosto stačilo servírovat do středu naprosto bez rizika nějakýho autu a bud se mu vrátil nějakej padáček za sít a nebo to šlo uplně mimo ale pokaždý si na to sahnul.Naopak Klein kterej naprosto propadal ve výměnách musel maximálně riskovat na servu aby se do vyměny nedostal tak riskoval servis na lajny a něco mu tam samozřejmě spadlo.Pokud si s tímhle počítal smekám klobouk,pokud to byla jen statistika stejně gratulace k tipu :)Citace:
Mallise +9,5 :arrow: 1,85
Klein -0,5 :arrow: 1,85
Nazdar chlapi.Zatim vsichni hazite skvele tipy,hrajete si s bookies jak kocka s mysi,jde videt,ze tenisova sekce na sazkari ma obrovskou kvalitu.
Tenis jde absolutne mimo me,ale chtel bych se pro zajimavost zeptat na zapas Matthieu-Delic.Jestli mel Delic pred zapasem aspon podle nekoho sanci,co se stalo,ze Mathieu vyhral v poho dva sety a pak striknul zapas.Byl velky favorit pred zapasem a po dvou setech bych jako laik cekal,ze to udrzi,co se stalo?Nejake drobne zraneni ci psychicky kolaps nebo co.Dik za odpoved.
btw ted jeste koukam,ze Nalbandian asi prohraje proti typkovi v kursu 11,husty sport je ten tenis :D ...
ahoj. Mathieu-Delic som nevidel. Vysledok aj man prekvapil lebo Mathieu hral poslednu dobu dobre. Delic ma skvely servis ale je to prekvapujuci vysledok. urcite. Nalba-Lu som videl par gamu. Nalba robil velmi vela chyb hlavne z backhandu. Lu proste drzal loptu na kurte a Nalba vyhazoval sam.Citace:
Původně odeslal Jendrul
Tip na Kleina jsem hrál přesně kvůli tomu co jsi psal :arrow::wink:Citace:
Klein kterej naprosto propadal ve výměnách musel maximálně riskovat na servu
Jinak těch duelu jsem měl víc a dopadly neskutečně :
Robredo +6,5 esa :arrow: 7:4 :!: :!: :!:
Lu +0,5 :arrow: 9:5
Klikař určitě nejsem, pokud dopadne ten Mallise tak budu mít dvě chyby na tři a půl milionu :cry:
Abych nezapomněl, gratulace sázkovkám za match Berdych - Dabul +9,5 na tomhle museli nachytat mrtě lidí, ten posun kursu byl monstrózní :x
Citace:
Původně odeslal tfospi
horsi den od dnesneho si nepamatam, Mayer 27 o pol bodu, este dalsie zapasy o pol bodu, tragedia
11OK - 15KO
+2,21
Citace:
Dokic 2,88 55% bwin v noci
Santoro 4,85 bwin 40%
Dechy 2,5 Centrebet 55%
Dokic 6:4 6:7 6:3 OKCitace:
Barois/Garbin 5,5 5 dimes 40%
Almagro/Navaro 2,91 bwin 45%
Santoro 5:7 7:5 3:6 7:5 6:3 OK
Dechy 6:1 1:6 3:6 KO
Barois/Garbin 2.6 1:6 KO
Almagro/Navarro 2:6 4:6 KO
vsazeno 5
vyhráno 7,73
celkem +2,73
bilance celkem +2,77
:thumbright: :hello1: :hello1: :hello1:Citace:
Tip na Kleina jsem hrál přesně kvůli tomu co jsi psal :arrow:
Klein kterej naprosto propadal ve výměnách musel maximálně riskovat na servu
:wink:
Dokic ok
Mayer ko
Bolelli ko
dnes -0,35
celkovo +5,3
27.5g:Nalbandian-Y.H.Lu + OKCitace:
Původně odeslal herba
18.5g:Hantuchov-MathJohan + 1,8 OK
Chakvetadze-[+3.5 Dokic] 2 1,8 OK
Safarova-[+2.5 Erakovic] 1 1,8 OK
Del Potro-[+8.5 F.Mayer] 2 KO
18.5g:Ivanovic-Brianti + 1,8 KO
včera vklad 6, výhra 7,2 = +1,2
celkem +4,38
Díky borci za skvělé tipy.
Dokic, Delic, Santoro a Baghdatis byly včera opravdu pěkné úlovky :)
Dokic OK, Santoro OK, zbytek KO.Citace:
bilance dnes +2.5
celkem AO: +6
tipy na dnes: Canas 4.13, Bremond 3.03, Ljubicic 4.7, Guccione 4.55. u posledniho vaham, ale do stats si ho zapoctu :)
Citace:
Mallise +9,5 :arrow: 1,85 :arrow: tip OK
Klein -0,5 :arrow: 1,85 tip OK
klika, no :D
Dneska mě uchvátil duel na esa :
Ljubicic -2,5
Ancic +9,5
a první letošní AO valuátko 1. set Berrer 4,80
http://www.ferion.cz/foto_kovane/kovani/klika2.jpg
...to já jen pro štěstí :D
Ahoj pánové a gratuluji nejen k Dokič a Santorovi.
Dnes to vidím ( vždy za 1 j. když neuvedu jinak) na
Karlovič - Anic 1 2.32
Guccione - Simon 1 4.75
Clement - Verdasco 1 7.30 ( 0.5 j)
Gulbis - Andreev 2 2.67
Nadal - Karanusic 2 54 (0.1 j)
a baby, tedy pardon WTA
Baltacha - Mauresmo 1 6.69 ( 0.3 j)
Dulko - S. Williams 1 14.94 (0.3j)
Dominguez - Bondarenko 1 2.72
Zheng - Czink 2 2.64
Všechno jsou to kurzy pinn, tím neříkám, že je dám všechny u pinn, ale takhle je to snadnější. Ještě se podívám, kde budou lepší. A taky je lépe si zvláště u většiny kurzů nad 3 počkat, často se ještě zvednou. Samozřejmě jestli si ten kurz nevybere taky František :-). To se pak na 5dimes dějou divy :-)
Jinak opožděně všem tady, hodně štěstí v novém roce a nejen u sázení.
škoda že se prováhala Coin v kurzu přes 3,po tom poklesu už to nedám
dneska
Cibulkova-Yung 1set 2 5,31 doxx 40%
Bondarenko-Bremond 2 3,29 Pin 50%
Zheng-Czink 2 2,75 Lad 50%
Allegro/Santoro 3,2 5D 40%
Jo. Bremond jsem přehlídl. Tak ještě i to.
Bremond - Bondarenko 1 3.2
dotazy (bez bodovania).. co poviete na:
Canas/Safin - Feeney/Smeets 2 3,20
a
Medina/Ruano - Cibulkova/Razzano 2 2,50 ?
F/S som pozeral. ak najdem k tom uneco tak dam do kombiCitace:
Původně odeslal tfospi
Já zas uvažoval o razzano/cib ale nakonec jsem nedal ale může bejt,dneska bude těch dublovejch dvojek asi víc jen vybrat ty správný :)