hmm, tak to neni dobry. doted jsem se tomu smal ale zacina prituhovat :( takze, kam mam emigrovat? na Slovensku podobny kokotiny nevymejslej zatim ne?
Printable View
hmm, tak to neni dobry. doted jsem se tomu smal ale zacina prituhovat :( takze, kam mam emigrovat? na Slovensku podobny kokotiny nevymejslej zatim ne?
Citace:
Původně odeslal zemedelec
Obavam sa, ze tu nam nepomoze emigrovat. Tam pojde o to, aky mas pas (obcanku) - z akej krajiny.
A k Slovakom - ak to zavedu (zakaz) Cesi - potom Slovaci budu 1., ktori ich budu v kratkej dobe nasledovat ...
a tiez dalsia vec - na Slovensku posobiace Fortuna a Tipsport su vlastne Ceske firmy.
Nebolo to podobne s manipulacnym poplatkom ? Najprv v CR a potom SR ?
Evropa se rozparceluje, ale nemyslim, ze pujde o obcanku, sazkovky to nebudou chtit zabalit a cesta se vzdy najde i z Ceska pro profiky
Jde jen o to, kdo to bude zivit... ale pokud nebude trh, tak se vrati do lokalnich kamenek tisice hodne nasranych arbujicich a middlujicich sazkaru a jelikoz nebude trh, tak ti debilci, co tam sedi, nebudou vedet, ktera bije a to je ten nejvic katastrofickej scenar
proste se neco deje, ale vzdycky to pujde, jen jaksi nebudete moci sedet na prdeli
Ono to smeruje k tomu, ze nakonec kazdy stat bude mit sve vlastni regulovane pravidla. Biti budou hraci z tech zemi, ktere nastavi hodne tvrde podminky - viz. Francie. Spolecnosti, ktere uz se zaregistrovali a funguji na francouzskem trhu nabizeji na svych .fr domenach o dost horsi hladinu kurzu nez na .com domene pro vsechny. Takze uzivatele z francouzskych IP adres, kteri nechteji byt biti vysokym zdanenim "legalnich" operatoru si musi hledat alternativni cesty. Ted to jeste neni problem, ale je to podle me jen otazka dni nez Francouzi rozjedou akci proti "ilegalnim" sazkovkam. Na druhou stranu doufam, ze francouzska cesta je extrem a rozumne staty zvoli mekci variantu jakou aplikuje treba Italie. Cesta uplnych zakazu a monopolu neni schudna ani pro EU, takze to snad nehrozi.
EU bude cim dal vic funkcni jen na papire a pro buzeraci a cim dal min bude fungovat ve prospech demonopolizace, at bude rikat, co chce
spolecna Evropa je proste passe (a to nerikam zlomyslne nebo nezlomyslne - proste mi to prijde jako nezvratna tendence z vice duvodu)
Zdravim po delsi dobe mistni osazenstvo :) Jsem na tom podobne jako zemedelec. Vzdycky sem se tomu smal, ale pomalu mi mrzne usmev na rtech. :( Jasne, ze pro profiky se cesta vzdycky najde, ale pokud budou u sazkovek jen profici, kdo bude krmit trh? Navic dycky je lepsi mit pocit, ze se clovek pohybuje na hrane zakona a ne, ze kona vylozene protizakonne. Adrenalinu mam dost ze sazeni a nepotrebuju dalsi. Ale tak o duvod vic se odstehovat, tento stat resp. cela eu me zacina krkat merou vrchovatou. :evil:
nj, takovych lidi je docela dost, ale obvykle to skonci u jezdeni myskou po google maps
myslim ze odstehovat se a prizpusobit se neni proces na tydny a mesice, ale na roky, takze jestli uz nahodou neni nejvyssi cas
hodne lidi rika, az bude nejhur, tak se seberu a pujdu - podle me je to blahovost, podminky se casem zmeni a bude slusnej pretlak, ted to jde jeste legalne a levne
Zase všichni s tou emigrací neblbněte, snad nechcete říct, že na barikádách severní polokoule nakonec budu stát sám :D
Neboj Emire,budes mit podporu z Irska :)
Tato sekce se mi nepročítá lehce. Vypadá to o dost vážněji, než před dobou, kdy to byly jen výkřiky do tmy. Sázím už xx let a teď bych s tím měl skončit? Nikdy! Sázení patří k mým největším koníčkům a mám to jako i hlavní příjem takže co teď? Jednou máme demokracii a zase se mi serou do něčeho, co mi hodně znepříjemní život. Jsem z toho pěkně nasranej. Nezbývá nic jiného, než najít způsob, jak s nima vyjebat. A teď babo raď.
No a při psaní příspěvku mi hned blesklo hlavou "Jednou se probudíš a zjistíš, že sazkar.net byl ukončen :)
Originál je z jednoho filmu (už nevím jakého) "Jednou se probudíš a zjištíš, že si vyhunul"
Demogracii jsme meli i za CSSR, to tak pro uplnnost. Ve skutecnosti vzdy byly vse jen fraze a mocenskej boj. Pokud se elity niceho neboji, tak muzes mit libovolnej politickej system a ten je pak platnej asi jako napis nemocte do bazenu, kdyz tam jdou prvnacci
sazkar.net de facto zmizi az nekdy uplne naposled... server bude velmi dlouho ve favele v jizni americe a zalezi kdy mi ICANN kolaborujici casem s kazdym, kdo bude mit moc, sebere domenu, ale vetsina lidi zde je sikovnych a nejde si nas treba na sazkar.com.br
proste chci tim rict, ze nic neni "na vecne casy a nikdy jinak" a to, ze se v cesku da sazet online pohodlne a bez otravovani uz nejakych 15 let je preci hezke a stav stale trva a mozna to jeste par let pujde, jen je potreba se pripravit na to, co prijde a nedupat nohou naprazdno
je totiz otazka, zda budou se systemem vyjebavat masy; pokud to nedokazou, tak proste profesionalni sazkar nebude mit z ceho brat, ale to je spis problem okolnich zemi a ne Ceska - tady si sasci mohou vymyslet co chteji... pokud ale EU bude nasledovat USA, bude to nedobre
Nedávno se mi stala podivná věc. Z ničeho nic přestal fungovat BF. V první chvíli jsem si myslel, že je chyba u nich, jenže jsem se nedokázal dostat na Pinnacle, 188 ani SBO. Zkusil jsem Fortunu a ta šla. Nedokázal jsem se připojit ani na toto fórum nebo Betbrain, OP a dokonce Livesport. Ještě si pamatuju, že nejel překvapivě ani Gmail. Celou dobu jsem měl zapnuté MSN a komunikoval přes něj, takže celkově připojené chodilo. I běžné weby jsem mohl prohlížet. Celkově to trvalo odhadem 15-30 min.
Co si o tom myslíte? Byla to náhoda? S mým ISP jsem do té doby snad ani jednou za pár měsíců užívání nezažil žádný výpadek. Navíc takhle běžný výpadek nevypadá.
Kdo je vlastne tvuj ISP? Vyskocila ti nejaka chybova hlaska na tech adresach co zminujes, jaka?
není třeba hledat konspirační fantazie všude, "normální" výpadek na straně ISP, osobní příklad také se mi to párkrát stalo (50:50) něco šlo, něco zase ne ......klid :wink:
CentroNet, chybová hláška v prohlížeči byla standartní Nelze nalézt vzdálený server. Taky jsem zkoušel tracert, tam to bylo Vypršel časový limit žádosti.
laicky bych rekl problem s konektivitou do zahranici
vsechny weby co ti nejely maji servery mimo CR imho
Asi to tak nějak bylo. Ale určitě vím, že šla Wikipedia a nečekaně i SBR. Takže záleželo na oblasti.
Někdy loni,mě tohle dělal O2,od druhýho poskytovatele žádnej problém,pak se to otočilo a zase blbnul ten druhej.Myslím že kolem jedné ráno přišel vždycky čas kdy to zmizelo.Zjištoval jsem to u poskytovatelů a nic o tom nevěděli,ale prostě se to stává.Ted už se mi to dlouho nestalo.
Znova saskuju ... :)
"Provozovat hry tu bude moct jen ten, kdo má sídlo v České republice, licenci od českého státu.
Provideři pak budou mít za úkol nepustit naše hráče přes svůj server do zahraničních heren,"
http://ekonomika.idnes.cz/hazardni-firm ... nomika_abr
Toto je např. stanovisko bwin:
Internetovou stránku www.bwin.com provozuje společnost bwin International Ltd. s registrovaným obchodním sídlem na Gibraltaru. bwin International Ltd. vlastní dvě licence, vydané gibraltarskou vládou, které ji opravňují k provozování nabídky sportovních sázek (Gaming License No. 00005) a dále online kasina, pokeru a her (Gaming License No. 00011). bwin International Ltd. tímto podléhá přísným dozorčím předpisům gibraltarské vlády, která do této doby udělila pouze 21 licencí.
BWIN International Ltd. zaručuje uživateli jen seriózní, bezpečné a transparentní herní prostředí. Uživatel si ohledně plateb a výher nemusí dělat žádné starosti společnost BWIN International Ltd. dosud každé žádosti o výplatu ze strany svých zákazníků vyhověla.
V souladu s čl. 355 (3) Smlouvy o fungování Evropské unie (SFEU) platí evropská základní svoboda o volném pohybu služeb (čl. 56 SFEU) také pro Gibraltar. Na základě rozhodnutí Soudního dvora Evropských společenství (dále jen "Soudní dvůr") lze základní svobodu o volném pohybu služeb aplikovat také na nabídku sportovních sázek a hazardních her. Každé omezení hazardních her ze strany vlády má oprávnění jen tehdy, když je koherentně a systematicky zaměřeno na omezení příležitostí ke hře, nebo když přispívá k potírání podvodů pomocí kontroly provozovatelů herních nabídek a usměrňování sázkových a herních aktivit do tohoto kontrolovaného systému. Členský stát se nemůže odvolávat na nutnost omezit přístup veřejnosti k hazardním hrám, pakliže jsou jeho občané současně vybízeni k účasti na státních loteriích, hazardních hrách nebo sázení. Získávání příjmů do státní pokladny není jako důvod k zavádění omezení ze strany státu přípustný.
Soudní dvůr dále potvrdil, že právoplatná nabídka online gamingu v členských státech EU nemusí nutně postačovat k ochraně konzumentů v dané zemi před rizikem podvodu a kriminality v jiném členském státu EU. Jinak řečeno může každý členský stát stanovit vlastní míru bezpečnosti a na jejím základě vyžadovat licenci, odpovídající podmínkám EU. Soudní dvůr neposuzuje přípustnost (internetového) monopolu na základě evropského práva, ale přenechává tuto otázku místním soudům, které mají rozhodnout na základě ustálené judikatury Soudního dvora. Přesto je velmi nepravděpodobné, že by se dva aspekty zdůvodnění rozsudku, které se vztahují speciálně na Portugalsko, týkaly nějakého jiného členského státu. Proto tento rozsudek nelze generalizovat.
V případě, že v budoucnu nastanou změny pro uživatele z České republiky, budete včas a řádně informován.
Ale nemám z toho dobrý pocit, obávám se, že pokud to naši soudruzi schválí, tak nastanou komplikace.
souhlasim, tohle vypada nedobre
slavna EU jde do prdele
pokud bude nekdo nekdy potrebovat brazilske VPN, tak dejte vedet, to myslim asi spis bohuzel vazne
Dokud budou SK brát Čechy, tak je mi to šum a fuk. Pronajmout nějaký VPS server kdekoliv ve světě jde do 10 USD/měsíc, na něm si pustím proxynu nebo VPNku a veškeré omezení našich providerů jsou mi u prdele. Až přestanou SK brát sázky od Čechů, tak to bude jiná. To bude problém.
ano, taxem to myslel
vcetne adresy, brazilcum to bude este dlouho u zadele
Osobně to vidím takto : cca. každé jedno čtvrtletí to je buď tak - online přeshraniční sázení se omezovat nedude, neboť v EU platí volný pohyb služeb atd...atd..... , další čtvrtletí zase tak, že tahle směrnice je vlastně pro oline hraní neplatná, že samotné vlády toto můžou regulovat a atd.....atd.... = nikdo vlastně neví jako to je a jakto bude, pevný názor se ze těžko dšlá, nelze jinak než tento stav monitorovat a přizpůsobit se daným podmínkám, které buďto nastanou, nebo ne.
osobne to tak nevidim, pac v poslednim roce jsou jen zpravy na jednu stranu a predevsim
Evropska unie se rozpada a jak to tak byva u rozpadu slozitych struktur, bude si zachovavat skorapku a jadro bude niceno, takze uz tu budou jen kecy jak v 80tych letech za sociku o tom jak dohanime zapad
Dokud tu bude "demokracie", tak bude socializmus-paternalismus, a dokud tu bude tohle, tak bude snaha o velkej stat, co se postara o lidi, a dokud tu bude ten velkej stat, tak proste bude dusit veskerej byznys a mezinarodni toky penez cim dal vic a snaha znicit gambling za hranicema je logicka
Pokud jim pujdou sazkovky dal na ruku, tak to bude blby, IMHO si to jednou budou muset uvedomit a prijde skutecna valka spotrebitele+producenti vs. vlady co se snazi zdanit vse
Zřejmě to vede k tomu,aby netový sk byly nuceny kupovat licence v jednotlivých státech.Takže paradoxně čím hůř pro všechny tím líp pro sázení. Až se to všechno začne hroutit,oni soudruzi povolí,když jim dojde,že bud nebudou z toho mít nic a nebo tomu dají nějakou akceptovatelnou formu pro obě strany. http://www.patria.cz/Zpravodajstvi/1746 ... ofese.html
nevim no
zisky z gamblingu se mi zdaji byt nejak tak obcne nadsazeny, treba v cesku jde u sportovnich sazek o miliardy ne o 10ky miliard, z toho /potencialni/ prijem statu je zlomek
takze treba v Cesku, kde stejne i mistni monopolni sazkovky vsechno rozkradou, jde maximalne o miliardy a buhvijestli (srovnavam s realnym stavem ted hypotetickej priklad, kdyz by napriklad online sazkovky platily beznou dan z prijmu, kam to logicky musi dospet)
kdyz by se sazkovky sprajcly, tak kvuli tak male sume nebude stat net omezovat, kalousek pocitat umi
ta zprava co jsi sem dal je pro me necitelna... rekove legalizuji online gambling? to muze byt po vzoru francie... a jako obvykle lzou a lzou a nadsazuji cislo, kolik z toho muzou dostat; je to jak kdyby stat legalizoval heroin a rekl, ze vse, co dnes vydela mafie, mu pujde do kapsy a jeste pouzil pro nej nejlepsi odhad
Recka "deregulace" je jen dalsi silenost na ceste. Stejny zajem jako ve Francii - oficialne otevrit trh, ale vsechno usit na miru mistnim(u) monopolu(m). Podminky asi nebudou tak restriktivni jako v pripade Francie, takze bude moznost nabizet konkurenceschopny produkt. Ale hlavnim prijmem statu ma byt zaplaceni licence (ne dan z obratu/zisku jak je to jinde bezne). A ty ceny licenci, ktere se ted diskutuji, jsou naprosto silene. Takze opet stejne jako ve Francii vstup na "deregulovany" recky trh nebude smysluplny pro vetsinu firem - sance alespon netratit penize (o vydelku nemuze byt rec) bude rovna nule.Citace:
Původně odeslal Frantisek
Bohuzel ten tlak EU na deregulaci vede k naprosto nesmyslnym resenim a bude hur. Staty, ktere oteviraly trh dobrovolne, maji celkem rozumne podminky na fungovani. Staty, ktere dereguluji z donuceni nebo s vidinou velkych prijmu, prichazeji s resenimi, ktere jen skodi vsem (zakaznikum i firmam).
to je v prdeli kam to speje fakt. vic k tomu nemam chut psat :)
naši mudrci budou vycházet zřejmě z něčeho takovýho http://www.psp.cz/sqw/text/orig2.sqw?idd=26921 když se člověk koukne na jednotlivý sázkovky,tak italy,švédy atd.berou normálně všude.Věřím,že s poslancema někdo zatřepá s tím blokováním stránek,takže to v zákoně ani nebude,kdo by to měl platit?Kalousek těžko,nasraly by spousty dalších lidí a vystavily by riziku stíhání poskytovatele netu.Nikdo nebude chtít komplikace.Vyjde z toho pasqvil kterej zakonzervuje současnej stav a z venku se to bude tvářit jako ošéfovanej stav.Tohle mě přijde jako nejpravděpodobnější.Tipsport a spol si budou dál hrát tu svou hru a kdo bude chtít bude to dělat jako ted,jako v USA a všude jinde.Snad jen v Malajsii dávají deset let a je trestné hraní pro hráče samotné,přesto prý hraje třetina populace na černým trhu.(jen kopíruju z diskuse)
Frantisku, asi to dopadne jak pises, taky neverim ze by to v CR dotahli do konce. S tim USA ale nevim jak to myslis - pokud Betfair napise ze nebere hrace z USA, tak to krome moznosti zrizeni uctu na nekoho jinyho treba z britanie proste neobejdes ...to je taky vec ktera me jedina strasi v cely tyhle kauze. Dokud budou nasi sasci mluvit o blokovani stranek a transakci v bankach, tak se muzeme smat, ale francouzskej model je velka neprijemnost. Apropos ten popravde moc nechapu. Zmineny Betfair franc. licenci nekoupil, protoze by v techto podminkach nemel sanci byt profitabilni. Domaci SK tam ale fungujou. To maji diky vetsim marzim = horsim kurzum a nizsim provoznim nakladum nebo cim to ze tam dokazou profitovat? Nebo maji lepsi podminky? a neni to pak zalovatelny?
add francie: zadna sazkovka tady profitabilni neni (snad krome pmu, coz je mistni obdoba sazky s velkou tradici brani sazek na kobyly s 30pct marzi), vsichni pocitaji ztraty a doufaji, ze mistni regulator zmeni - velmi velmi rychle - nastaveni (mimochodem, frantici to dotahli tak daleko, ze regulujou i to, kterou soutez a ktery sidebet lze nabizet). ve francouzskych novinach si vsichni sefove stezuji, ze za stavajicich podminek nelze fungovat a vseobecne se ocekava vlna exitu/slucovani behem Q1 and Q2. nicmene - slovy cimrmana - prave francii muzeme byt vdecni, ze experimentalne prokazala, ze vyfukovanim tabakoveho koure do vody zlato nevznika. snad to ostatni "regulatori" pochopi.
Presne jak pise winncent. A Betfair ani licenci ziskat nemuze, protoze francouzsky zakon nepovoluje "betting exchange" jako alternativu. Moznost zakazniku nabizet kurzy jinym povazuji za de facto provozovani vlastni sazkovky. A podobne bude na Betfair pohlizet asi vetsina regulatoru. I liberalni Italie uvazuje o odebrani licence Betfairu (a to z duvodu akceptovani sazek od italskych zakazniku i na ".com" domene, pricemz podle licence smi jen na ".it"). Betfair opet jen dokazuje, ze nevnima realitu a svou funkci na trhu. A zda se, ze jejich akcie si vedou jeste hure nez Fortuna :lol:Citace:
Původně odeslal zemedelec
Nevím jestli to tu někdo již nezmiňuje, ale k zákazu sázení se hlásí také Rumunsko, kde byl přijat nějaký nový zákon, ze kterého má zákaz vzejít. No když už i v takových sázkařských zemích jako Rumunsko a Řecko tak to vypadá fakt dost bledě. Asi se odstěhujem na slovač :lol:
Francie se dava stezkou prukopnickou
http://blisty.cz/2010/12/30/art56405.html
Tak tak "sladká" Francie posunuje evropský průkopnický inkubátor stále dále.
viz. např.
http://www.justit.cz/wordpress/2010/12/ ... s-windows/
na ukrajine zakazali poker ?
Pozor změna:
Z důvodu nepředvídatelného legislatiního vývoje na Ukrajině bude turnaj Betfair Poker LIVE! Kyje odložen. Soutěž Betfair Poker LIVE Challenge samozřejmě zůstává platnosti a vítězný tým si bude moci vybrat balíčky na jeden z následujících turnajů série Betfair Poker LIVE:
http://betting.betfair.com/cz/promoakce ... 11210.html
:cry:
Regulace internetu
Česko chystá cenzuru internetu prostřednictvím novely loterijního zákona. Počítá s tím, že poskytovatelé internetu musí zablokovat stránky, které nabízejí hazardní hry nepovolené českými úřady.
http://jdem.cz/p6t57
21.6.2011 definitivni schvaleni zakona
ČT24 diskuse s předkladatelem tohoto návrhu Jan Farský /TOP 09/
a právník Vladimír Smejkal, člen Legislativní rady vlády.
dejte prehrat video cas 15:25
http://www.ceskatelevize.cz/porady/1096 ... 000370617/
ještě se uvidí jak to vlastně bude, ale shoda prý je.
http://www.ct24.cz/ekonomika/127674-kvu ... internetu/
Jestli to projde, tak jsme v prd... Minimálně to přinese velké komplikace.
Dále jsme do tohoto návrhu vtělili podle mého názoru zásadní a důležitou věc, a to znemožnění účasti na loterijním trhu anonymním akciovým společnostem a zároveň zahraničním. Znemožnění zahraničních už v tomto zákoně v minulosti bylo, ale ta anonymita je potlačována až tímto komplexním pozměňovacím návrhem. Plus byla přidána odpovědnost, protože loterijní společnosti, a zvláště ty, které provozují kurzové sázky, si oprávněně stěžují na to, že konkurencí jim jsou nelegálně provozované kurzové sázky ze zahraničí, kde jsou zvláště na některých ostrovech zatíženy zcela minimální daní, a tím pádem se potom naše společnosti stávají nekonkurenceschopnými. Je to nelegální provozování. A ještě je zde přidána v části páté právě ta možnost, aby provozovatel elektronických prostředků měl odpovědnost za zamezení přístupu těchto nelegálních internetových loterií, a to pod sankcí 10 mil. korun.
http://www.psp.cz/eknih/2010ps/stenprot ... /19-6.html
Napiště tomu Farskému a spol., jsou to magoři