No, jestli mas mene penez a horsi praci tak to si mel mozna zustat u sculpingu :lol.
To bylo myšleno jako taková parafráze na jeden výrok ze Sněženek a machrů o zkratce.
Jetbul je podle mě stejná kategorie jako Bwin.
Printable View
No, jestli mas mene penez a horsi praci tak to si mel mozna zustat u sculpingu :lol.
To bylo myšleno jako taková parafráze na jeden výrok ze Sněženek a machrů o zkratce.
Jetbul je podle mě stejná kategorie jako Bwin.
Jetbull som skusal tak pred rokom. hned mi davali limity tak 30-50 eur. A ak dobre spomynam tak aj trebalo cakat na schvalenie tipu.
tak jsem sculpnul GOLDVICTORY. Penize na MB za 2 dny. Docela jsem koukal, ze me nechali vsadit i za 700Euro vysoky kurzy(po schvaleni). Asi to je tim, ze tam jsem celkove dost v minusu
Looselines
http://proxy.pcdn.vresp.com/58e60964...x200_promo.jpg
nevim jestli je to jen pro me (me teda zakazali si tam udelat ucet a poslali promo :) )Citace:
$200 for $200
in Free Bets
- VIP Rebates - Birthday Free Play
- NEW LIVE Black Jack Black Jack! - Same Day Pay Outs
- “Easy-In, Easy-Out” Service
V - M/C - MG - WU - eCK - Start wagering today!
Call Now 1-866-921-2533
http://www.LooseLines.com
seš borec, fakt respekt, předtím ten Instantsportsaction, a teď tohle já na to už nemám nervy.Citace:
Původně odeslal JIRKAHOMOLA
Ted se chystam na Betot.com s jejich 400% bonusem, tak pak dam vedet:-)
8.1.09 norsko hokej valerenga u expektu over 1.85, v tipáči under 2.9, arb 14,8%, v tipáči bonus 2000czk, takže dnes se dá protočit v tipáči dvacka, za kterou je 2litry bonus
Dik za tip. :blob3:Citace:
Původně odeslal mojcek
No, já nevím, tohle je evidentně špatně vypsaný, dvacku bych neriskoval. Ale jinak, díky za tip.Citace:
Původně odeslal mojcek
Řekl bych, že ne. Sázka musí být Akovka, aby za to byl bonus. Nebo se pletu?Citace:
Původně odeslal mojcek
muj osobni tip je, ze na cesky sazkovky bude potreba jit specificky, tzn. veci co na netu koser nejsou (spatny kurz) projdou, zato se clovek bude moct setkat s mnoha pripady diletantismu jako u synotu a zmene kurzu na sazenceCitace:
Původně odeslal karas45
Dle loterijního zákona je uzavřená sázka platná, případná chyba bookmakera se nebere v potaz. Takže když vsadíš na kurz 20, ačkoliv jde o překlep a správný kurz je 2.0, tak sázku zrušit nemůžou. V tomhle je regulace SK v ČR celkem přísná.Citace:
Původně odeslal karas45
nevim kde na to GoldVictory berou penize, ale maji dalsi bonus
GoldVictory Bonus Day!! Get a 50% Recharge Bonus up to 350Euro!
Dneska mi Centrebet nabidl mini Freebet 10EUR na Premierleague...
http://promos.centrebet.com/sports-foot ... le-delight
Citace:
Původně odeslal Rauuul
Vsadil jsem na result match market, vlozil kod DOUBLE, ale freebet jsm nedostal, co ty Raule ?
podle me bonusy Cechum nedavaji, uz se to tu resilo (az na ten vanocni teda..)
Citace:
Původně odeslal Orbital
V podminkach to nemaji a nabidka mi prisla emailem, nektere vstupni bonusy davaji i cechum (dostal jsem 50 liber), mas pravdu, ze ten standardni ne... No ale tam to maji alespon uvedeno v podminkach :?
Tak jsem psal na support, tak pak dam vedet, kdyz odpovi vcas.
Jeste jsem nesazel.
Uplne dole na strance maji podminky, tech 10Euro musis vsadit na Match odds 1X2.
EDIT: Aha, to si sazel, ja si to puvodne blbe precet. Tak pak dej vedet, jak to dopadlo.Citace:
Qualifying bets are those placed after 06.00 GMT, 28/01/09 on the Man U v Everton Match Result Market
me tez prisla nabidka emailem, vlozil jsem, a rekli fuck off
tak jsem nakonec do BetOT nesel, byli preci jen jeste novy. na SBR si na ne a na Sport-1 lidi stezujou, ze plati hooooodne pomalu. Nekdo ceka i 2mesice. Pritom na SBR maji C. Takze bacha na ne!! :roll:
http://promo.betfair.com/news/cz/010409 ... 4361660413
Vsadte treba miniarb se Synotem na vitezstvi Ceska.
Synot @ 1,70 BACK
Betfair @ 1,66 LAY
diky za upozorneni, ja vyuziju tu druhou moznos "uplne bez rizika" :D
Vsaďte nejméně €10 na jakoukoli 4- kombinaci obsahující pouze kvalifikační fotbalové zápasy hrané ve středu 1.4.2009 a pokud prohrajete, celou sázku vám vrátíme (až do výše €25, platí obecné podmínky).
na vixbet.sk maji no deposit bonus do10Eur, ale fakt tam nikde nemuzu najit ten moneybookers :shock:
já jsem se u nich ted regnul a v možnostech vkladu mám Moneybookers a dokonce i platební karty, o čemž v nápovědě nic nepíšou..Citace:
Interwetten 50% vkladu max. 222 euro, myslím slušná nabídka...
Maj porad ty poplatky u MB a prvni vyber musi byt na bank. ucet?Citace:
Původně odeslal Hanes
tak to nevim, ja tam vzal jen ten prvni bonus, to se muselo myslím vkládat kartou a hned ho tam prohrál, takže výběr nevím...Citace:
Původně odeslal Rauuul
Tak jsem to prostudoval:Citace:
Původně odeslal Hanes
Bonus 50% plati jen pro prvni vklad kartou nebo bankovnim prevodem do vyse 222Eur.
Vklad kartou 3%, Moneybookers 2%, bankovni prevod - poplatky jen v ramci banky
Vyber Moneybookers 3%, bankovni prevod - poplatky jen v ramci banky, za kazdy dalsi behem jednoho tydne 5Eur.
Prvni vyber musi byt bankovnim prevodem.
Mohli byste mi poradit záskové kanceláře, kde dávájí týdenní nebo jiné speciální bonusy jako třeba expekt? (sázky typu: vlož 10 eur a dostaneš dalších 10 eur jako bonus a podobně)
bet-at-home
vlozis 33 eur a dostanes dalsich 33
Sportingbet - Reload 100Eur
Nabidka mi prisla e-mailem, na strankach jsem primy odkaz nikde nenasel, zkuste kliknout na tento http://www.sportingbet.cz/t/promos/relo ... gn-up.aspx , snad se vam taky objevi. :-)
Sice je v podminkach: Tato nabídka je určena pouze uživatelům, kteří obdrží příslušný e-mail k této promo akci. Ale muzete to zkusit.
Které sázkovky nabízejí free bety?
Vím o betway,boylesports a betclick... :)
betjamaica, ted mi prislo 50 usd na nepouzity testovaci ucet od bodogu, obcas dava neco centrebet, ale casto ne pro cechy
smarja je jich dost, kdyz si vzpomenu, tak sem neco dohodim - jednoduse neni na skodu mit uctu co nejvic, obcas prijde promo na vanoce, narozeniny a podobne... willhill - nemeli neco? casteji jeste dostanes token do kasina
Citace:
Původně odeslal mace
na ten betway bonus jsem koukal, ale jelikož anglicky moc neumím a českej překlad jejich stránek stojí za hovno, tak jestli bys mohl být konkrétní,,,co a jak dělat for free bet?
http://betway.com/cz/sports-betting/news/betting-bonus tady máš podmínky bonusu....já jsem ho ještě nevyužilCitace:
Původně odeslal alois král
Dostal jsem mejla od Unibetu:
Dobrý den,
dnes platíme my! Vyzvedněte si exkluzivní bonus 1000 Kč.
Jak to funguje?
Proveďte vklad na zákaznický účet Unibetu a automaticky Vám připíšeme bonus 50% v max. výši 1000 Kč! Např. vložíte 500 Kč, získáte 250 Kč, vložíte 1000 Kč, získáte 500 Kč atd... Vložte 2000 Kč na svůj zákaznický účet Unibet ještě dnes a získáte maximální bonus 1000 Kč.
Podmínky:
* Tato nabídka je platná pouze pro příjemce této zprávy.
* Platnost nabídky: 13.5.(14.00 hod.) - 17.5.2009 (23.59 hod.)
* Bonus se vztahuje pouze k prvnímu provedenému vkladu.
* Před výběrem bonusu je nutné vsadit minimálně pětinásobek bonusové částky při minimálním kurzu 1,4.
* Bonus se vztahuje pouze na sportovní sázky a nelze ho převést do lobby kasina, či her atd.
* Unibet si vyhrazuje právo kdykoliv změnit/zrušit podmínky této promoční nabídky.
* Platí podmínky Unibet.
Zdravím,Citace:
Už jsi někdy bral u Unibetu nějaký bonus? To co popisuješ už jsem si vybral jako vstupní bonus.
Měl jsi tam něco na účtu? (že bych tam vše vybral a vyprovokoval je k činu)
nemel jsem tam nic. Sice tam mam nastaveny nizky limit, ale obcas mi tenhle bonus poslou.Citace:
Původně odeslal playerXXL
Mě došlo dneska od bwinu toto:
Sdílené napětí je dvojnásobné napětí!
Vážený pane Král!
Radujte se! Každý z Vašich přátel, kterému doporučíte bwin, stojí za to - inkasujte exkluzivní bonus 15 EUR.
Dvojnásobná radost: 15 EUR nedostanete jen Vy, ale stejnou sumu si připíše i Váš přítel. Tomu se říká týmová práce!
Ale to není zdaleka všechno: díky fantastickému dvojitému balíčku od bwin získáte vy i váš přítel navrch pokerový bonus 30$! Zapojíte se?
Není nic snadnějšího:
1. Přihlašte se do 31.05.2009 pod svým uživatelským jménem „martykralec“ na bwin.
2. Pošlete příteli e-mail, v němž mu doporučíte bwin.
3. Jakmile si Váš přítel vsadí celkem 15 EUR, inkasujete Váš bonus 105 EUR.
4. A inkasujte navrch pokerový bonus 30$.
5. Pokerový bonus platí 30 dní. Pokud ho chcete uplatnit, musíte při hraní pokeru nasbírat 300 pokerových bodů.
Mnoho úspěchů s Vaším bonusem
Váš tým bwin
--------------------------------------------------------------
Rozumí tomu někdo? Mám za to že těch 105 eur bude asi překlep a že tam má být 15.
A druhá věc, bwin nabízí 1000CZK jako bonus k prvnímu vkladu, takže pokud by váš "kamarád" dostal jako bonus 15 euro, bralo by se to jako první vklad, nebo by měl na ten 1000CZK bonus ještě nárok?