Citace:
Původně odeslal Frantisek
Nevím nevím davová psychoza je skvělej fenomén,když byl dolar za 14,60 real by byl tak 25 tj 1:1 k euru proč by to nemohlo vyletět třeba na 30 Kč do několika let? Většina lidí nerozumí vubec ničemu a všichni obchodují stejným zpusobem a stop los system tuhle lavinu jen pořádně rozjede,nejsem žádnej ekonom ale myslím že volové všude silně převažují takže já bych zatím nic nevybíral,jsem na to sám zvědav :)
Také s Tebou souhlasím ohledně davové psychózy. O tom, že kurz koruny se nezakládá na produktivitě práce, výkonu ekonomiky atd. je nám jasné, ale na nabídce a poptávce po kačce. Těžký souhlas také, že volové všude silně převažují. :D Snažil jsem se vybrat část banku za co nejlepší kurz a podařilo se 17,96 i s poplatkem za konverzi. S čím nesouhlasím - nepředpokládám, že by dolar ještě někdy byl za 20Kč. No.. ve své podstatě si přeju, abych se mýlil já a potvrdilo se těch Tvých 30 kaček.
PS. po dlouhé době jsem byl na Florenci a Orbiho stánek s bramboráky už tam nebyl. Chtěl jsem si hodit a smůla. :(