no oni maji balkon na jih, to zelezny zbrleni mi prijde stabilne kolmy a snad nemaj jak do toho bacit, jinak nemam sanci na nic :(Citace:
Původně odeslal Frantisek
Printable View
no oni maji balkon na jih, to zelezny zbrleni mi prijde stabilne kolmy a snad nemaj jak do toho bacit, jinak nemam sanci na nic :(Citace:
Původně odeslal Frantisek
A co na strechu? Tam nemas misto?
Ja to taky mam na strese, na nefungujicim STA.
Kurz 6 - hezky.
Ja mel vsazeno na nevyhru Berdycha za 1.34 a protoze jsem musel pryc a nemohl to sledovat, prodal jsem to pred zacatkem za stejne prachy. A toho teda lituju zase ja.
hmm Bjorkman nezvladnul zaver skoda uz to zacina
nakonec traga nelidska este
bydlim v prizemi, barak ma asi 5 pater, tak nevim jestli to nevadi, kabel by musel jit venkem a byt pekelne dlouhej, nevim jak pak se signalem, pac nevim jakej to ma utlum, ale jsem lama.Citace:
Původně odeslal Miloš
dfgsdg
No, na to by jsi se musel zeptat nejakych odborniku. Mozna by to slo vyresit nejakym lepsim a drazsim kabelem. Ja mam ten kabel dlouhy cca. 15 metru a je to v pohode.
Nejdriv jsem ale musel mit povoleni od bytoveho druzstva.
Do 25 metru je kabel OK, pk uz muzou prijit problemy...
25 metru je na hrane, horsi ze tu zadnej kabel venkem nevidim, takze nevim jestli by to nekdo povolil, ani nevim jestli tu nebydlim nacerno.. nu uvidi se.
ja to odsud pak vyclenim, ale jestli se muzu ptat dal, co si tedy mam koupit za sat s tim motorkem? Namontovat a nastavit zvladnu sam? Co to stoji 5K, 50K?
Ty nevis, jestli bydlis na cerno? No ty ses teda "strelec" :lol: :lol:Citace:
Původně odeslal Orbital
Zalezi, na co se chces divat. Ja mam satelit jen na sport,hlavne na prenosove kanaly, na normalni TV mam kabelovku. Me to pred cca.3 roky stalo i s montazi cca. 8.000,- kc (karta 2.000,- ,parabola 1.000,- ,motor 2.000,- , montaz 2.000,- zbytek za kabel a konventor a drzak)
Do montaze bych se moc nepoustel. Je to celkem slozity a narocny, hlavne na presnost. Me to delali dva manici a ti se domlouvali vysilackama ( 2 cm doprava, kousek dolu,....)
diky moc, no na tohle bych este mel, texas se prave vratil do hry
jasne ze to chci jen na sport, jen na par mesicu, ale i tak se to vyplati, takze kdyz to dobre namontujou, tak ty druzice uz si najdu sam ovladacem dole jo?
tak do 15 litru se vejdes v pohode, parabolu tak 100ku minimalne to chce.
no inak by sa asi ani nedalo :D si to nakalibrujes a budes chytat co chces, ja chytam len nejake programy na satelite, ja si radsej streamujem lebo to mam priamo v PC :) ale musim skusit zohnat nejaku satelitnu kartu do PC alebo nejako tak 8)Citace:
Původně odeslal Orbital