osobně jsem přisadil na chakve myslím že by to měla dát tak na 70%
Printable View
osobně jsem přisadil na chakve myslím že by to měla dát tak na 70%
to je slozity
je to bejvalka myho bratrance
jsem presvedcen ze pripad pro psychiatra, jak jsem pred lety malem umrel, tak v tom mela taky prsty, charakterizoval bych ji jako slizskou carodejnici - takovej ten typ co podkuruje kazdymu chlapovi, pred lety nadherna zenska, v posledni dobe jeste k tomu anorekticka
ja ji neprovedl nic, jen uz me tak strasne lezla na nervy, ze jsem ji asi pred 5 rokama proste natvrdo rekl, ze mi pripada priserna a nehodlam se s ni bavit - ono tohle asi lidi dost nasere a bylo by fajn si to takhle rikat castejc - jen se potom nenasirat a nesnazit se lidi zabijet, to myslim neni dobry
frantisku opravdu RESPEKT!
jeste o tom mozna nejsi tak presvedcen, ale jsi velmi bohaty muz :lol: realne to sice jeste chvili potrva, ale kolik ze tam bylo na pinnacle? 2.36 s limitem 5500... bez brejku se to da jistit s 2.1 nebo tak
Jen malá poznámka. Arbitr. BF x Pinn nejde moc sázet, protože u Bf, v případě nedohrání zápasu, platí sázka už po odehraném jednom setu. U pinn po dvou. A nedohrání zápasu z důvodu skreče u tenisu je celkem běžné. Zvláš? u zápasů, když o moc nejde.Citace:
Původně odeslal Orbital
Finále jakéhokoliv grand slamu je samozřejmě něco jiného.
Třeba to někdo neví a pomůže mu to.
Jakmile se odehraje první míček Bwin
Jeden set ....Bf, 5dim
Dva sety.... Pinn, Greek
Hmm tak to máš štěstí žes to přežil :roll: :roll:
Až já budu sázet za ty peníze co jsi psal na Pin tak budem mít vousy až na zem :lol: a hlavně není konec Petrova si sice nevěří ale zas se snaží měnit styl hry ,doufám že se chakve nedá a bude hrát jen to svoje
jj to ja vim samozrejme, jenze pokud nemas nejaky special info, tak jsou obe sazky valuebety, ale cistej arb to samozrejme neni
pokud by byla nejaka informace, ze chakve (pinnacle) je zranena, tak pak to smysl ma
ale v porovnani s myma ostatnima sazkama, co jdou casto proti je tohle jeste koser
napr dnes jsem jen tak zkousel proti sobe ML CLE a sazka props Kobe Bryant -2 body oproti LeBron James... tak to uz bylo hodne spinavy :D
tak tohle bylo hodně stěžejní petrova měla 40:0 při servu chakve a neuhrála to,hrozně důležitý
pardon asi 40:15 ted si nejsem jistej ale tohle je prostě smrt když tohle nedá jde do kytek
6:3 a servis to je pěkný
to je naprosto uzasny!
stavas se fakticky novym sponzorem tohohle fora - nechces banner? :)
?koda že to nevidím. Ale dle live score asi pěkný zápas. ?koda toho prvního gamu, snad to nebude začátek obratu.
No moc hezkej zápas to není,Petrova hraje strašně a ted se přidala i chakve a stává se z toho tragikomedie.Chakve bude stačit průměrnej výkon nesmí se však uplně položit
Sledovat to můžete tady: mms://wm.streampower.be/vrt_vrtnieuws.net_hi
vitej milosi na foru!
Diky za odkaz, zkusim to rozchodit.
S tebou je sranda :lol: :lol: Ale tohle je přesně ukázka toho jak jsem psali jak neplatí že když A je lepší než B B je lepší než C tak a je lepší než C A petrova B mauresmo C chakvetadze a posledních 14 dnu, je to o něčem jiném naštěstíCitace:
to je naprosto uzasny!
stavas se fakticky novym sponzorem tohohle fora - nechces banner?
fantazie!Citace:
Původně odeslal Miloš