Jen Betfair nic jinýho není realný Bwin pořád stahuje kurzy a když to člověk nejmín potřebuje tak sázku nevezmou že se změnil kurz nehledě na limity.
Printable View
Jen Betfair nic jinýho není realný Bwin pořád stahuje kurzy a když to člověk nejmín potřebuje tak sázku nevezmou že se změnil kurz nehledě na limity.
tak jo diky moc 8)
Frantisku, mohl bys mi prosim jeste napsat sazkovku kde vypisuji i ctyrhry, krome betfairu teda? Diky
-----------------------------------------------------------------------------------------
U Betfairu čtyřhry najdeš spíše výjimečně.
Čtyřhry vypisuje pravidelně 5Dimes - což je pro nás tenisáky v podstatě "povinná sázkovka".
Dále pak např. Fonbet, ale tam už jsou značné omezení na limity vkladů.
-----------------------------------------------------------------------------------------
diky moc AMZ
dnes som daval live Murraya za kurz 5,5 a je neskutocne to sledovat ako ked slabsi relativne hrac ked nepremeni dvolezitu lopticku alebo viac tak nasledne uz nastane taky obrat ze jasne prehra :/
mal 3x brejkball vo 4. sete asi na 3:1 by dal a on stratil vsetky 3 lopticky :? a uz potom uz len obcas sa pokusil zabojovat, ale neslo mu to dvolezite lopticky stracal a posledny set uz uplne slabo, tak som daval na brejky nadala kurz cca 2,3, takze trochu som to skorigoval, ale ak by Murray vyuzil co i len jednu lopticku z tych 3 myslim, ze by zapas vyhral....
V tom je rozdíl mezi Nadalem a Murrayem,Murraay už měl vypadnout s Verdascem,jen jeho neschopnost skota zachránila,Murray když mu to nejde a nemá navrch zápas zabalí je otrávenej a prakticky se vzdá,Nadal nevypustí jedinej balon za jakéhokoli stavu,je to v hlavě
tak to hej nabuduce uz budem vediet kiez by existoval zoznam tych ktori to takto balia a ktori bojuju dokonca :lol:Citace:
Původně odeslal Frantisek