LOL faze 1: MILW/WSH U 58 (28-30) prekonana (3pter at buzzer!), kriticka WSH prvni ctvrtina tedy jakz takz
Printable View
LOL faze 1: MILW/WSH U 58 (28-30) prekonana (3pter at buzzer!), kriticka WSH prvni ctvrtina tedy jakz takz
U 58,5 ti teda vysel náramně :-) dnes hraju ciste jen oblibene wizards
njn expost je to pekne... ale ty nervy u techle kratkodobejch sazek jsou snad este vetsi nez u livka, priznam se ze kolem 7 min kdy dali snad 12 bodu za minutu uz sem to balil
to se nedivim, ja koukal a arenas si to celkem daval, k nemu se pridal buttler a bylo vymalovano :-) ale je to doma ted jeste 1st half a cely zapas a at je to klidne vsechno o pul point :-)
opet ta sama minuta tentokrat ve druhy ctvrtce a 14 bodu za 80 sec...
vis co... nech si ty proroctvi nebo me tu slehne a bude po mejch tipechCitace:
Původně odeslal Jajin
1. pulka 59-56 (opet o bod vysla)
Hezký, o bod čtvrtka i půlka. Začíná mně mrzet, že jsem do toho šel jen na total zápas. Ale Vám to kluci přeju. :wink:
vypada to ze na WSH mas dnes kliku :wink: ja se na to nemuzu divat mam po zkousce a jdu spat, strasne se tesim na celkovej UNDER o 1,5 bodu :-)
ja jen doufam ze stavkove zas neprodaval body nad kurz 2 jak je jeho zvykem, mimochodem PHO ctvrtka total vypsanej 53, vysledek 52, pulka 106, vysledek 105... tady se ukazuje hodnota vcasnych sazek (u phoenixu to tedy nepomohlo)
boze ale co se deje v Memphisu? tam je OVER 100 na ctvrtku malo
prosimvas omlouvam se za ty tipy ale vsadte si MEM/GS over na druhou pulku, vsadte vsechno, barak, tchyni, mazelku, cokoliv...
A kde to sázíš. Myslím druhé půlky.
Mrkni na pinnaclesports. Dám na Tvou radu Orbi a hraju O 110.
Myslel jsem mimo Pinnacle, samo.Citace:
Původně odeslal Hombre
vsude ale MEM/GS na pinnacle O 108.5 -108, tj. 1.98, jinak kazda americka sazkovka je vypisuje