jj chci rict ze je to jeste horsi, i na dvou compech najedou to nejde...tzn. co jedno okno to jeden ucet na jinem IPcku a prohlizeci se zda :(
Printable View
jj chci rict ze je to jeste horsi, i na dvou compech najedou to nejde...tzn. co jedno okno to jeden ucet na jinem IPcku a prohlizeci se zda :(
uf nic moc,donedavna nebol problem byt nalogovany na jednom ucte v PP z viacerych PC s roznyma IPckama,ale taky SBO tuto vec praktikuje uz dlho,je mozne byt nalogovany na jednom ucte len z jedneho PC,ked sa nalogujes z druheho PC s inou IP,tak ta automaticny vyhodi z toho prveho PC s hlasku multiple login
Horsi a horsi :(
na dvouch kompech mi neprijde tak divny. ale co 2 anonymni okna ?
ale asi je to taky blbost.
dopyce necim je to pro me dulezity na to prijit a nevim proc a na co vlastne mám prijit.
jestli by se nam to k necemu nehodilo nebo tak neco. ach jo
ne proste je povolena 1 session
neboli opraste stare pinnacle ucty jeste z dob kdy davali 500usd bonud :D (eventuelne nahore je banner)
kukacko, priznej barvu, ze jsi ten clovek co ma v nicku cislici a lehky problem se zidama + jednim konkretnim billboardem
fyi to co pises me problem dela
hmm, tak hrdych slovaku, co po 10te zopakuji ze pinnacle se jmenuje planet pinnacle a ze tam 10+let maji ucet nebude az tak mnoho
podivame se na Ip adresy tedy :D
heuristicka analyza IP logu potvrzuje mou hypotezu; no at je to jak chce, jsi tu opet vitan
vybornej nick opet :D
Ale celkem dobry maskovani, z nejkratsiho nicku nejdelsi, z mnozstvi smailu co delal najednou zadny a vzdycky delal mezery mezi radky... ale detaily, ty detaily.. :)
tak pin udelal dalsi facelift, uz jde zas mit vic otebrenych oken jako normalne; co ale blbne je tlacitko back... blblo vzdycky, ale ted to blbne jeste vic (spatne se to vysvetluje, ale mel jsem jeden takovy backbutton hmat a ten ted nejde protoze to ukazuje spatne kurzy)
Objevil sem novinku na pinne:
Green - Recently Added / Red - Just changed / Orange - Change 30s ago / Blue - Change more than 60s ago