Citace:
K úlevám: Ulevujeme si všichni, co je důležitý si uvědomit je, kdy si ulevuješ a pokud možno se za to nevinit a přijmout, že je to vlastně v pořádku a že pak zase budeš makat. S tímhle třeba já strašně bojuju, moje vnímání a pracovní režim je "od boha k ďáblu", jak poznamenal Orb, nebo-li jsem schopnej se vybičovat k zajímavejm výkonům (co se týče čehokoliv, od práce na webu po rozklíčování nějakejch důležitejch věcí v mým životě), ale dlouhodobě to samozřejmě nevydržím a když začnu polevovat, začnu se cejtit blbě z toho, že se mi nedaří jet neustále na plnej výkon a z tej viny se začnu ničit. Takže já ve výsledku neodpočívám skoro nikdy - buďto makám nebo se užírám a ničím kvůli tomu, že nemakám. A takhle to bejt nemá a asi i tohle myslel Orbital, když o tom psal.
Nemohl bys někde prosím dohledat, kde se o tom diskutovalo? S tímhle mám taky sakra problém. Občas se do toho obuju a jedu v kuse, fakt šílený co ze sebe dokážu vyplodit, ale jsou to hlavně věci, co dělám pro sebe samozřejmě. No a potom (a to je hlavně případ věcí, co ještě bohužel občas musím udělat formou zakázky) se to na mě začne v určitým bodě sypat, protože k tomu samozřejmě nepřistupuju tak zapáleně. Ale prostě stačí jen nějakej náznak problému, nebo blížící se deadline a můj mozek se blokne a je prostě přehlcenej nejrůznějšíma taskama, že se v podstatě nedokážu hnout z místa. Pak k tomu sednu třeba další den, rozepíšu si to bod po bodu a zjistím, že to jsou všechno rychle dodělatelný kraviny, ale prostě do té doby to můj mozek vidí jako nepřekonatelnou překážku a blokne se. Další věc je, že prostě všechno odkládám na poslední chvíli a za to se fakt nenávidím. Jsem schopnej mít v neděli večer stres s tím, že něco do pondělka nestihnu, pak se termín například posune na další pondělí, já zajásám, přes týden si dělám na svým a v neděli večer se opakuje stejná situace z minulýho týdne. Můj mozek se asi prostě nedokážu učit z chyb, protože kdyby dokázal, tak už se mi toto v životě nestane a už nikdy nepůjdu do hospody.<div style="font-size: xx-small;color: #0000ff;display: inline-block;text-align: center;width: 100%;">