A co myslite este Hradeckou? ASi ju zkusim aspon v handicapu na pinnu je +5 za kurz 2,01 to asi zkusim
Printable View
A co myslite este Hradeckou? ASi ju zkusim aspon v handicapu na pinnu je +5 za kurz 2,01 to asi zkusim
si myslim ze trochu realnejsi by mohol byt hcs +5 na Wozniak, Kirilenko dnes podla mna moze stratit set (2,20) pripadne aj zapas..
Wozniak, Hewitt obaja 4,0++
Vilemin: grtka k tipom, výborná práca :-)
ja dnes zatial len McHale 3,95
tfospi - davals nakonec aj teho kukushkina? Ten mi udelal radost daval sem ho za 3,75... A ty sazis profesionalne nebo to mas jen jako "vedlejsak"? :-)
ano Kukushkina som hral, nakoniec vsetkych troch co som pisal, ale len on vysiel... hneva ma ze som pol dna uvazoval nad Gilom, a nakoniec som sa rozhodol ho nedat :-(
Ja tipujem tak nejak polorekreacne poloprofesionalne :D hlavne sa snazim s rozumom a hladat tie spravne hodnoty.. tipovanie tvori vacsiu cast mojich prijmov, no za profesionala sa nepovazujem od neho mam si myslim dost daleko :-)
takze to znamena co? chodis normalne kazdy rano nekam do roboty nebo ne? :-D a venujes se jen tenisu nebo sazis aj jiny sporty?
to je už otázka dosť súkromného charakteru, mám aj iné aktivity okrem tipovania tým sa to dá uzavrieť:-) a dávam samozrejme aj iné športy, hlavne okrajové, inak povedané hrám všetko okrem velkých líg, a amerických športov.. záleží od informácií aké sa ku mne dostanú a ako včas ich dokážem(nedokážem) zúžitkovať:-)
oslovilo ťa dnes niečo z tenisovej ponuky?
PS: tipuje sa preto aby nebolo nutné chodiť do práce:-)
tfospi dík
díky hlavně tobě, že jsi to tady založil ...
R3
L. Hewitt 3.710
Oprandi 2,64, Lopez 2,15, Lu 10,25
kvitová vítězka ausopen za 4 ? to je úplně mimo ...
mělo by být o dost víc ...
jsem zvědavej, kolik vypíšou na zápas, až bude hrát s nějakou ,,lepší" hráčkou ...
třeba azarenku bych považoval za větší favoritku než kvitovou ...
tzn. proti kvitové by mohl být dobrej kurz v nějakým případným dalším zápase ...
Přidám taky jeden tip:
Voskoboeva - Radwanska / Pinnacle, 5,14 | KO
Je to možná trochu odvážný, ale Voskoboevová hrála loni docela dobře, porazila Sharapovou, teď v prvním kole vyprovodila ve dvou setech taky vcelku dobře hrající Wickmayerovou a rozhodně i v tomhle utkání má šanci. Méně odvážní/nedůvěřivci by mohli vsadit alespoň na to, že se bude hrát třetí set.
Voskovku som skusil hcs +4,5 za 2,70 verim ze tento zapas nebude pre favoritku jednoduchy. Tip tak nejak zahrnuje 2 prehrate vyrovnane sety, pripadne vyhraty set/zapas, a zaroven si uchovava pre mna dobru hodnotu.. GL nam aj Voskovke
finálny výber na dnes:
McHale 3,95
Del Potro - Lu over 3,5sets 2,70
Lopez-Isner over 32,5 1,833 SB void
Voskoboeva +4,5 2,70
za drobne Bratchikova 2,70 a Na Li-Medina over 2,5sets 5,70 void
Na zitra se me libi King a Hewitt
na live popripade chela pokud ferrer bude hrat opet houby jak se sweetingem