muzu... abys jako mel prostor pro to, se na to zeptat znova a jakoby se neopakoval jo :D tudle nudle
zijes v nocni mure, je mi te fakt lito; i kdyby po tobe sly vsechny financaky sveta, tak uz to bejt horsi nemuze
Printable View
muzu... abys jako mel prostor pro to, se na to zeptat znova a jakoby se neopakoval jo :D tudle nudle
zijes v nocni mure, je mi te fakt lito; i kdyby po tobe sly vsechny financaky sveta, tak uz to bejt horsi nemuze
to orbital: jj smaz to vlakno, uz jsem se vnitrne uklidnil a vim ze nikdo nezavola (:
Opravdu netusim kam na takovy veci chodis. Jestli premyslis cely den o tom jak ti nekdo zaklepe na dvere/zavola financak tak se muzes jit prihlasit na leceni do PL Bohnice.
/vnitrne klidny nemuzes byt, neni to otazka minut, zvlast pokud mas v hlave to co tady a na chrtbe porad pises
PRESTANTE MI RIKAT CO MAM A NEMAM MAZAT.
Pokial viem, centralnej banke (alebo inemu uradu) sa hlasia transakcie 10k eur a viac. Mne volali aj vtedy (bankari), ak som vnutri republiky cvakol vacsiu sumu kartou. Tiez mi volali, ked som poslal do MB cca 100 eur. Ak niekto viete viac o bankaroch-telefonistoch, rad sa nieco nove dozviem.
K teme: isty stupen paranoje nie je na skodu, ale urcite to netreba prehanat, co je lubosov pripad.
Jo hlasi se tam ty transakce a k nim chteji vyplnit nejako tu sifru, takze je vse krasne uhledne a banka muze vydat prohlaseni:
101456 x stavebni sporeni
34568 x luxusni prostitutky
2341 x nakup zbrani
1213 x wholesale heroinu atd
Nebojte se zítřků, třebá žádné nepříjdou.
http://cz.lundbeck.com/cz/Public/wha...ka_porucha.pdf
Me by zajimalo, kolik vydelavaj sazenim ti co to tak resi. Ja bych rekl, ze nejvic to resi ti, kteri nevydelaj nim moc a tu energii by radsi meli venovat sazeni :-)
meli, meli
jenze sazeni je o vydelku a praci jen u maleho mnozstvi hracu
u valne vetsiny dalsich je to bezny lidsky galimatias