Původně odeslal Orbital
je to i o tom, kolik nesmyslu jsem schopnen pojmout, zvlast kdyz delam 10 veci najednou a je neco, co proste vim
NFL rozhodne NENI statistickej sport a presne o tom to je
je to velice nelinearni sport, co se hodnoty bodu tyce a to, ze rikam ze na klasickej total vidim neco tezce underove neznamena, ze bych si totez v alt lajne nezahral v overu, protoze a jednoduse vidim hodnotu v ruznejch scenarich vyvoje, aneb pokud u nejakych tymu vime, ze kdyz to pada, tak to pada, tak al spready maji value (ano tohle je korelovany i s tim, ze hodnota bodu je v takovem zapase nizsi nez norma, ale zase opet.. to plati pro ten overovej scenar)
resit si budu s dovolenim co chci.. lajna overovych tymu uz byva v NFL nastrelena a zrovna tak favoriti velci byvaji nastreleni a casto je to nastrelene jeste malo, to je dost zasadni NFL poznatek, a rek bych nejen NFL.. to neni o sportu, ale o sazkarsky psychice
pokud ti nejde neco na rozum ohledne lajny, tak na to jdi na rozdil mezi medianem a prumerem a ta rozdeleni byvaji jeste divocejsi... rekneme ze je nejaky dobry tym v basketu jako Boston... obvykle vyharvaji obranou, tzn. totals mivaji nizke, ale nekdy proti urcitejm tymum je docela pravdepodobnost, ze naopak pujdou do utoku a v tu chvili ma smysl prave sazet alt-over protoze je to takova if bet... POKUD over, TAk zvysena pravdepodobnost fakt VELKEHO overu... JINAK under
a presne tohle je moje uvaha pro dnesni vecer aneb polish middle ma IMHO value