Citace:
Původně odeslal randim
[.....p.s. mozna se budete divit, ale i na automatech jsou bonusy , a osobne znam par bonushunteru na automatech - bez legrace.
Tak som neodolal a zahral som si virtualny automat s virtualnymi peniazmi...
Teoreticky by to mohlo fungovat tak, ze ak davaju 50%-ny bonus, tak s percentom vyhernosti 70% pri vklade 100 eur "vyhravam" 70, ale k tomu mi daju 50 eciek bonus, moj hospodarsky vysledok by teda mal byt 120. Vrazil som 100, dali mi 120, cisty zisk je myslim 20 :-)
Otazkou je, aku mam sancu prehrat 30 a nie viac. Dalsou zahadou pre mna je podmienka na bonus, takze tam niekde by mohol byt canis lupus zakopany.
Dalsim postrehom, ktory mi z asi 15-minutoveho hrania vyskocil je ten, ze pravdepodobnost mojej normalnejsej vyhry, ktora by snad stala za uvahu nie je 70%, ale je 0,7x0,5x0,5, teda niekde na urovni 17%. Samozrejme, s kazdym dalsim pokusom o zvysenie vyhry sa moja sanca znizuje o 50% (ak nie je nastavene ine percento - kludne to moze byt 65%, vypocet by teda bol 0,7x0,35x0,35), teda pravdepodobnost vyhry "zvysujem" na 8%, 4%, 2% atd.
Musim este dodat, ze toto zaujimave vlakno ma prinutilo (nakoplo) pozriet sa na automaty troska hlbsie. Tesi ma to, lebo znova budem musiet pouzit buffetovsko/kluvankovsky feynmanizmus :-) Urcite moze byt zaujimave (a aj prinosne) zamyslenie sa nad tym, ako vytvorit ziskovy automatovy soft tak, aby neodradil (prave naopak - zaujal a nepustil) hadzaca penazi.