Citace:
Tak určitě jsou ještě horší věci jak si zlikvidovat zrak..zkusím zašátrat ve svém archívu
- svařování bez brýlí ( už nikdy :D )
- srážka oka se čmelákem při jízdě na motorce bez helmy
- zaměnění očních kapek za peroxid vodíku ( no málem jo )
- jízda ve vlaku s hlavou ve směru jízdy proti větru ( 3 dny po absolvování trasy Brno Ostrava bych si ji nejraci uříz, strasná bolest )
- úlomek skla z pivní lahve, chvála bohu za nepodmíněné reflexy, odneslo to víčko
- mokré kameny v táborovém ohni a v akci opět reflex
- tenisový mícek s rychlostí 100km/h ztlumil až sklivec
takže nějaký čučení do monitoru je proti tomu vlastně brnkačka
Vybavil se mi jeden typek,uz jsem ho nevidel tak 6let,mlady kluk,toho nasli na brehu reky s prostrelenou hlavou,prezil a oslepl.On si vubec nepamatoval,jak se to stalo nebo co se stalo,proste nevi nic.Chodil k nam do nejmenovaneho kasina,byl jsem uplne v soku,kdyz prisel poprve a sedl si na ruletu,on mi rikal cisla,ktera chtel nasadit a ja mu to pokladal na platno,pak jsem mu rikal,co padlo a podle toho ho vyplacel(pamatuju si na hlasky meho manazera na staff roomu ve smyslu:''ten nemuze nikdy vyhrat,i kdyz mu to padne..'',jako ze mu zahlasim jine cislo..no jen mel rad cerny humor),pak jsme ho ucili Black jack,to byla taky sranda,ale jinak byl frajer neuveritelne inteligentni,obrovsky vseobecny prehled,vedel snad vsechno,chodici slovnik,at uz jsem se zeptal na neco z historie,chemie sportu,cehokoli,vse vedel,navic ovladal spousty triku ze zapalkama,provazkama apod,znal ruzne silene hadanky a chytaky,dokonce vyrabel dratene kosile pro historicky serm,nosil takovy hlavolam ze dreva,my jsme ve trech lidech po snad hodine vzdali reseni,on to udelal poslepu,vyucoval i slepe deti...no husty.