to není 250 E za měsíc ale za den a ta platba u obchodníka je taky denní limit,o žádným měsíčním limitu nevím,takže teoreticky vybereš cca 7500 E za měsíc když tam budeš chodit každej den :)
Printable View
to není 250 E za měsíc ale za den a ta platba u obchodníka je taky denní limit,o žádným měsíčním limitu nevím,takže teoreticky vybereš cca 7500 E za měsíc když tam budeš chodit každej den :)
Omlouvám se, na stránkách MB jsem odpověď nenašel...
1) Karta je pro všechny nebo jen VIP? Když nejsem VIP, stačí o ni požádat? Je nějaký poplatek za vystavení/zaslání/aktivaci karty?
2) Jaké jsou poplatky za výběr z bankomatů (vybíral by kolega na mou kartu v USA) nebo platby u obchodníků (taky v USA)?
3) Účet mám v USD, karta by byla také v USD?
myslím že je pro všechny,musíš mít asi ověřenej účet.poplatky žádný,
za výběr z bank asi 2,5 usd,obchodníci zdarma
měnu máš jakou si zvolíš,idealní je stejná jako máš na účtu
tak to jsou skvele zpravy, jsem se divil, ze karta stale dava... bomba
jinak VIP maji jediny rozdil a to ze jim vraci poplatky
Aha, informace o kartě jsou vidět až po přihlášení...
Vidím tam poplatek 10 EUR ročně za vedení karty a 1,80 EUR za výběr z bankomatu.Citace:
POPLATKY
Platby v obchodech, restauracích nebo on-line ZDARMA
Doplatek bankovním převodem ZDARMA
Příjem hotovosti ZDARMA
Dotaz na zůstatek ZDARMA
Výpis on-line ZDARMA
Vydání nového PINu ZDARMA
Cizí měna 1.99%
Výběr hotovosti 1.80 EUR
Roční držení karty 10.00 EUR
Výměna karty 10.00 EUR
DENNÍ LIMITY
Platby v obchodech, restauracích nebo on-line 1000 EUR
Výběr hotovosti 250 EUR
Poznámka: Limity podléhají změnám, které závisejí na stavu Vašeho účtu. Pokud Vaší měnou na Vašem účtu Moneybookers není euro, všechny poplatky a limity budou adekvátně přepočítány.
"Limity podléhají změnám, které závisejí na stavu Vašeho účtu." - takže limity jsou uvedeny maximální a když budu mít na MB jen třeba 500 USD, limity budou menší?
VIP myslím nemá těch 10 eur za vedení,nebo si alespon nevzpomínám,no prostě limity jsou jaký jsou,ale nepustí tě to do mínusu,takže jestli budeš mít na učtu 500 a budeš chtít zaplatit kartou 600 nepustí tě to,ale to je snad jasný :)
To je mi jasný, jen bych v tý poznámce viděl možnost, že když budu mít na účtu třeba jen 500 USD, nebude limit 250 EUR, ale třeba jen 100 EUR, přepočtený na dolary.
tak teda rozdil je ze neni tech 10E za vedeni karty u VIP a 1.75% ma VIP za prevod na jinou menu
naopak ten poplatek 1.8E patrne zustava i pro VIP a nevraci se (co mi vratili v minulem mesici, to netusim)
nebo se nekomu z VIP vratil ten poplatek za vyber?
Mě ho vrací, sice je to trochu nepřehledné, ale většinou mi ho vrátili příští měsíc.
Měl bych dotaz na tu platební MasterCard kartu. Účet mám V CZK, nabízené měny jsou EUR, USD, GBP, PLN. Chtěl bych kartu využít především v ČR, pokud bych si vybral USD, pak můžu vybrat v kterémkoliv bankomatu v ČR? Jaká konverze tam nastane, když je MB účet v CZK, vybrat chci CZK, ale karta je vedena v USD? Jakou případně nejlépe zvolit měnu pro nejlevnější konverzi? Pokud se někdo může rozepsat, kdo tuto kartu používá na výběry u nás a popsat nějak podrobně její využití, budu velmi rád.
Jsou u nás jenom bankomaty na CZK nebo se dá někde najít i na USD?
Příklad - letiště, ambasáda, velké banky v centru...
Myslím si že pouze CZK...Citace:
Původně odeslal playerXXL
Jaký mají poplatek VIP členové na převod měn? Případně další poplatky za výběr USD -> CZK.
Non VIP mají 1,99 %.
poplatek je nula
u % castky z konverze si fakt nejsem jistej, VIP maji tu konverzi o neco nizsi nez NON VIP, ale nevim presne zda to neni vztazeno k account2account transferum
a taky si nejsem jistej zda to % neni neco jako 2.9% coz byva u karet standard.... myslim proste ze ten prevod zajistuje mastercard a ne MB, ale je to jen domnenka
nonVIP maji opravdu 1,99% z prevadene castky, VIPaci maji o neco malo min, tusim ze 1,85%. Je to "opatreni proti nestalosti men" jak mi bylo sdeleno v mejlu