Podminky muzou zmenit treba na to, ze mas papezi vylizat zadek a k snidani si dat vydru ricni, ale tebe se to tykat nemuze.
Pravo nelze vymahat retroaktivne. Hlavne tohle jim napis.
Slusna sazkovka :salute: Je treba vic takovych
Printable View
Podminky muzou zmenit treba na to, ze mas papezi vylizat zadek a k snidani si dat vydru ricni, ale tebe se to tykat nemuze.
Pravo nelze vymahat retroaktivne. Hlavne tohle jim napis.
Slusna sazkovka :salute: Je treba vic takovych
No tak spustili webovú stránku naraz vo viacerých jazykoch, tak môžu s tým mať relatívne problém. Ale neboj peniaze ti určite pošlú. Stávajú sa aj horšie veci. Keby niečo daj vedieť, ja tam potom za nimi skočím, sídlo majú za rohom.
by mělo stačit vsadit 100€ (pokud jsi vkládal 50€ a dostal 50€) podle těch jejich podmínek a bonus by měl být splněn. Sice pravděpodobně přijdeš o 50€, ale aspoň zachráníš zbytek. Nebo ani takhle bonus nesplníš? Já mám právě taky podobnej problém a visí mi tam docela dost peněz. kua :shock:Citace:
Původně odeslal lkresta
Tak nakonec mi na me podrazdene maily odpovedeli...vicemene se omluvili a napsali ze problem je vyresen-a skutecne bonus uz je v sekci splneny na 100% :). Napisu jak dopadl pokus o vyber, ale snad dobre.
Mně víceméně napsali to samý, což mě mile překvapilo. Přiznali svou chybu, což se cení, zvlášť u sázkových kanceláří... :)Citace:
Původně odeslal lkresta
klasicka rekreacni SK, sazky mi berou max za 300E.
vyber na MB 4.den (penize prisly v nedeli!!!)
dalsi vybery druhy den na MB, sazky stale berou kolem 100-300E. Ale zavadeji manipulak
Manipulačná prirážka
Na základe rozhodnutia MF SR číslo MF/64111/2009-62 zo dňa 19.8.2009 zavádzame od 20. 8. 2009 manipulačnú prirážku 5 % pri sólo stávkach (SOL) a 3 % pri akumulovaných stávkach s dvoma udalosťami (AKU-2). Výška týchto manipulačných prirážok bude platiť aj v prípade, ak sú stávky obsiahnuté aj v iných typoch stávok. Ostatné stávky budú bez manipulačnej prirážky.
jestlize to je z rozhodnuti MF, tak by to melo platit pro vsechny slovensky SK, ale nikde jsem nic nenasel.
Vi nekdo vic?