Na Date jsem teda zvědavej,viděl jsem ji letos dvakrát a moc mě teda nenadchla,přišlo mě že to hraje pro zábavu,ale s Kanepi jsem to neviděl,na její věk vypadá mladě a má skvělou kondici,ale těch vítěznejch uderů bylo pomálu,no držím palce. :)
Printable View
Na Date jsem teda zvědavej,viděl jsem ji letos dvakrát a moc mě teda nenadchla,přišlo mě že to hraje pro zábavu,ale s Kanepi jsem to neviděl,na její věk vypadá mladě a má skvělou kondici,ale těch vítěznejch uderů bylo pomálu,no držím palce. :)
Junqueira KOCitace:
Původně odeslal tfospi
Pervak 61 61 OK
+0,1 j.
Hantuchova - Makarova 2 2,65 CB 50%
Kvitová - Sprem 2 4,05 Bet24 35% (hráme 4,70 už kleslo)
Navarro - Machado 2 2,00 60%
+3,05 j.Citace:
Původně odeslal tfospi
celkovo +3,15 j.
A.Radwanska - Kleybanova 2 2,90 BetClick 50%
+ Sprem 4,6 OKCitace:
Původně odeslal zemedelec
vsazeno 5, vyhra 9,7
tyden +1.7
Spadea 5.3
Loit 3.3
Schiavone 5.75
vsecko pocitovky @ 5Dimes, bohuzel nejni cas to podrobneji zkoumat
Tip je OKCitace:
Původně odeslal schmidt
nechci se do toho plest když Vám to tak skvěle chodí ale myslím že tu chybí Cuevas 2,85 je totální nesmysl,Joseho slabej backhand bude asi hodně znát,myslím že je Cuevas mírnej favorit
zdravim, dnes by se dalo hrát
Querrey-Gremelmayer 2 (2,6)
Dent-Widom 2 (2,45)
a snad i Tsonga-Tursunov 2 (2,95), JWT po vyhraném turnaji, tursunov přešel celkem snadno přes rozehraného clementa - pokud jste ten zapas viděli, pls info, budu jen rád
Cuevas 0:2 Ko tohle je fakt už parodie,tenhle týden vychází naprosto všechno,včera jsem hrál Loit,Youzhny, Cuevas jedinej tip kterej se mě fakt líbil a napsal jsem ho totální propadák,odcházím zpět do ústraní abych něco vydělal :(
Kleybanova KOCitace:
Původně odeslal tfospi
spolu +2,15 j.
to ja zas nechytim tento tyzden nic (okrem Sprem a Loit proti Vaidiske), vcera Cuevas, Kleybanova, dnes Na Li, Neuza, vsetko KO velmi spatny tyzden :( radsej pisanie tipov uz vynechame, vobec nie je nalada ani chut do tipovania :(
Pocet tipu: 8
Z toho vyhranych: 2
Void: 0
Celkem vsazeno: 21,5
Celkem vraceno: 15,25
Profit: -6,25
ROI: 70%
Tip c.9: J.Coetzee/W.Moodie+Nishikori(+4,5) kurs 3,37 Tipsport vklad:1
tursunov tebe už nikdy na lístek :shock:
takhle odchodit druhej set, jsi opravdu bojovnik k pohledání
Tip je KOCitace:
Původně odeslal schmidt