davam Vesninu proti Vaidisovy, aktualne 2.53 bwin, budu jeste cekat na lepsi kurz jinde ...
Printable View
davam Vesninu proti Vaidisovy, aktualne 2.53 bwin, budu jeste cekat na lepsi kurz jinde ...
Proti Vaidisove se to za ten kurz zkusit musi. Dal jsem si ji uz rano v kurzu 13/8 do kombiku spolecne s Moritou a Ancicem.Citace:
Původně odeslal zemedelec
Aktualne na Paddy Power droplo na 11/8.
Nicole vcera neukazala zadnou prehnanou jistotu na zacatku sezony. Spis to vypada, ze bude pokracovat v predstaveni z lonske sezony.
Ale porad plati to, ze je teprve zacatek...verme, ze nas v prubehu sezony mile prekvapi.
VESNINA 6:4 6:3 OK
MORITA 7:5 6:2 OK
ANCIC 2:6 3:6 KO
Mario pro me az prekvapive hladce podlehl Verdascovi. Dulezitym faktorem byla uspesnost 1st service:
Verdasco 74% a z nej dokazal vyhrat 85% bodu naopak
Ancic 60% a z toho vyhral pouze 61%
a potom vyuzite BP: Verdasco 3 z 5, Ancic zadny z 5 nabidnutych prilezitosti.
Já dneska dal jen
Nieminen 3,85 Pin souhlasím se zemědělcem že tenhle kurz je moc,viděl jsem ho chvíli s Bagdatisem a hrál dobře,navíc se nabízí opakovačka lonského semi kde Tsongu na tomto turnaji taky porazil
Llodra 3 a kurz pořád stoupá ,je to tam dost rychlý asi budou tb,loni to tady vyhrál,snad je zdravotně ok,skreč se Simonem ve finále franc masters mě stála dost peněz :roll:
proti Vaidišové bych šel tak za 2,8 tohle mě neláká,chyby sice dělala,ale rozhodně se snaží bejt klidnější nevztekat se ale může bejt proč ne
oba moje zápasy proti všem,tak to mám rád,všichni valí druhou stranu :lol:
Proti Vaidišové se dá jít, proč to nezkusit.. Proti Kudryavtseve mě moc nenadchla, ale také to nebyla až taková tragédie, jako minulý rok. Vesnina naopak překvapila až příliš hladkou výhrou nad Nakamurou. Když to tam bude Nicol padat, tak Vesnina moc šancí mít nebude. Pokud naopak bude dělat stupidní chyby a doublefaulty, bude mít problém.. Tak si hoďte korunou, co z toho bude realitou.. :) Já hraju debla Llagostera/Parra.. :wink:
4:1 pro radka to se mi moc nezda frantisku, myslim ze to da, oba servisaci snad se da vsadit nejaka rozumna hranice gamu¨.
libi se mi debl llagostera/parra ale to asi hodne lidem, taK dam asi ruce pryc :) a potom keothavong
Bilance bych do tohodle zápasu neviděl jako rozhodující llodru myslím,koukám na vaidišku a myslím že neprohraje,první set asi posere ale druhý dva vyhraje bych řek
Kde davaj?
Za stavu *4:5 se Vaidiška fakt vyznamenala.. 2x DF a ty UE... :roll:
Klasicka 46 16 sypacka
co vim, tak bet 365 maji video, tak je mozny, ze ijinde, napr. BF nebo bwinCitace:
Původně odeslal selizi222
aha, dik, ja myslel tv jestli nema... :) ...treba Ota :D
no tam jsem se pravda ani nekoukal:-) jinak na BF to je a je tam logo ONE SPORT, tak třeba nekde na satelitu to vylovis, tohle neni moje parketa, takže vubec netuším, co to je za program...Citace:
Původně odeslal selizi222
Hmm jak pěkně.Gratulace všem Vesninám a všem co ji hráli :)
Vaidiška klasika... 46 36 :roll: K tipům na Vesninu gratuluju, ikdyž bych byl radši, kdyby Nicol konečně začala něco hrát...