polehtam Under ve Washingtonu na druhou puli
Printable View
polehtam Under ve Washingtonu na druhou puli
to snad, ale ted uz neni U 98 za -105, tedy nic pro me
hehe, skvele teamy v oklahome neskorovaly snad 4 minuty
to je husarsky tip ta Oklahoma, bravo, ale mrzi me ten Phoenix, ale tak prvni zapas, ted uz se v tom livku lajna posunula na 173 to je zase moc malo.
Prvni dog uz vyhral, Raptors si pekne povodili 76ers, under nic pro tebe :-) v Orlandu, ale presto sem musel, uvidime. Heat Knicks zatim dle predpokladu over, je to zbesily a aj v Detroitu me tesi.
btw. nevadi ze tu placam posty ktery nejsou primo sharpy? jako ted :-)
nevadi nic, vyhledove zde uvazujem o chatu beztak :)
PHO/SAS: uz je lajna o dost vys a jak na to koukam ta hra je lina ale line jsou i obrany, tam se tempo este dostkrat zmeni
oklahomu nevidim ale to je zavani underem i na druhou pulku, zavani to az tak moc ze to bude over :)
ja si ten PHO hraju Over 181 -114 ted livko
jistim to na greeku -110 U 92 na druhou pulku do middle, ten uder je nizsi sazka ale pro potreby stats zde na foru to bude pocitano stejne
cool, ale s tim overem v orlandu to nevypada :-), pulka v Oklahome, Minnesote, a Detroitu !
Hodnotu ma MILW Ml na 2nd half +250 ale sem srab :)
proste tu Oklahomu Under musim zahrat i na 2nd half, a ty Bucks si urcite zahraju za 0.5 unit
ted koukam na ten utah s denverem, to je zas basket jak romanticka prochazka
over by byl zazrak
covece tak to ale nehraj na konci polocasu, ta lajna se vsude posunula a 10% je v hajzluCitace:
Původně odeslal Jajin
to pak muze bejt clovek sebevetsi odbornik, ale tu desetinu dohnat no..
MEM/HOU bude under podle me na druhou pulku, skore akorat
koukam ze MEM angazovali Gasola II
Magic mi utekl over o 3 body, ale Wizards under s rezervou 10 bodu to vratili. S tou Oklahomou mas pravdu, no uvidime jesli to vubec under bude, Hou vypada jak si rikal, ja sem ale na livku zasadil nakonec ten under PHO 188 :-)