me teda ne,ale snad jen nastavis jinou primarni adresu a pak ji budes moct dat z5 jako sekundarni
Printable View
me teda ne,ale snad jen nastavis jinou primarni adresu a pak ji budes moct dat z5 jako sekundarni
To je rychlost :-)Citace:
Původně odeslal Orbital
Aha, takže pokud se mi pak podaří ji dát zpět (tu původní) jako sekundární, tak pro styk se sázkovkama se nic nezmění?
je tojen predpoklad, snad ne
proc te blokli netusis co?
stalo sa i mne. kolega asi zabudol e-mail alebo heslo a viac ako 5x skusal nalogovat do systemu MBCitace:
Původně odeslal Orbital
Můžu se jen domnívat. Do nedávna jsem přes ně posílal peníze víceméně jen jedním směrem - do sázkovek, sem tam drobnější výběr. Poslední dobou se mi ale celkem zadařilo a během měsíce jsem udělal dva výběry v řádu desetitisíců Kč.Citace:
Původně odeslal Orbital
Druhá věc. GB a MB má stejného majitele, jestli se nepletu. No a já se teď celkem často vyskytuji v jedné "nejmenované" africké zemi:-) a abych se dostal na GB tak musím používat TOR. Takže to může vypadat, že se tam na jeden účet hlásí lidi z celého světa. Nicméně samotní GB jsou zatím v klidu.
prvni duvod muzes pominout, jsou to pro ne male penize
ale to druhe bude ono, at zije nigerijska mafie :)
Zas taková divočina to není :DCitace:
Původně odeslal Orbital
Vetisnou pisu na Moneybookers v anglictine a nebo v nemcine, a odpoved mi chodi v cestine :-)
Jinak kdyby mel nekdo ucet v nemeckych bankach a chtel si poslat na moneybookers, tak mam jejich cislo frankfurtske banky, referal je stejnej
Mám ted zablokovaný účet pro MB. K odblokování po mě chctí zodpovědět několik otázek:
Abychom mohli uvažit odblokování Vašeho Moneybookers účtu vysvětlete nám prosím za jakým účelem svůj Moneybookers účet používate, Váš vztah k osobě s emailem [email protected] a z jakého důvodů byly transakce 'Dostat peníze' na Váš Moneybookers účet provedny.
Neví někdo co chtí slyšet? Samozřejmě používam MB pouze ke gamblingu a email [email protected] je moje druhá identita, ale to jim asi psát nebudu...
Díky za radu...
pockej si na odpoved nekoho povolanejsiho, nez moji, ale napsal bych, ze druha osoba je kamarad/spolubydlici a ze oba gamblujete
co radit dal, je tezky, protoze nevidim, co presne za transakce tam delas, story musi davat smysl, MB nejsou nejvetsi hlavy sveta, ale na bezpecnostnim mozna nekdo uvazuje
:arrow: pokud nesazis v CZK, tak se ti nechce platit poplatky za konverzi
:arrow: vraceni dluhu
ale rikam vam porad, pokud pouzivate multiidentity, mazte cookies, LSO cookies, pouzivat vice IP a na vsech uctech posilat velke penize na sazkovky (po zisku VIP budete mit pokoj)- delal jsi to?
Používam 2 počítače, takže s IP ani s cookies problém nebude. Asi bude problém v tom, že druhý MB účet neni verifikován, protože sice mam od kamarádky oscanovanou občanku, ale zapomněl jsem na utility bill a kamarádka je ted pryč, takže jsem bez šance se k utility bill dostat...
Co se týče převodů - 2x jsem tam poslal ze svého MB love a ty dál poslal na sázkovky, nic nestandartního...
utility bill nepotrebujes pro MB
potrebujes overeni adresy a bankovniho uctu, ted uz je to vcelku fuk
tipujem ze nams verifikovany ucet kamarata a preto su zvedavy na ake ucty posielas prachy alebo odkial dostavas. Najlepsi napad by bol verifikovat aj ucty kamaratov a potom uz ti daju pokoj.
neprecital som celu diskusiu :) jasne, tak to verifikuj
Vše vyřešeno. Takže poučení pro ostatní - NIKDY neposílejte peníze na MB účet, který není verifikován!
Měli jste problém při zaslání peněz na něčí účet, pokud měl verifikovanou poštovní adresu a bankovní účet?
Případně od jaké částky byl problém nebo do jaké částky problém nebyl...
Díky za info.