Groenefeld jsem opsal od Franty bo se mi to hodne libi, ale Hernych??? -nevim co by se muselo stat aby to vyslo snad jedine skrec. Jinak zkousim Marosi 3,1 Errani 2,4 a premejslim i nad Staracem 2,3
Printable View
Groenefeld jsem opsal od Franty bo se mi to hodne libi, ale Hernych??? -nevim co by se muselo stat aby to vyslo snad jedine skrec. Jinak zkousim Marosi 3,1 Errani 2,4 a premejslim i nad Staracem 2,3
me se tedy Hernych v tom kurzu zda jako dobry tip ... k tomu Cilic a Potro a je z toho krasnej tiket :)
No Hernych je kašpar to je pravda ale včera Schvank nehrál nic moc a kdyby se Beck nerozhodnul v tb za stavu 5:5 poprvý v zápase obýhat backhand a hrál jako doposud bylo by to asi hodně zajímavý.Hernych když se dobře vyspí dokáže hrát celkem nátlakovou hru a schvank mě včera opravdu nepřesvědčil dost ue a nezdál se mě v pohodě.
Jo vcera to bylo zly me vcera nevyslo nic jedine Errani, ale ta bohuzel pres skrec takze se to vracelo. Na dnesek zkusim Spadea 2,6, Arn 5,3
jj alespon Potro to zmírnil,Arn jsem taky zkusil,spadeu jsem nechal ale hodnotu to má myslím