mám pocit že jsem četl v těch jejich podmínkách že účty můžeš mít ale to jestli dostaneš bonus je na rozhodnutí managmentu,takže bych řekl že když prohraješ tak bys mohl dostat i na druhý ale to je jen doměnka,nezkoušel jsem to
Printable View
mám pocit že jsem četl v těch jejich podmínkách že účty můžeš mít ale to jestli dostaneš bonus je na rozhodnutí managmentu,takže bych řekl že když prohraješ tak bys mohl dostat i na druhý ale to je jen doměnka,nezkoušel jsem to
No já mám třeba IAS i Canbet a vše bylo OK. A taky jsou to sesterský sázkovky, ale nevím, jestli je to srovnatelný s legenz a pig.
jasně srovnávat se to nedá,Diamond,cris a betmaker taky funguje je to případ od případu
jak je to s bonusy na legendz/pig netusim, ale nabadam k velky ostrazitosti, protoze to je 101% usa sazkovka a jakykoliv evropan je tam za exota, mnohem, mnohem vic nez na greeku, wsexu nebo i VIP
Nevíte jestli to o tom výběru za 2500 a méně za darmo jednou měsíčně stále platí, pročetl jsem payout conditions a nic kromě té tabulky jsem tam nenašel.Citace:
Původně odeslal Frantisek
Tak jsem teď začal řešit výběr peněz z Legendz a narazil jsem na problém, vklad jsem tam poslal z Moneybookers v CZK, účet v Legendz mám v dolarech, výběr jsme proto chtěl udělat na Neteller, který mám taky v dolarech. Před třemy měsíci my chlápek na Livechatu, řekl, že to není problém, teď to žeprý nejde a mám napsat žádost se zdůvodněním na support.
Měli jste někdo podobný problém ? Co byste doporučili do dopisu napsat ?
Jinak ten výběr zadara do 2500 USD platí, je to ověřeno.