Jedna věc je, že s velkou pravděpodobností používáš moneybookers na gambling a druhá je jistota, že prachy posíláš přímo sázkovkám.
Printable View
Jedna věc je, že s velkou pravděpodobností používáš moneybookers na gambling a druhá je jistota, že prachy posíláš přímo sázkovkám.
muj odhad je:Citace:
Původně odeslal galaxis
co se tyce objemu tak gambling je podle myho nazoru %:
MB 98%+
NT 99.9%+
co se tyce transakci, tak tam to procento bude nizsi, proste krome gamblingu se to pouziva jen na mikroplatby a Moneybookers, protoze jsou levni na p2p prevody (ale ty bych do toho nezahrnoval, to nejsou zpoplatneny platby firmam, to je takova spis promo akce na nalakani lidi)
jo mas pravdu, kdyby to nekdo hnal do krajnosti tak jo, ale to je tak vse, co s tim muze udelat, protoze dokud MB neodtajni data, tak si proste jejich prostrednictvim posilas love na MB a hodne volas po skype trebas :D
ahojCitace:
Původně odeslal Miras
ano, MB verifikuje kartu. tz. ze berie nejaky min. sumicku z karty ktory potom Ti da naspat na MB ucet. To potrva 1-3 dni. Potom ked chces nabyt tvoj MB ucet staci natukat 3 posledne cisla karty.
ja jsem to mozna napsal spatne s tema transakcema, ale myslel jsem to tak jak jsi to napsal- ze proste 99% vseho je kvuli gamblingu...a nt jeste vic...Citace:
Původně odeslal Orbital
Jinak co se tyce te karty, ja si myslim, ze pokud clovek jakymkoliv zpusobem u nas sazi na netu, tak to riziko prijima, ikdyz rekneme pres mb muze to riziko byt mensi nez pri vkladu kartou, ale stejne tam je...
ja mam taky problem s MB.
System mi pise:
"Your account is locked for outgoing transfers and credit/debit card payments. To unlock your account, you must upload funds into your Moneybookers account via bank transfer."
neviem co sa stalo. V sobotu este som normalne posielal do SK. na zaciatku na deposit som pouzival kartu ale posledny kart som posielal na ich bankovy ucet. Moja kreditka vyprsi 09/07 ale to nemalo matn a to vpliv. Stalo sa to take neco niekomu? diky
Jo,jo. Stalo. Když jsem si udělal nový účet u MB v jiné měně. Udělala mně to taky karta, použíl jsem ji k verifikaci a zvýšení limitu, ne k platbám. No bohužel jsem zapomněl, že jsem ji už jednou použil u toho původního účtu.
Takže jsem měl taky účet "locked", poslal jsem jim tam 1 EUR ( poplatky 8EUR, a? žijí naše banky) a bylo to v pohodě.
No,tak dneska uz je to 5ty den,ale porad mi zadna castka strzena nebyla,pouzivam internetbanking,tak by to melo byt v historii. Zacina me to nejak znervoznovat,nebo myslis,ze musim primo do banky?Citace:
Původně odeslal sklenar
ano, mal by si to mat aj hystorii MB aj e-bankingu.Citace:
Původně odeslal Miras
dorazili prachy na ucet. asi to bolo kvoli verifikacii uctu. uz to funguje v poho.Citace:
Původně odeslal sklenar
ahoj, chtel bych se zeptat, odkud je nejvyhodnejsi prevadet penize(treba 1000EURO) na svuj ucet v bance (Komercni B)
jestli z netelleru, moneybookers, nebo ze sazkovky.
diky za odpovedi
No na svůj účet u KB bych teda nepřeváděl peníze odnikud. Důvodů je více a byly tady mnohokrát probírány. Co takhle předplacená karta u Netelleru?
no jen tak mimochodem, kdyz zminujes tu nt kartu, kolik z vas ji tady pouziva? Resim dilema jestli si ji objednat nebo ne...
A proč ne? Určitě to je lepší způsob jak se dostat k zaslouženě vyhraným prachům než převézt si EURA do KB. Není to však způsob jediný, to jistě ne.
Ahoj všichni,
prosim o radu ohledně převodu peněz na MB. Bylo tady na foru probírano už leccos, ale samo můj případ je asi originální.
Takže:
mam účet u české banky, ale v EUR. Takže chci převést opět EUR do MB, protože účty u sázkovek mam taky v EUR. No jo, ale ono to snad ani nejde... :pale:
Když chci totiž převést EUR na MB, nabídnou mi tam českou banku v měně CZK, takže mě napadá, že když z EUR účtu pošlu peníze na ten účet MB, tak mi ty EUR převedou do CZK a pak zase z CZK na EUR až je pošlu do sázkovek.
Nevíte někdo, jak tohle vyřešit? Člověk se chce vyhnout ztráty z převodu měn a nakonec to schytá dvakrát :roll:
Mě už z toho fakt hrabe.
Díky moc za případnou odpověď či nápad.
Já bych se obrátil přímo na support, trvá to sice týden, ale co se dá dělat.Citace:
Původně odeslal kluzoo