no mozna je to lepsi kdyz jim clovek nerozumi.. ;-) pokud chces hubeny tak co jet 'kus' vedle, takova Venezuela? Ma koukam nejvic titulu miss world (10), no a kdybys chtel nakou extra exotiku tak Kena, Nigerie.. (obe 4 tituly..) :lol:
Printable View
no mozna je to lepsi kdyz jim clovek nerozumi.. ;-) pokud chces hubeny tak co jet 'kus' vedle, takova Venezuela? Ma koukam nejvic titulu miss world (10), no a kdybys chtel nakou extra exotiku tak Kena, Nigerie.. (obe 4 tituly..) :lol:
k cemu hubene, zenska musi byt za co chytit...
no tak diky za pouceni... pridavam hlasovani
Hlasovani zatim docela jednoznacny koukam...proste modelky nechcem.
Mozna ani nevime jak vypadaj dyzsme furt zalezly u kompu...
Venezuela je prima, snad kazda zenska deset plastik, ale docela dou.
No jsou i jiny mista za ktery se daj zensky pekne chytat a jak jsou hubeny s tim vubec nesouvisi... ;-))Citace:
Původně odeslal galaxis
Ty moznosti ale nejsou disjunktne komplementarni.. Hlasuju pro obe ;-))Citace:
Původně odeslal selizi222
rekl bych ale ze v prumeru je v tech mistech pomerne silna korelaceCitace:
Původně odeslal LadyMaster
Citace:
Původně odeslal selizi222
no dobre, tak trochu empatie, nebo tady musim nakreslit obrazek aby to bylo jasny?Citace:
Jelikoz STL dnes v OT predvedlo neco neuveritelnyho a over, co byl k mani pred tim za pakatel, se dal jeste nadherne vytrejdovat, plus nadherna Wnba... blizi se playoff a holky se konecne snazi a snad se tam zas da neco vysledovat, tak prikladam ilustracni obrazek tedy...
http://img295.imageshack.us/img295/4...3c156aoep8.jpg
no nevim jak vy, po tom ilustracnim fotu tady mam tendenci priklonit se v hlasovani k modelkam... :lol: :lol: :lol:
Hele, treba se tady daj vyhrat listky na zavody v Brazilii, ze by to nekdo jel omrknout...
http://promo.betfair.com/formule1/www/i ... p?rfr=3975
:) :)
Jj STL 5 bodu v ot to se nevidi... Samozrejme sem na ne vsadil kdyz na ne byl skoro nejnizsi kurz a zajistil to tesne pred tim 2pt homerunem v ot.. :(
jinak co se tyce korelace mir rekneme kolem pasu a hrudniku tak ta fotka myslim potvrzuje ze i modelky je za co chytat.. :) nebo jsi mel na mysli jinou korelaci? 8)
Heh sem si nak nevsim ty povedeny karikatury vpravo, myslel jsem ze ta kocka vlevo je modelka.. ;-)
no prave na te karikature to tady stoji, ja jsem se tomu tlemil snad pul hodiny...ale orbi, nechci se te dotknout, ale pripomina mi to moje kreslirske umeni :lol:
ano technicky vzato lze chytnout i modelku s pomerem hrudnik:pas 1:1; ja to tedy nezkousel a vsechno mit nemusim, predevsim bych napriklad podle omaku rad vedel, co vlastne momentalne drzim... ono poznej ve spechu hranu klicni kosti, zebro, hranu panve a hranu stehenni kosti... je pravda ze s live bettingem clovek uci mozek jednat rychle, ale jsou veci, i kdyz se rika ze tutovky nejsou, kde bych opravdu rad bral i tu sazku s kurzem 1.006, asi proto me ty modelky tak desi, skoro bych rek ze tam je vypsana spatna lajna a melo by se to nekam nahlasit na CS, nez to zkouset
a tims to cely poplet!Citace:
kdo rika ze je to ode me? to jsem stahl ze serveru mostbeautifulmodels.com, ze sekce "jsem nejkrasnejsi a jak se vidim kdyz jsu na rande s celebritou" :DCitace:
ale orbi, nechci se te dotknout, ale pripomina mi to moje kreslirske umeni
aha...no ja jen ze tak nejak asi umim kreslit ja... :roll: 8)