Původně odeslal
kanafásek
Ja mohu ze sve zkusenosti rict, protoze jsem to zazival docela casto, ze kdyz jsem ztratil operne body, tak se mi neskutecne otevrelo vnimani. Vnimani sveta bylo mnohem intenzivnejsi, a to i ve smerech jako jsou chute. Najednou vsechen balast jako by z tela odpadl, a zbyla jen kojenecka kuze velmi vnimava a velmi zranitelna.
Ja stejne jako vsichni nemam na to abych zahodil posledni operne body (penize), ale pojdme si alepson pripustit, ze toto "nadakvarko" jak to nazivate, nejspis nikdo z nas nerozbije. Penize ze jsou symbol a proto ma vyznam o ne neustale bojovat (prace), ale pomoci tohoto symbou lidi nezmenime. Ja silne verim v evoluci, at uz na chemicke, fyzicke nebo dusevni bazi. Jen aplikaci nekenecne mnoho pokusu nakonec vyhodi funkcni vysledek a tim se vesmir pohne. A proc to pisi ?
Protoze posledni dobou kdyz ctu toto forum, tak mezi radky uz nalezam jen boj o penize, ruznymi zpusoby zaobalene a transformovane.
Na druhou stranu, je to presne to co si nejvic lidi zada, takze v konecnem dusledku je to vlastne dobre.
Svet bezi tak jak ma, neprojebejme zivot honbou za symbolem, ktery v konecnem dusledku nema zadnou moc.