Simon ted tesne pred zapasem na BF a Lad za 8.
Printable View
Simon ted tesne pred zapasem na BF a Lad za 8.
Sice blouzním v horečkách,ale zdálo se mi Dementieva 2:0 na sety 3,2 eurobet 50%
Dechy/Santangelo 3,28 45% bwin
Kubot/marach 3,2 5d 45%
všechno ko ,zalejzám zpět do postele.Serena to zas vyhraje celý :(
Safina okCitace:
Původně odeslal sklenar
29.1. +1.56
celkovo AO +11,71
lezim horuckovou v posteli. na sledovacku skusim.
Will R. Federer Win 3-0?
8. No 1.990
Federer 30 koCitace:
Původně odeslal sklenar
Celkovo 10,71j
naposled 3 KO, Blake OKCitace:
Původně odeslal herba
-2,2, ceklem +7,18
a dnes :notworthy: Verdasco winner AO 16
tak ja uz s AO letos koncim, zavrsil jsem to s bilanci +4,93 units, nic moc ale vsechno v plusu je dobry.
bylo mi cti s Vama sazet :) zdejsi tenisova sekce ma neco do sebe ... :thumbup:
závěrečnej z AO
Bhup/Know 3,85 40%
to taky musim skusit
Bhupathi/Knowles 40% 3,87 pin
Finale je tezky a ja si myslim, ze sance jsou naprosto vyrovnany, tak z toho plyne ze kurz na Nadala 2,44 BF by se dat mel. Nemyslim si ze Fedex je lepsi, tak spatne jak hral 2 sety s Berdou jsem ho dlouho hrat nevidel. Semifinale mel sice v pohode, ale Nadal s Verdascem byl letos snad nejlepsi tenis v Australii. Navic vzajemne zapasy loni byly pro Nadala tak si myslim, ze na tom bude psychicky lip a sance vidim 50-50
jj je to nepředvídatelný jestli Roger zas odpadne psychicky nebo Nadal kvuli unavě.
Knowles se musel zhroutit zrovna když podává na 6:6 v 2 setu,ještě že už to končí :(
Hm, vidím to stejně, vážně uvažuju o tom zahrát Nadala za 2,44 a pojistku na vklad dát hcp Federer - 5,5 za kurs 3,1 BF pro případ, že by Nadal opravdu odpadl kvůli únavě, pokud to bude jen trochu vyrovnaný, tak to půjde v pohodě jistit...Citace:
Původně odeslal Frantisek
Myslim ze Nadal to fyzicky zvladne, snad nikdy jsem ho nevidel prohrat kvuli unave, navic oba za cely turnaj toho odehrali zhruba stejne a vic jak den volna by mel stacit. Bude to zase vyrovnana bitva, ale jak dopadne to nikdo asi neodhadne, me jen ten kurz na Nadala prijde nesmyslne vysokej.