CHA/CLE U 184.5 @ 2.01
MILW/NJ O 201.5 @ 1.952
LAL/DAL O 192.5 @ 1.893
SEA/CHI U 203 @ 1.909 greek
Printable View
CHA/CLE U 184.5 @ 2.01
MILW/NJ O 201.5 @ 1.952
LAL/DAL O 192.5 @ 1.893
SEA/CHI U 203 @ 1.909 greek
ORBI měl by sis odpočinout 13.13. to už není prdel :lol: jasně jen blbá sranda nic osobního.Čekám na výsledky NHL a odpočítávám dny kdy už začne tenis :shock:
a jejej... hlavne sem na to datum tak divne koukal a rikal si jestli neni patek; je pravda, ze posledni dobou neni mou zasadni snahou, aby to co sazim vyslo tak jak chci, ale aby to co sazim jsem opravdu vsadil tak jak chci
...tenisaci mate holt utrum no :D
PHO/MIA O 204!!!!
ATL/NY O 194.5
Nad tím sem se taky hodně zamejšlel ale Miami without Dwayne. Nemá u nich kdo dávat body. Na druhou stranu ve svý formě by 204 mohl dát i Phoenix sám. :lol:Citace:
Původně odeslal Orbital
ano!Citace:
Původně odeslal peeteer
zadnej hrac v NBA, ani Kobe, nema tak strasnou hodnotu aby srazil realne totals o 10pt
nejak se nic nedeje, tak napisu nejaky kecy i krome phoenixu, kde se budou rvat penize sharpu (over) a verejnosti (under), precenujici vliv Wadeho
vybral jsem si NJ/MILW:
letmy pohled na stats ukazuje, ze NJ k vyhre tento rok potrebuje 100 bodu a vice (vyhrali pouze jeden zapas pod 100 bodu), jsou velkymi domacimi favority a po nekolika prohrach doma a posledni vyhre jsou velmi motivovani a budou chtit hrat svoji hru, coz je momentalne OFENZIVA
a podivejte se prosim jak hralo MILW s ofenzivne ladenymi teamy venku! Pristoupilo ve 3 zapasech po sobe (LAL, PHO, GS) na ofenzivu (2 dokonce vyhralo)
zaver:
od obou stran je logicke od zacatku ocekavat ofenzivu, zvlast pokud MILW udrzi krok, 187pt z predchoziho zapasu techle dvou teamu by nemelo mit velkou hodnotu; O 201.5 je podle me velmi hodnotny tip
a konecne vypsali posledni ocekavany zapas:
UTA/LAC O 191
a pokud je jeste neco lepsiho nez toto, tak napr sazka na kratsi obdobi:Citace:
Původně odeslal peeteer
polocas: O 102.5
ctvrtky a team totals zatim nejsou, ale prvni ctvrtka bude asi 51.5-52, a PHO total na 1st qt tak 27...
U u/o docela vedou sharps, ale to co se děje s ML a spreadama to je masakr. Vliv Wadeovi neúčasti je naprosto úžasnej. Pinnacle má Phoenix ML za 1,152 a ještě dneska ráno to myslim šlo v kamenný sázkovce vsadit za 1,72. Pocit mi pořád říká, aby zkusil Miami, ale rozum zas, že to budou vyhozený peníze :lol:Citace:
Původně odeslal Orbital
ja bych zkusil ten phoenix tedy... za 1.72 ;)
ale to snad neni mozny ne?, startovni spread byl snad tech 7, mozna 6, 1.72 ML odpovida 2.5... (i kdyz pravda v nasich sazkovkach to neni ML ale -0.5 v normalnim case)
...nevim, Miami bych nebral, i kdyz pokud to tak bude tak pro OVER jedine dobre
Vím to stoprocentně. Já ho stihnul akorát za 1,69 to měla Fortuna. Tipsport 1,72. A synottip včera večer dokonce za 1,75 a to už se vědělo o Wadeovi.Citace:
Původně odeslal Orbital
o Wadeovi se vcera nevedelo, to vim velmi dobre ja!! O Wadeovi jsem se dozvedel z tajnych zdroju odhaduju v 3:00AM dnes naseho casu. O par minut pozdejc to vedel i Pinnacle, presne se to da najit na SBRlines napr. Ale je to fakt sileny, co se v tech sutrovejch sazkovkach deje.
je tam 1. ctvrtka: PHO 28 team total / 52.5 celkovy totalCitace:
Původně odeslal Orbital
http://kolemdvou.cz/chat/viewtopic.php?p=117933#117933Citace:
Původně odeslal Orbital
Tady to psali včera v 10:50 večer našeho času. Hodně lidí to podle toho naložilo v tom synotipu.
tak se omlouvam, muselo to byt pred pulnoci, mam vsude ten pacifickej cas kde se musi odecitat 9 hodin, pak to odpovida... jediny co vim 100% ze venku byla tma a pinnacle mel +7
Jo to je jasný. V pohodě. Myslel sem si, že to bude tím pacifickým časem. Ale je fakt mazec, že ještě v 9:00 nebyli bookies schopni kurzy zmenit a dalo se to vsadit za kurz okolo 1,7 8)Citace:
Původně odeslal Orbital
Citace:
Původně odeslal Orbital
http://sports.yahoo.com/nba/news;_yl...v=ap&type=lgns
http://www.nba.com/news/346649.html
podla mna uz vcera sa o tom vedelo aspon ja som teda vedel ale este nie som az taky NBA tiper, takze som to velmi nevyuzil :(
vzdyt rikam ze to bylo driv ;)
na kolem dvou maji screenshot z 10:50 a ten spread se posunoval po pulbodech relativne dlouho, jsem holt casove mimo no
10K je max bet v kamenny?
Myslim, že není. Když chceš něco naložit třeba za 50K tak zavolaj do Praglu na nejaky ustredi nebo co, a tam to bud povolej nebo nepovolej. Jde to ale v pohode obejit. Vezmes par kamosu nebo proste nekoho a vsadis to na vic tiketu. Akorat ten MP je debilní. :( Ale videl sem i tiket kde byla jedna udalost a byl za 100K. Pokud se teda bavime o českejch kamenkách, tak myslím v CZK :wink:Citace:
Původně odeslal Orbital
preci nejsou tak debilni ze kdyz jim tam zavola 10 lidi kvuli 10 max sazkam ze je neco netrkne... v tomhle pripade je MP podruznej, ale 10K se nema smysl zabyvat
asi zustanu u pinnacle
Ono je to trkne, ale reagujou nesrovnatelně pomaleji než internetový. I když tenhle konkrétní případ nechápu, protože Chance ten Phoenix už včera večer srazila na 1,4, ale Fortuna i Tipáč měli ráno v devět těch 1,7. Tohle je vyloženě občasnej přivýdělek u těch kamenek. Myslim to tak, že se na jejich blbosti nechá někdy slušně vydělat. Viz nedávno ta Chance. Vím minimálně o 7 lidech, kteří stihli naložit na Portland, i když už bylo odehráno.Citace:
Původně odeslal Orbital
1.4 bylo spravny ML pred tou wade novinkou (v kamenny by to melo odpovidat HCP 7 cca), coz je OK, ale 1.7 je naprosta hovadina, pravdepodobne se ted dostaly do konjunkce jak jejich nekompetence tak i to zraneni, na tomhle zapase ale nevydela vubec zadna sazkovka jestli to dopadne 0..+10, pak to bude primo pohroma, je to TV utkani, hodne penez na nem
jeste ten screenshot na kolemdvou musi byt novejsi zalezitost, neco max 3-4 hodiny stary, to jen zase opravuju, co jsem rekl
Jo to je dost dobře možný. Vždycky když je nějaká vyjímečná příležitost, tak to tam večer daj se screenshotem třeba z kamenný sázkovky a druhej den to upravěj na Pinnacle. Nejdřív sem nepochopil co tím myslíš, ale teď sem se tam podíval a hned mě to došlo.Citace:
Původně odeslal Orbital
jenom aby nedoslo k mejlce, z jistych duvodu, tj. respektovani zdroje, jsem tenhle zapas spread ani ML nesazel, ty pinnacle limity jsou na takovyhle udalosti dost maly pro jednoho
takze ja fandim OVER a tudiz Miami :blob6:
CHA me docela zaskocila, i kdyz nastupy miva dobry.... co ale neni good ze hraje Knight, s tim jsem nepocital
Nastup maj fakt dobrej. Co zaskocilo me, je to ze mi nejede galaxie sport. To snad neni mozny. :(Citace:
Původně odeslal Orbital
Mne teda galaxie sport jede, ted dali Suns trojku :-)
No to me po**r. Mně tam visí obrázek ze zápasu Chelsea z pátý minuty. Když dám info, tak mi to zobrazí hlášku Beyond Media. Sice jí rozumim, ale nevim co tím chtěl básník říci. To je fakt smula. Sem se na ten zápas těšil :(Citace:
Původně odeslal LadyMaster
Njn, na cem to chytas, kabelovka? Uplne jednoznacny to asi nebude, ale Phoenix to da, jen jsem zvedav na ten over...
Idiotská Digi Tv, protože v díře co bydlim kabelovka neni, i když už dávno bejt mohla kdyby na radnici neseděli samý ignoranti, ale to sem úplně odbočil :(Citace:
Původně odeslal LadyMaster
Njn, kabelovka je kabelovka... Tak omyl, bude to asi jednoznacny :-)
Tak NY/ATL opak proti CHA. Hodně pomalej nástup.
na ten over je nas tu zvedavejch vic; na UNDER v CLE vzhledem k sazce preci jen jeste vic, to je neuveritelny co se tam deje - na prelomu 1/4 a 2/4 dali snad 5 bodu v peti minutach ale jsou daleko pred PHO ve score
vsechno muze byt v CHA jinak, jen musi CLE vest aspon o 15 v prestavce, i kdyz ted uz je to ztraceny... hmm ale UNDER na druhou pulku je na zvazeni
doufam ze kdo ma phoenix OVER tak ho ted v pulce hedgnul UNDEREM, to je samosebou!!
pokud vedou o 16, tak drzet O 98 nema prilis racionalniho zakladu... a vydelate jeste par korun a kdyz to bude 99 ;)
8) 8) 8) skoro neslo vsadit jak rychle to litalo nahoru - dolu...
myslim ze me muzete zastrelit rovnou OMG... pocital jsem 106 po prvni pulce ale ono to bylo jen 96!!! prokristapana, asi bych mel jit spat
aspon ze v charlotte strili jak maji, trochu pozde..
Pravda pravdoucí :(Citace:
Původně odeslal Orbital