Tento topic bude sluzit vylucne na hokejove tipy. V buducnosti mozno spustime volaku sutaz pre najuspesnejsich tiperov. Chcel by som najma poprosit, aby sa tipy, resp. analyzy pisali najneskor 5 minut pred zaciatkom odohratia daneho zapasu.
Printable View
Tento topic bude sluzit vylucne na hokejove tipy. V buducnosti mozno spustime volaku sutaz pre najuspesnejsich tiperov. Chcel by som najma poprosit, aby sa tipy, resp. analyzy pisali najneskor 5 minut pred zaciatkom odohratia daneho zapasu.
TORPEDO NIŽNIJ NOVGOROD – DYNAMO MOSKVA
Torpedo hraje i v této sezóně svůj solidní standard. Momentálně je v celkové tabulce šampionátu 13., a to především díky šesté nejlepší bodové bilanci z domácích utkání ze všech týmů KHL (z 8 zápasů 20 bodů a 6 tříbodových výher – to je velmi slušné).
Dynamo zatím vede celkovou tabulku šampionátu (oproti druhému Petrohradu, na který má dvoubodový náskok, však odehrálo o dva zápasy více) a v říjnu ztratilo v devíti zápasech jediný bod. To je bilance, která hovoří sama za sebe. Toto utkání má jednoznačného favorita, já dávám jasné tři body pro Dynamo.
Tip: UHC Dynamo / @1.95 pinnacle / 1U
24.10 Espoo - Jokerit / Espoo pk @2,15 pinn
astana - pk 2,45 bet365
spartak vs jekaterinburg - O5,5 2,2 bet365
Jaroslavl - pk 2,55 pinn
jinak jak si to tady budem pocitat? budem si pocitat ROI jak v tom fotbalovym vlakne a kazdy tip si budem davat za kolik jednotek budem chtit nebo jak to chcete delat? Btw teho dynama bych se dneska docela bal, ten novgorod neni uplne marny, kor doma jak si sam rikal...
KHL uz se mi hraje (bohuzel to zaclo spatne, astana prohrava ve 3. minute 1:0) tak to napisu do dalsiho postu:
Litomerice - 1,9 bet365
Most - pk 2,2 bet365
Pozor - Sázka na vítěze je včetně prodloužení. Žádné vrácení vkladu při remíze....
Zněnil to někdy na jaře... Bohužel.
Espoo - Jokerit 1:2
-1U
No to jsem tedy vykrocil levou. Ale podle fridova podpisu jsem se alespon posunul kupredu :)
Serife KHL respect, 1.liga se jeste hraje, tak GL!
KHL dobry no, akorad skoda, ze sem se bal jit do teho novgorodu :-( a litomerice aj most vyhrali az po prodlouzeni. Ty litomerice vedli 2:0 a v posledni tretine to posrali, to se mi stava dost casto
25.10 Oskarshamn - Sodertalje 1 @2,35 Ladbrokes
Normalne bych se na to dneska vysral, na sazeni moc casu nemam, tedka zrovna jeste k tomu protacim bonusy ale aby tohle vlakno nevymrelo hnedka na zacatku, tak tady neco pichnu. Dost mi to tuto sezonu serou hraci z NHL, Sodertajle ma myslim 2, tak snad to nedopadne jako vcera :-)
Co je? Dneska nesazite?
Lev praha - pk 2,25 bet365
AIK stokholm - +0,5 2,15 bet365
karpat vs pelikans - O5,5 2,05 bet365
Saipa - 0,5 2,35 bet365
Snad dneska neprohraju aji boty, lev uz nevyhral ani nepamatuju a svedskou a finskou sem tedka nekolik dnu nesazel tak su zvedavy jak dopadnu...
jj za sodertalje hrajou hagelin a read, tak snad ti ten tiket neposerou. 2. svedskou nesazim... btw jak teda chcete pocitat zisk/ztratu? Esli teda tak jak si to pocital vcera tak su +1,75U
Nechci vam tady do doho kecat, i kdyz zitra mozna pridam tip :D
..ale melo by se pocitat ROI jako na fotbalech, jednotky dost zkresluji.. prijde nerazzurro a nahodi bet za 80u a ste vsichni v riti :)
Co se tam ma zkreslit ? Jestli to napali za 80u a vyhraje, tak tam bude mit treba +80U ne ? Jinak bych byl jeste za vypisani i celkoveho hodnoceni, tam muzeme uvadet treba ROI aby se to nemuselo spetne vyhledavat. Nebo nejak takhle: u mne zatim 1 stavka / 0 vyher / 1 prohra -1U, -100% :lol:
Kdyz vyhlasime soutez chirurgu, kdo prvni odoperuje 10 lidi, ten dostane 10 mega. Ja se prihlasim, vyhraju, vsichni moji pacienti chcipnou. Mam deset mega a jsem vrah. Pak budu o sobe prohlasovat, ze jsem v soutezi porazil vsechny renomovane frajery.Citace:
Co se tam ma zkreslit ? Jestli to napali za 80u a vyhraje, tak tam bude mit treba +80U ne ?
blbost, nejsou zadne jednotky na to si tu nehrajte; vse je za jednotku to nizsi z torisk/towin
zvyhodnil bych 0.5%niho bodu za kazdou sazku a nazdar
na kurz 80 tedy sazite 1/80nu banku a kdyz to vyjde tak jste jednotku plus
pak se nic neosere
2299 - tos vis co, my to zatim mame tak, ze davame vsecky tipy za 1 jednotku, ale pocitat ROI by bylo urcite lepsi. Jak se ted divam na vysledk tak dneska sem nemel raci sazet. Ve finske sem byl uplne mimo, lev prohrava a snad mne vynde aspon ten AIK :-(
Tohle ale nezohledni vysku kurzu. Nekdo poda 100 sazek s kurzem 2 a trefi se v 60 tipech, druhy poda 90 sazek s kurzem 5 a trefi se v 50 tipech. Podle mne je ten druhej lepsi, podle tohoto systemu ale prohraje.
Ja bych to nechal 1u na 1 sazku konstantne. Pak ma ten prvni +20u a ten druhej +160u coz je dost velkej rozdil.
Pochopils dobre s tou sazkou. Orbi da 1000backu tomu, kdo udela za mesic nejvice jednotek. Vsichni si tu budou delat mravenci praci a hledat value, po jednotkach se skrabat nahoru, ja posledni den v mesici vsadim bank na kurz 2, vo fous to vyjde, seberu litr. Pomuzu tim nekomu?Citace:
Nechapu. Kdyz jsi v minusu nemuzes prece nic vyhrat. Ten post predtim jsem pochopil, jakoze vsadi 80u na jeden tip.
JJ, dnes je to vsechno uplne jasny. vcera jsme trpel znacnym spankovym deficitem a tak nejak jsem se jiz presouval do hladiny spanku, takze to moje logicky mysleni tak i vypadalo. Dneska to zatim jde ale jelikoz jsem zase spal jen nejake 4 hodky, dlouho mi to asi nevydrzi. :sleepy1:
To odmenovani nejlepsiho mi prijde zbytecny. Kdyz je nekdo dobrej tak ma odmenu v podobe vecsiho zisku.
Na naky odmeny vcil ser. Zatim bysme si to pocitali pro sebe, abysme videli komu z nas se tady nejvic dari...
odmeny rozhodne budou, ten nejlepsi mozna bude po zasluze odmenen na trhu, ale proste lidska hlava tak funguje, ze chce byt treba symbolicky odmenena, pokud nebudu muset resit malicherny spory, tak to rad zasponzoruju
26.10 Tychy - Sanok 1 @2,45 bet365
Jinak jsem dneska zvedav na 2 sve a jeste Jokerit, jsou tam hodne nizky kurzy na favs. Vcera hraci NHL pekne zvedli kurzy na Oskarshamn a Troju, dneska by tam taky nekdo mohl prekvapit. Almtune to tuto sezonu na lede silnejsich souperu celkem jde, Tryngsrid je jiz delsi dobu bez vyhry. Asploven venku sice jeste nevyhral ale Leksand doma nehraje vzdycky 100%, navic s Asplovenem tuto sezonu jiz jednou prohral. Ilves vcera taky prekvapil, dneska to ale budou mit o hodne tezsi. Kdyz nekdo mate cas, muzete se na to mrknout, nekde by tam mohla byt value.
Jeste vcerejsi tip: 25.10 Oskarshamn - Sodertalje 1 @2,35 Ladbrokes 3:1 OK +1.35U
Celkove: 2 stavky / 1 vyhra / 0 void / 1 prohra / +0.35U
po vcerejsku su -0,1 tak snad si dneska spravim chut, do te finske sem se raci nemel vubec poustet :-(
Trinec - pk2,45 pinn
Liberec - -0,5 2,00 bet365
Slavia - pk 2,2 pinn
Torpedo - +0,5 2,00 bet365
HC Kometa Brno vs HC Ocelari Trinec 0 4,53 (Pinn) 0,5u
HC Benzina Litvinov vs HC Slavia Praha 0 4,26 (Pinn) 0,5u
z KHL dam este astanu 2,36 pinn. Jinak aspon 1 z tech plichet by ti vyjit mohla, ty zapasy smrdijou remizou celkem dost...
HC Kometa Brno vs HC Ocelari Trinec 0 4,53 (Pinn) 0,5u 5:3 -0,5
HC Benzina Litvinov vs HC Slavia Praha 0 4,26 (Pinn) 0,5u 4:2 -0,5
no nic
26.10 Tychy - Sanok 1 @2,45 bet365 3:5 KO -1U
Celkove: 3 stavky / 1 vyhra / 0 void / 2 prohry / -0.65U
U mne vcera totalni bida, jeste i z toho co jsem premyslel a nedal nevyslo skoro nic
-2,1
Musime se zacit vic snazit, at nevyhraje ten kdo bude nejmin v minusu :-D ten trinec mne vcera nasral, ale aspon, ze otocil ten novgorod, na tom sem vydelal pekne
novokuzneck - pk 2,75 bet365 - premyslel sem esli zkusit novokuzneck nebo radci mytisci, tak snad sem se rozhodl spravne :-D
KHL normalne nesazim, Slovan a Leva ale sleduju. Taky jsem Novokuzneck bral v potaz, mozna si na nej vsadim. Na lede slabsich tymu jim to vcelku slo. Z hokeje co sazim, pisu sem do vlakna, tenhle zapas ale psat jiz nebudu. Prisel si s tim driv. Mohlo by to tady platit jako pravidlo - kazdej tip muze byt uveden jenom jednim sazkarem.
Ach jo.
Tohle vlákno je v plenkách a vic se tu resi picoviny nez sazi/tipuje. To si muzem rovnou screenovat tickety, kdo - co - kdy - kde dal atd.
To že orbi vyrukoval s cenama beru jako prijemny bonus, nikoliv vsak jako hlavni motivaci pro aktivní účast v tom threadu.
To sem muzu taky flakat plichty hlava nehlava ale o tom to prece neni.
- to ze skoncil s v minusu neznamena ze jsi neměl i dobré tipy
je treba taky brat v potaz omezenějsi nabidku oproti fotbalu - takže když ti to tu vytapetuju hned po vypsaní napišeš sem co potom?
Neresme picoviny, bez předchozí zkusenosti, čas ukáže.
GL
Benatky - Mlada Boleslav 1 5,7 (expekt)
Litomerice - Beroun 2 4,2 (expekt)
Sumperk - Pisek 2 4,0 (expekt)
Servette - Davos 1 @1,95(BaH) 1u
Kloten - Zug AH0 2 @2,24 (Pinnacle) 1u