prozatím se mi líbí
ferrer-melzer 2 (2,5) i přes tu negativní bilanci
starace-belucci 2 (2,2)
z kurzů pod 2 - dushevina
Printable View
prozatím se mi líbí
ferrer-melzer 2 (2,5) i přes tu negativní bilanci
starace-belucci 2 (2,2)
z kurzů pod 2 - dushevina
Bovina 40% 2,99pin
Schwank - Junqueira 2 2,94 bwin 45%
Pervak - Yonemura 2-0 2,10 willhill 55%
zisk/stratu jednotiek si pocitame kazdy tyzden zvlast alebo pocitat vsetko spolu (s AO aj s minulym tyzdnom) ? vdaka za odp.
De Bakker 3,55! 50%
Saretta 3,65. hraje tuzku, ale je doma a kurz peknej.
Junquiera 2,96
myslim ze pro to jeste nemame pevne stanoveny pravidla. ale navrhuju psat jen tydenni bilanci a treba v nedeli do posledniho prispevku tydne napsat i stats od zacatku roku. (pokud to teda nebude vyrazne v cervenejch cislech, to by vypadalo blbe :) )Citace:
Původně odeslal tfospi
Date 50% 3,24 pin
Ammanmuradova 45% 2,63pin
sklenar
co je na date tak zajimaveho? hral jsi ji i na AO? mimo japonske challengery toho moc nenahrála, díky za info :)
mohli by kousat widom, spadea, korolev, reynolds, pironkova
Pocet tipu: 7
Z toho vyhranych: 1
Void: 0
Celkem vsazeno: 17,5
Celkem vraceno: 7,05
Profit: -10,45
ROI: 40%
Tip c.8: S.Williams+Loit kurz 2,05 Tipsport vklad: 4
Citace:
Původně odeslal krystof
byvala 4. na wta rebricku uz nejake roky ma ale si myslim ze to v ruke stale ma. Na AO potrapila dobru Kanepi (86 v tretom sete). Hodnotu tu vidim.
9.2. -1jCitace:
Původně odeslal sklenar
zatim -3j., Bakker, Saretta, Junq. KO.
Kerr/Hanley 2
Bol/Seppi 3
Acasuso 2,1
Brem/Razz 2,1
vsecko 5dimes
Sprem 30% 4,55pin
Bolleli/Seppi zvazujem aj ja
myslim, ze Sprem je moc dobrej napad. jdu do toho, Pin @ 4,6
krystof:
http://www.tenisportal.cz/zpravy/blog-k ... v-pattayi/
a este je clanok k Date-Krumm
diky za info sklenari
dnes jsem zvedavý na nicol¨, už dlouho na ní nebyl tak vysokej kurz, myslím, že to zvládne, i když loit hrála v kvalifikaci výborně
líbí se mi over 20,5g kvitova-sprem
Na Date jsem teda zvědavej,viděl jsem ji letos dvakrát a moc mě teda nenadchla,přišlo mě že to hraje pro zábavu,ale s Kanepi jsem to neviděl,na její věk vypadá mladě a má skvělou kondici,ale těch vítěznejch uderů bylo pomálu,no držím palce. :)
Junqueira KOCitace:
Původně odeslal tfospi
Pervak 61 61 OK
+0,1 j.
Hantuchova - Makarova 2 2,65 CB 50%
Kvitová - Sprem 2 4,05 Bet24 35% (hráme 4,70 už kleslo)
Navarro - Machado 2 2,00 60%
+3,05 j.Citace:
Původně odeslal tfospi
celkovo +3,15 j.
A.Radwanska - Kleybanova 2 2,90 BetClick 50%
+ Sprem 4,6 OKCitace:
Původně odeslal zemedelec
vsazeno 5, vyhra 9,7
tyden +1.7
Spadea 5.3
Loit 3.3
Schiavone 5.75
vsecko pocitovky @ 5Dimes, bohuzel nejni cas to podrobneji zkoumat
Tip je OKCitace:
Původně odeslal schmidt
nechci se do toho plest když Vám to tak skvěle chodí ale myslím že tu chybí Cuevas 2,85 je totální nesmysl,Joseho slabej backhand bude asi hodně znát,myslím že je Cuevas mírnej favorit
zdravim, dnes by se dalo hrát
Querrey-Gremelmayer 2 (2,6)
Dent-Widom 2 (2,45)
a snad i Tsonga-Tursunov 2 (2,95), JWT po vyhraném turnaji, tursunov přešel celkem snadno přes rozehraného clementa - pokud jste ten zapas viděli, pls info, budu jen rád
Cuevas 0:2 Ko tohle je fakt už parodie,tenhle týden vychází naprosto všechno,včera jsem hrál Loit,Youzhny, Cuevas jedinej tip kterej se mě fakt líbil a napsal jsem ho totální propadák,odcházím zpět do ústraní abych něco vydělal :(
Kleybanova KOCitace:
Původně odeslal tfospi
spolu +2,15 j.
to ja zas nechytim tento tyzden nic (okrem Sprem a Loit proti Vaidiske), vcera Cuevas, Kleybanova, dnes Na Li, Neuza, vsetko KO velmi spatny tyzden :( radsej pisanie tipov uz vynechame, vobec nie je nalada ani chut do tipovania :(
Pocet tipu: 8
Z toho vyhranych: 2
Void: 0
Celkem vsazeno: 21,5
Celkem vraceno: 15,25
Profit: -6,25
ROI: 70%
Tip c.9: J.Coetzee/W.Moodie+Nishikori(+4,5) kurs 3,37 Tipsport vklad:1
tursunov tebe už nikdy na lístek :shock:
takhle odchodit druhej set, jsi opravdu bojovnik k pohledání
Tip je KOCitace:
Původně odeslal schmidt
no fakt ze tento tyzden dost bieda ale treba vydrzat :)
Youzhny 50% 2,5 5dimes
Tsonga 45% 2,85 pin
+0.3Citace:
Původně odeslal zemedelec
celkem +2
nejsem nejak schopnej poradne zabrat :(
Date koCitace:
Původně odeslal sklenar
Amanmuradova ko
celkovo +0,55j 7.tyzden
Loit @ 19
Benneteau @ 3.5
sklenar
moje slova, prece nebudu verit tomu, ze kdyz napisu tip tak projedu :) od pristiho tydne pisu bilanci take navzdor sve lenosti :)
dnes rozhodne tsonga, nadal je porad favorit, ale myslim, ze tsonga ma styl na to aby ho mohl porazet, navic kdyz kouknu na rafovu bilanci po AO v horizontu nekolika let - loni seppi v druhem v rotterdamu, predloni youzhny ve 3 v dubaji, rok pred tim clement v marseille - semi, vsichni jsou to hraci, ktere by mel porazet, rafa ma narocny styl hry a predchozi dve kola ktere nemel zadarmo mu taky nepridala. JWT sice po vyhranem turnaji, ale vsechny zapasy zvladl ve dvou, za ten kurz rozhodne hratelne!
dále
granollers/robredo 2
Zkusím po delší době napsat něco sem, když je toho 13.patek :D ..
Bellucci Gil 2 2,66 BF Bellucci je můj oblíbenec, naopak styl hry, který provozuje Gil, upřimně nesnáším, nicméně obávám se, že s ním dnes bude slavit opět úspěch a brazilec na to nebude mít nervy a sám se vyhází.. Mínusem pro tento tip a zároveň šanci pro brazilce idím v tom, že Gil táhne už pěkně dlouhou šňůru a teď hrál samý tříseťáky, nicméně Bellucci hrál taky dlouhý zápasy...
Tsonga na nej kuva mel...tam mi litalo spoustu prachu :shock:
Jistene na vracecku,ale kdyby ho Tsonga dal...sakra mel na nej...
dnes se zahraju mauresmo a ancice
nadal-murray 2 (2,1)
erakovic-ditty 2 (2,1)
Bellucci 76 76, tip KOCitace:
Původně odeslal Hanes