zde davam k videni vyrazneji z jineho threaduCitace:
Původně odeslal Frantisek
pinnacle samozrejme pres 6,0 pote co jsem vsadil
Printable View
zde davam k videni vyrazneji z jineho threaduCitace:
pinnacle samozrejme pres 6,0 pote co jsem vsadil
-----------------------------------------------------------------------------------------
Nechci zakládat nové téma, protože se nejedná o tip, tak to píšu sem.
Tady je konkrétní příklad, kam až může dojít paranoia.
Synnottip dnes poprvé ve své historii použil 5-aku (!!!) na tenis:
http://img186.imageshack.us/img186/4...shot015un1.jpg
-----------------------------------------------------------------------------------------
5 ako dobré :lol: Ted jsem se vzbudil a Daniela nic moc,škoda že to není v tv co se tam děje,nějaký brejkboly taky měla tak snad se udrží ve druhém setu a uvidíme :?
To je rychlost! Po několika minutách od zveřejnění tady, byl zápas vyřazen z nabídky:
http://img184.imageshack.us/img184/5...shot016ee2.jpg
o co tam jde pro lamy pls?
Gaudio nenastoupí
Gaudio odstoupil z turnaje, místo něj bude hrát Berlocq. Nedaří se mu, ztrácí motivaci a chu? hrát. Po prohře s Hidalgem se rozhodl v turnaji nepokračovat.
Tyhle jihoamerický turnaje jsou jedna veká šaškárna. Každej zná každýho, hráči počínaje, trenéry konče. Černý sázky. Já na bráchu, brácha na mě...
?koda mluvit.
Daniela se mě začíná líbit jen podle live score,něco jsem přihodil za kurz 20 ale jen málo
to je kvuli tom,u, ze jsem se vykopal z postele a posilam tam energii pres livescore :DCitace:
diky za info
taky sem tam videl 23 a kdybych tam mel love uz to tam je, kdyz ja nic nestiham..
no a je to tady *4:2 klasika nemohlo být jinak po tom vývoji ted musí udržet a set je doma :lol:
HOLY SHIT frantisku... 6kovej dog by teoreticky nemel delat takovyhle problemy.... uz ted to zas fakt zeru!
Na začátku 3 přijde drtivej nápor Mauresmo,pokud daniela neztratí první dva servisy tak by to mohla vyhrát
Ted by to chtělo hned brejk dotahování je nepříjemný,uvidíme.Mauresmo když nechytne začátek tak to zabalí bud skrečne nebo hladce prohraje
po druhym setu at si skrecuje :laughing6:Citace: