Cleveland Cavaliers/Toronto Raptors (O 197.5) for Game 0.2 units
Portland Trail Blazers/Los Angeles Lakers (O 194) for Game 0.1 units
Printable View
Cleveland Cavaliers/Toronto Raptors (O 197.5) for Game 0.2 units
Portland Trail Blazers/Los Angeles Lakers (O 194) for Game 0.1 units
toto je hodne mimo... NO v posledni dobe predvadi dopredu dost a dost..0.3 units
New Orleans Hornets/New Jersey Nets 21-February-2007
Total Points OVER 186.5 for Game -105
Hratelny je dal BOS/PHO a MEM/GS undery ale myslim ze v polocase se dostane lepsi polstarek, takze na to budu cekat.
Třeba je to tím, že je nejistý start Williamse. No i když včera sem se v zápase POR/UTA taky bál absence Williamse(tak tohle nemůže bejt náhoda včera Deron W. dneska Marcus W.:) ) a dopadlo to v pohodě. Dneska tomu overu věřim, i kdyby W. fakt nehrál.Citace:
Původně odeslal Orbital
Poměrně rychle jde nahoru spread POR/LAL byl i na 8,5 a teď už se dá za 10,5. Docela o tom uvažuju. Nemyslim, že by je Lakers měli takhle přejet. Maj dost zranění. Na druhou stranu nerad sázím na zápasy Lakers. Tradičně mě vypečou, ale třeba se historie změní.
priznam se ze o tom mladikoj moc nevim, ale jak koukam na stats, tak ma dost doskoku, coz u domaciho favorita trosku snizit neni rozhodne na skodu pro vyvoj zapasu, tim nechci rict, ze by jeho vypadek pro totals byl zanedbatelny ale nebude snad ani fatalniCitace:
Původně odeslal peeteer
hlavne ze tam nemaji jinyho Okura ;)
asi tak.. neda se tam sazet nic jinyho nez POR...Citace:
Původně odeslal peeteer
jen takova rada..pokud je to na zaklade nejaky dobry info, ze trebas randolph uklouz na bananu, tak nema smysl to ted sazet a pokud to tlaci verejnost, tak si tez vyplati pockat... to vse tak na 82% :)
No Randolph snad není Radmanovic. :lol: Spíš bych řekl, že to tlačí veřejnost. To je dost častej jev speciálně u Lakers. Něco jako Yankees v MBL. Ale máš recht. Počkám.Citace:
Původně odeslal Orbital
taky si myslim a specialne ted kdyz nemuzou sazet amici, tak mimoamericani maji to stereotypni sazeni zazity snad jeste vic LAL vzdycky a over k tomu, HOU undery, jak jde polocas o 20 bodu vys oproti totals tak i kdyby byla strelba 150% tak stejne vsichni sazi over a podobneCitace:
Původně odeslal peeteer
a pak ze americani jsou blbci oproti zbytku sveta
ten over NO-NJ se mě hodně líbí čistě laicky a statisticky jdu do toho :wink:
no vypada to ze Hartfield nam vydela takze muzem prohrat, ale tahle lajna podle me uz lepsi nebude, nez tech 186 a jestli jo, tak uz jsem blazen, tenhle zapas muze jit pres 200 pokud se nikdo neutrhne..
zkusil jsem 187 uvidíme :wink:
to sou ty tvoje srandy.. upozornuju ze kolem 50% mych poslednich zapasu vychazi max o 2 body od spreadu, ale ty kdybys jednou vsadil 1.99 tak neusnes co :DCitace:
Původně odeslal Frantisek
:lol: :lol: :lol: tak nějak
Tak se svezu s Váma chlapi na overu NO. Dál mam Milwakuee+8,5 a Portland+10,5. GL