Kuznetsova-?afářová 2 2,55 ted už bude asi mín kurzy padají,podle mě na 60 a víc procent vyhraje Lucie GL
Printable View
Kuznetsova-?afářová 2 2,55 ted už bude asi mín kurzy padají,podle mě na 60 a víc procent vyhraje Lucie GL
Moc hezký tip. Ostatně jak už bývá u Františka zvykem. Zase jsem ho pros...l, protože jsem se dostal ke compu pozdě, měl jsem ji sice taky ale jen tak symbolicky, kdybych si to stihl přečíst, určitě bych nějakou jednotku ještě přidal. Nicméně hodnotu tohto tipu to nesnižuje, jen otevírá otázku propojení tohototo fóra s mým mobilním telefonem :-)))
Lucie 6:3 6:4 s prstem v nose 8) :lol:
Franto jako vždycky jsi nej!!!!!! Díky, ještě, že jsem se tady juknul. Akorát ten Minář začíná dostávat na prdel.... :occasion5:
:lol: mini opera je řešení,ale svoje hlava je svoje hlava to tvrdím pořád :wink:
Hombre to není špatný nápad.. Jakýkoliv nový příspěvek do této sekce by nám měl být posílán na mobilní telefony. Jinak já stihl tu ?afářku za 2,4, ale i tak spokojenost... 8)
Díky :thumbright: :notworthy: :hello1:Citace:
Původně odeslal Frantisek
Co se týká mini Opery, tak já ji využívám a je to super. Vřele doporučuju. :!:
Muj tip je že naši porazí usa 3:2 body usa rodick-minař a bryani zbytek by jsme při troše štěstí mohli uhrát ale na vsazení to není
No jsou situace, kdy bych svoji hlavu preferoval před tvou, to určitě :-)) Sázení na tenis to ale upřímně není. I když tenisu myslím rozumím ( no moc skromný nejsem), ale Ty jseš prostě moc dobrej.Citace:
Nechvalte mě tolik,myslím že to není ani tak horký jak to vypadá,všechno se muže časem změnit.Jinak díky :oops:
Jo a mini opera u telefonu, který používám já asi nepůjde, nehledě na to, že nepoužívám žádné WAP a internetové připojení. Já používám mobil jen na volání a SMS a vždy mně to stačilo. Zřejmě ale své stanovisko velmi brzy přehodnotím.
Změnit se může vše, to máš pravdu. Nejen v oblasti sázení. Ale tvůj přehled o tenise obecně a zřejmě i schopnost vcítit se do myšlení jednotlivých hráčů v tom konkrétním okamžiku a pak z toho vyvodit pravděpodobnost výsledku je prostě obdivuhodná.Citace:
Ale třeba jinak jseš vůl. Co já vím :-)) Tak tě už nechválím, je to lepší ?:-))
Ano, nechvalte Frantiska, chvalte jen a jen me. Protoze na co ja vsadim, to prohraje (o cizich tipech to plati 100%). :dontknow:
Samozrejme jsem toto nestihl vsadit, jelikoz jsem priserne pretazenej. Velka gratulace Franto :salute:
Hombre: je to lepší :lol:
Orbi:díky za to že jsi to teda nevsadil a že to vyšlo. Hmm blbá sranda vím :wink: To se všechno jednou zlomí a třeba tě ještě budu prosit abys to vsadil že potřebuju aby to vyšlo :)