NBA Basketball
Houston Rockets/Chicago Bulls 8-January-2007 5:35 PM PST
Total Points OVER 185 for Game -105
Printable View
NBA Basketball
Houston Rockets/Chicago Bulls 8-January-2007 5:35 PM PST
Total Points OVER 185 for Game -105
spolehas na druhej kriz v rade?:))Citace:
Původně odeslal Orbital
Citace:
Původně odeslal Orbital
vonsi s tim houstonem neda pokoj. tipuju 91:91 zaklad, 101:100 konec
Vase vedma selizi222
ale dneska je tam over takze OT nereze jako vcera :D
co blaznite lidi??
obranej team jako houston nemuze zahrat over? Projekce je 190 na 4 ctrvtiny..., kdyby vcera nebyla remiza tak to byl taky over, pri vyrovnany hre se vubec nehazely FT
jediny co me mrzi, ze ten total co je mimo se jeste vylepsuje sazkama, jako vcera ten tenisCitace:
The total has gone OVER in 4 of Houston's last 5 games when playing on the road against Chicago
The total has gone OVER in 5 of Houston's last 5 games when playing Chicago
The total has gone OVER in 4 of Houston's last 5 games
The total has gone OVER in 5 of Chicago's last 7 games
To jsem nerek ze nemuze zahrat over:) btw odkud jsou tyhle statistiky? secret source?Citace:
Původně odeslal Orbital
Ten over mám taky, mě zlákal kurz 2.040 a samo že tvůj sharp. Ale Orbi, řekni mně, co pak ta statistika o tom, kolikrát se dosáhlo overu za poslední a vzájemné zápasy atd, není v lajně obsažena? Přece je, takže ta lajna je tím pádem o něco výš.
jinak ja sem si dneska dal teaser:
Hornets +11,5
HOU/CHI O 177,5
MIL/DEN U218
tak se uvidi je to jen sranda, ale mohlo by to vyjit
Jo jiste melo by tam byt obsazeno... ja jen proste uvedl i neco pro over pri zapase obranarskych teamu...
O 177.5 to je zas nejaka nase ujeta sazkovka pri sazce bez OT?? I tak velmi pekny, kurz po MP tak 1.75?
ty jo ja tem kurzum v tom teaseru moc nerozumim, z te tabulky sem to nejak nepochopil :-) hups, ale celkove tahle sazka ma kurz 2,6 tedy ty tri zapasyCitace:
Původně odeslal Orbital
budu velice rad kdyz mi osvetlis jak to funguje ja to dnes daval poprve, proste specialni accumulator
http://www41.pinnaclesports.com/members/teaser.asp
odkaz na tabulku vypoctu kurzu, mam 4,5-5-7 - 3 teams = 8 to 5
diky a good luck sem zvedav na ten tenis, dnes sem sel jen do te peer
aha,
teasery nejsou muj cup of tea ;)
co jsem jen pochopil je to akovka vice teamu, ktera ma obvykle snad kurz taky 1.91/-110, ale mas tam kurzovy bonusy...predevsim u americkyho fotbalu se tam daji vymyslet veci na klicovych cislech
no a pak jsou nejaky specialni teasery (asis nejakej z nich hral), sweetheart teaser je snad jeste vetsi polstar bodu, ale zase s nizsim kurzem, resp musi se jich tam nalozit vic
sorry ale ja jsem spis na primy sazky, urcite drzim palce 177.5 vypada velmi pekne, jelikoz je to under a nizky cislo, tak kazdej pulbod by mel mit peknou hodnotu!
jinak teasery jsou v USA mega oblibeny a obvykle se na nich prohrava jako u nas ty povestny akovky za 20ku, kazda sazkovka ma jinou tu vyplatni matici a jsem si jist ze jsou lepsi sazkovky na teasery ne pinnacle (napr. nekde v rodine jazzsports nejaka sazkovka ma myslim zvyhodneny teasery)
houston ma strelbu dnes 25% hmm
LOL, tady nepomuze ani 7 krizu. 47 bodu v pulce druhy ctvrtky, to aspiruje na rekord NBA.
vedma vam druhej kriz neurvala
bylo to blizko ale stejne by patrne nestacil