..se divim, ze treba u tech americkych sportu to sledujete zive az do konce.. neni to zbytecny byt vzhuru v tuhle dobu? :D nebo to ma nejaky jiny duvod, treba abych poznal kvalitu tymu, nejaky info pro dalsi zapasy apod.?
Printable View
..se divim, ze treba u tech americkych sportu to sledujete zive az do konce.. neni to zbytecny byt vzhuru v tuhle dobu? :D nebo to ma nejaky jiny duvod, treba abych poznal kvalitu tymu, nejaky info pro dalsi zapasy apod.?
aj to, ale je to aj o tom, ze ta to proste bavi sledovat :)Citace:
Původně odeslal Sklipkan
castecne jsi si sam odpovedel na vlastni otazku ,sledovani formy muzstva ,studovani stylu muzstev,zachyceni pripadnych zraneni nebo pouze a jednoduse zaryte fandovstvi ...... ale jednim a mozna nejcastejsim duvodem je instituce nazyvana LIVE BETTING
tak tak live... a preci jen... obcas se blbe usina, kdyz ma clovek nalozeno, jak rika tron "tlacit zapas"
navic uz mam spankovou poruchu, takze ani usnout nemuzu, napr dnes jsem kvuli livku nespal, pak jsem se hned rano prestehoval, pred chvili jsem malem naboural a ted uz v novym byte zas nemuzu usnout a to mam za 3 hodiny jet do Prahy a v noci zas akce, dnes to zavani pruserem
tak to chapu, ze se obcas blbe usina, sice se me to moc netyka-protoze davam evropsky veci, ale obcas NBA.. ale zas si rikam, ze nekdy to za ty nervy sledovat ani nestoji :DCitace:
Původně odeslal Orbital
navic si nejsem jisty, ze je to nutny sledovat.. u americkych sportu urcite clovek najde kvalitni shrnuti zapasu u mnoha zdroju...
V tom mas velky kus pravdy
jenze z vlastnich zkusenosti vim ,a mam to dostatecne vysledovano ,ze mit moznost videt muzstva v akci te upozorni na nektere drobnosti ktere muzou ovlivnit dalsi zapasy ( vykon rozhodciho ,zpusob a styl koucovani muzstva ,stav a povrch a parametry hriste a mnoho dalsich ...)Citace:
u americkych sportu urcite clovek najde kvalitni shrnuti zapasu u mnoha zdroju...
Toto vsechno prispiva k vyssi duvere v sazky,ktera vypliva ze sledovani zapasu odvozenych do budoucna.
no ale ja mam dojem, ze jsou uplne podrobne rozbory po zapase, nejen par radek.. tam casto upozorni na veci, kterych si clovek ani nevsimne..Citace:
Původně odeslal tron