Máte někdo screenshot Sportovních pravidel z poslední doby, co jsou přímo na webu? Mám pocit, že tam o víkendu vsunuli jeden odstaveček, aby moje běžící sázka byla zrušená. Měl jsem si ho udělat sám při podání sázky :banghead:
Printable View
Máte někdo screenshot Sportovních pravidel z poslední doby, co jsou přímo na webu? Mám pocit, že tam o víkendu vsunuli jeden odstaveček, aby moje běžící sázka byla zrušená. Měl jsem si ho udělat sám při podání sázky :banghead:
"Provozovatel si vyhrazuje právo v odůvodněných případech odmítnout i Sázku, která jinak splňuje všechna
pravidla uvedená v Herním plánu."
Co je to ODUVODNENY pripad pro oficialni vyjadreni?Ze sazite jenom value?Ze hodne vyhravate?Nebo neco jineho?
Oduvodneny pripad je ten, kde si oduvodni, ze pravdepodobnost, ze se s nima budes soudit a vyhrajes a ztrata z toho pro ne bude mensi, nez to, co ti ukradnou naprimo.
Dovolujeme si Vám oznámit, že Váš klientský účet, který je registrovaný u naší společnosti, byl v souladu s ustanovením §7 odst. 2 Statutu SAZKA Klubu k dnešnímu dni zrušen!
§7 odst. 2 - SAZKA si vyhrazuje právo zrušit členství i bez udání důvodu. Zrušením členství senezakládá žádný právní nárok.
Vážený sázející,
dovolujeme si Vám oznámit, že Váš klientský účet, který je registrovaný u naší společnosti, byl v souladu s ustanovením §7 odst. 2 Statutu SAZKA Klubu k dnešnímu dni zrušen!
Peněžní zůstatek, který je evidovaný na peněžním kontě Vašeho klientského účtu, bude v nejbližších dnech (nejdéle do konce listopadu) odeslán na bankovní spojení uvedené v registračních údajích tohoto účtu.
Děkujeme za pochopení.
S pozdravem Sazka Bet
Taky mi to přišlo, to jsem zažil u StanJames před x lety tak maximálně.
Stalo se vám to funkčních účtech?
Myslel jsem, že to posílají jenom na neaktivní.
Já tam nesázel, ale v mailu píší, že ho lze obnovit.
Nově po vás budou chtít doplnit nějaký údaje k účtu a při výběru hotovosti budete ukazovat občanku.
Docela jsem se zapotil, když na mě pani na poště vybafla, jak to, že se jmenuju Marie.